INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ljudi bi trebali malo ovaj forum prelistati od nove godine na ovamo i sve ce im biti jasnije.
82 milje kuna treba protrgovat to nije mali novac za ovo trziste. kada se na to doda jos brda i doline spekulanata. pa onda jos i 40 milja kooperanata. nebu ovo do 6tog mjeseca ustabililo na normalnu trgovinu.
ja si samo zbrajam ukunu dnevnu trgovinu i kada ona od 04.01 do …. dodje na oko 200 milja kuna mozda se odlucim na kupovinu po toj cjeni koja je na taj dan.

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

ingra je dugoročna investicija i svako ko se nada skoro mlatnuti neke pare na njoj vara se, većina kooperanata se istresla a zna se i zašto, a to što se pojedini fondovi prazne je očito.niko nije lud da prodaje , a nije prisiljen, za manje nego što može dobiti, osim ako može to manje pretvoriti u nešto puno više .oni rasprodaju dok je još ova likvidnost jer očekuju eksploziju neke nove ine, koja će se skoro dogoditi … vidićemo uskoro [shocked]

lose…?!
a evo mozda i zasto…
taj novi dokap od 150mil po cijeni od 20kn znacio bi i jos dodatnih 7,5mil dionica na burzi…kaj ne…

Meni bi značilo da se dionica nece pomaknuti iznad 20kn, a sad pogotovo nakon ove objave, tko ce dizati cijenu na 25kn-30kn, ako ce je oni s dokapitalizaciojm srusiti natrag na 16-17kn. Jedino da dokapitalizacija bude po vecoj cjeni??
Jedno je sigurno,kad se bude nešto više znalo o ovom svemu,mislim da se opraštam od ove dionice…A još sam se danas dvoumio da uzmem još par tisučica.Imo neke naloge na prodaji drugih dionica,al srečom nije prošlo..
Ovoj nesposobnoj upravi samo je u cilju srusiti ovu dionicu sve niže,i to rade već dvije godine svojim glupostima. Ovim su otvoreno rekli da posla nema, jer tko bi razmišljo o novoj dokapitalizaciji,ako se prica o miliardi kuna poslova??Glupo je pitanje jeli to tobro ili loše,kako može biti dobro za imaoce ingre da se broj dionica poveća za 7-8mil???

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Rakao sam ja dobro

Svaki tjeda dionica inge milion jedan.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Naj jača stvar kod ingre je kad čitaš o noj,sve što je radila uzadnje dvije godine a tiče se love je
1. istek tranše-početak nove tranše
2. arena i plačanje rata kredita.
3. i lova iz dokapitalizacije.

Baš me ludo zanima što će biti od tik-taka do 15.2.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Naj jača stvar kod ingre je kad čitaš o noj,sve što je radila uzadnje dvije godine a tiče se love je
1. istek tranše-početak nove tranše
2. arena i plačanje rata kredita.
3. i lova iz dokapitalizacije.

Baš me ludo zanima što će biti od tik-taka do 15.2.

a šta vi očekujete da bude?

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

U TOP 10 i dalje nema promijena.
Mali i dalje surađuju pa cijena pada.
Ingra i dalje najpodcjenjenija na Crobexu ( -94% ).

U prilogu dionice koje su najviše i najmanje pale.

P.S. zato kada vidite da neka druga atraktivna dionica na ZSE pada, a INGRA stoji pa je prodate radi te druge dionice uvijek grešku napravite, jer prostor za rast Ingra u ovom trenutku ima najveći na CROBEXU.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kolege, za prethodni post sam dobio jedinicu samo zato jer sam iznio činjenicu koju nitko nemože demantirati rječima. Danas ste kockarski pradavali ispod 17 i sada pokušavate male natjerate da vam sutra prodaju po 16.
Teško, jer postoji psihološka granica od 16 kao i od 20 jer se u oba slučaja veliki uključuju i plan vam pada u vodu, ali na to ste trebali prije razmišljati [rolleyes]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ingra i dalje najpodcjenjenija na Crobexu ( -94% ).

U prilogu dionice koje su najviše i najmanje pale.

P.S. zato kada vidite da neka druga atraktivna dionica na ZSE pada, a INGRA stoji pa je prodate radi te druge dionice uvijek grešku napravite, jer prostor za rast Ingra u ovom trenutku ima najveći na CROBEXU.

Kolega, ovo -94% vam ne predstavlja podcijenjenost neke dionice već nešto sasvim drugo.
Pogledajte tko radi društvo u TOP10 ”podcijenjenih” pa će vam biti jasnije.

Lp.

TOGETHER WE CAN DEFEAT CAPITALISM

Građevinski sektor u svijetu UP!

http://www.poslovni.hr/vijesti/gradevinski-sektor-najveci-dobitnik-na-europskim-burzama-171221.aspx

“Dobitke je predvodila finska graditeljska tvrtka YIT, čije su dionice ojačale 7,7 posto nakon što je objavila prognozu skoka dobiti u 2011., uz podršku potražnje za novim stanovima u Finskoj i Rusiji.”

Tu smo već na ulazu……

marcello

…u građevinskom sektoru se polako ali sigurno gomilaju predradnje za započinjanje velikih investicija…papirologija i planovi idu sporo ali idu…sprema se veliki BUUMM!!!…u ovoj godini sigurno…kod nas par mjeseci prije izbora a vani možda i prije…koliko prije se počinju skupljati dionice???…tko zna zna…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Kolege, za prethodni post sam dobio jedinicu samo zato jer sam iznio činjenicu koju nitko nemože demantirati rječima. Danas ste kockarski pradavali ispod 17 i sada pokušavate male natjerate da vam sutra prodaju po 16.
Teško, jer postoji psihološka granica od 16 kao i od 20 jer se u oba slučaja veliki uključuju i plan vam pada u vodu, ali na to ste trebali prije razmišljati [rolleyes]

lupetao si na IGH, na KODT, a sad si opet ovdje….u ponedjeljak prodajem jer čim ti negdje uđeš ja bježim van

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close