INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

postoji li kakav sindikat ingrinih dionicara, da se uclanim 🙂

evo obrane na 16,73

samo bez panike molim

Zna li tko kad bi mogla objava rezultata? HVALA

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Nakon nakićenja i iskrcaja brutalaca, gdje sad brutalni kapital postavlja zamke.
a) 16
b) 15
c) 14
d) ….

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

evo obrane na 16,73

Taj koji stavlja naloge od 5-6k pa ih nakon desetak minuta makne je drek od potpore. Prije da pravi kontraefekt nestabilnosti..

http://dulist.hr/content/view/12322/65/

Citirano iz članka:

– Mi ne prodajemo samo kvadrate već stil življenja – zaključio je Danko Deban, voditelj prodaje i marketinga u Ingri. Vodstvo Ingre tom prigodom je istaknulo kako oni u Dubrovnik nisu došli jednokratno, a na susretu s gradonačelnikom bilo je govora o raznim planovima i projektima od izgradnje novog trgovačkog centra pa do POS – a u Mokošici.

Ako vam treba pomoć u obrani stavit ću i ja koju tisućica dionica, samo malo niže da me brutalci ne poklope, ako im je ostalo još dionica u portfelju.
Negdje na 14, to je za sada sigurno…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

DEniro, Tigrus….jel ovo po planu ili kaj??????? se dalje struže po aviopisti prije poletanja ili je otpao kotač????

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Nakon nakićenja i iskrcaja brutalaca, gdje sad brutalni kapital postavlja zamke.
a) 16
b) 15
c) 14
d) ….

d)…

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Ingra je po meni rizik dionica može puno gore može puno dolje
a ja imam slabo srce volim sigure-ovo je za kockare.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Opi je dobar sa ovima iz Dubrovnika…

A ko ce gradit golf terene na srđu?

New Report

Close