Ispričavam se na pogrešnom navođenju izvora članka…Evo kolega Vodoinst je upravo stavio točan link..[smiley3]
Da završimo sa ovime / barem ja – Da li je bolje 30 % na 40 000 ili recimo 20 % na 400 0000? Naravno ovo drugo.
Najbolje je 30% na 40k i 20% na 360k, ali buduci da je vama “investitorima s puno kapitala” 4k kn razlike nista, mislim da nemamo o cemu raspravljati. EOD s moje strane.
četiri obvezna mirovinska fonda upisala su u 2. krugu ravnomjerno tržišnim udjelima
AZ -37,6%
RBA – 32,6%
PBZ CO – 16,7%
ERSTE – 13%
očekujem navalu fondova kad bude u 1. kotaciji (rujan)
iako prvenstveno zbog diskonta, zanimljivo je da je potražnja bila veća od ponude za 11,5 puta
p.s. jel već nekom isplaćen drugi dio dividende? zna netko kad ide isplata?
kolka je dividenda po dionici?
100 kn po dionici
alan_poh: ” kolka je dividenda po dionici? ” 100 kn po dionici
To je drugi dio. Prvi je bio 150 po dionici.
četiri obvezna mirovinska fonda upisala su u 2. krugu ravnomjerno tržišnim udjelima AZ -37,6% RBA – 32,6% PBZ CO – 16,7% ERSTE – 13% očekujem navalu fondova kad bude u 1. kotaciji (rujan) iako prvenstveno zbog diskonta, zanimljivo je da je potražnja bila veća od ponude za 11,5 puta
Kolega to dovoljno govori koliko je šira javnost upoznata s kvalitetom ove dionice.
svi šute, jel’ to čekaju valorizaciju odličnog izvješća ?
[color=blue]Teško je mudro šutjeti,a još teže mudro govoriti.[/color]
Nije 100 već 250, i sve je već isplačeno, barem meni.
dividenda je 250 kn. Prvi dio već je isplaćen (150 kn), a ovih dana (do kraja mjeseca) isplaćuje se drugi dio od 100 kn po dionici.
[smiley1]