Ovoj cijeni dodajte nulu i možemo dalje [cool]
A da dodamo dvije nule?
Pretpostavljam da bi onda mogli još dalje.
Vidim da su ovi optimisti izgubili sve logične argumente pa sad ide red na gluposti i nelogične argumente. Žao mi je vaših gubitaka, ali ne možete reći da niste bili upozoreni.
@ frckavi
Koji je tvoj interes u ovoj dionici, na što ti upozoravaš?
Ako vam treba pomoć u obrani stavit ću i ja koju tisućica dionica, samo malo niže da me brutalci ne poklope, ako im je ostalo još dionica u portfelju.
Negdje na 14, to je za sada sigurno…
Svi vi fantazirate i igrate sitne igrice od kojih vam je sve manje koristi. Nema i netreba braniti cijenu. Ako netko želi prodati po 10 neka lupa pa ćemo ga se brže riješiti. Ali ipak nitko ne želi dati po ovoj bagateli.
Ingra radi i prihodi dolaze na račun i još kad se doda prodaja vlastitih dionica za rješavanje dugova i sve zbroji, bilanca će biti dobra. Dogovaraju se novi poslovi vani i kod nas i ova godina je izgledna i sigurno će završiti pozitivno. Gdje je sada trenutno cijena 14,16 ili 20 nama iskrenim imaocima INGRE nije bitno jer na 100 i više kada počnemo pomalo prodavati ove cijene će biti smiješne i nebitne. A kada dividenda bude onoliko koliko sada jedna dionica, ihhhh,… samo polako. Strpljivi će imati mirovinu u ranijim godinama. Sjetite se od koje do koje cijene je išla cijena INGRE u zadnjih 10 godina. Okreće se kolo…što bi gore sad je dole da bi opet bilo gore… Povijest se ponavlja. A tko bi burek već danas neka ide na druge dionice.
Nakon nakićenja i iskrcaja brutalaca, gdje sad brutalni kapital postavlja zamke.
a) 16
b) 15
c) 14
d) ….
d) 22
Test inteligencije – nađi vezu !
…da vidimo, jos sedam dana do izvjesca…
…iskreno se nadam da bi moglo biti dobro…
…i da cu do tada jos moci dokupiti i po nizoj cijeni…
lp
….a tada će dnevni promet biti ravan INI-nom prošli mjesec, HA, HA , HA….. bu mo se neki smijali nekima [wink]
pozdav…
… evo probudih se iz višegodišnjeg (zimskog) sna i prvo mi pade u oko ova dionica… tu se nekako najbolje osjecam kao medvjed.
Jos sam malo pospan, odrijemat cu jos par dana na ovoj dionici a onda idem na ATGR…vidim da me trebaju tamo…
Nakon nakićenja i iskrcaja brutalaca, gdje sad brutalni kapital postavlja zamke.
a) 16
b) 15
c) 14
d) ….
d) 22
Test inteligencije – nađi vezu !
[/quote]
fali ti zarez između dvije dvojke