INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imamo par novih clanova…"dugorocnih" koji zestoko brane napade medjeda [yawn] svakih par mjeseci se promjeni struktura dugorocnih na ingr-topicu ,,,a tek laprdanje IDE TO NA xxx sad ce sad ce….tik tak … sretno svima…pa i onim dugorocnima….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ljudi moji nece ovo ispod 17, pa nije bas lud ni ovaj koji prodaje..

tebe mora da su gadno nakrcali…na kolko si sada komada došao? 35.000? [rolleyes]

Ljudi moji nece ovo ispod 17, pa nije bas lud ni ovaj koji prodaje..

tebe mora da su gadno nakrcali…na kolko si sada komada došao? 35.000? [rolleyes]
[/quote]

Obzirom da kupuje skuplje a prodaje jeftinije možda nema ni 30000. [lol]

nisu mi jasni tu neki ulagači,koji kupuju po 1 kom ingre po 16 i nesto kuna

sta imaš od toga ???

čudno,ima svega na ovoj zse.

Kolege,

niti netko deveti prodaje niti netko 10 kupuje.
Sve radi ista osoba, vama uvalja po 16,99-17,05, a onda vi njemu u panici istresete po bidu na 16,8x

Međutim na ovoj dionici to je uzalud govoriti, previše je onih s uvjerenjima zavjera, a ovaj isti što kupuje živi kao tarot ili čita vašu sudbinu iz dlanova !

Na sve to minus ulazno izlazna naknada. Molim te izračunaj mi na kolikom sam dobitku ako na taj način valjam 1000kom? Hvala. [rolleyes]

Inverter-imamo par novih clanova…"dugorocnih" koji zestoko brane napade medjeda yawn svakih par mjeseci se promjeni struktura dugorocnih na ingr-topicu ,,,a tek laprdanje IDE TO NA xxx sad ce sad ce….tik tak … sretno svima…pa i onim dugorocnima….

Osjećam li to nervvozzzu jer vam ne ide po planu. Nikako da padne na 16 ili 15 ili…

neće uvijek biti ovako.

rasprodaja kooperanata se nastavlja.. al nece jos dugo!

neće..do 2012

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

rasprodaja kooperanata se nastavlja.. al nece jos dugo!

neće..do 2012
[/quote]

a onda će opet kooperantima i vjerovnicima uvaliti nove dionice po 20 kn i tako u krug! [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

nisu mi jasni tu neki ulagači,koji kupuju po 1 kom ingre po 16 i nesto kuna

sta imaš od toga ???

čudno,ima svega na ovoj zse.

Kako ko? Randolph i Mortimer Duke iz Kola sreće! Mora da je neka opaka oklada pala… [lol]

bitno je da nema panike jer su dionice konačno u dugoročnim ulagačima [thumbsup]

Krenuli su novi poslovi (o kojima se istina vec i ranije pricalo):

http://www.dubrovacki.hr/clanak/26115/na-jesen-pocinje-stanogradnja-u-suradnji-ingra-e-i-grada-dubrovnika

Evo jos malo o dvorima:

http://www.dubrovacki.hr/clanak/26123/uskoro-otvorena-vrata-lapadskih-dvora

Next week possible good news from Algeria market!

Mogli bi se neki uskoro ispricavati!

Na sve to minus ulazno izlazna naknada. Molim te izračunaj mi na kolikom sam dobitku ako na taj način valjam 1000kom? Hvala. [rolleyes]

Kolega,

evo dobro pitanje ste postavili, ali i sami sebe razotkrili kao veoma mali investitor.

Da pokušam dati objašnjenje;
fondovi uopće ne plaćaju proviziju imaju samo godišnju naknadu na promet, a koja je smiješna.
veći igrači kupuj-prodaj uglavnom imaju proviziju 0,25% ili kupi proda 0,5 % pa sada izračunajte da li im se isplati ? Naravno da ima se isplati .

Međutim gdje je istina ?
Istina je da psihologija dioničara Ingre je na cijeloj burzi u Vlds sada kao i HGspot najprimitivnija i zato se dešava ovo što se dešava. Dioničare Ingre izuzetno je lako preplašiti u rasprodaju, ali i povuću u nepromišljeni stampedo kupnje, a glavna ovca u ovom krdu ovaca to dorbo koristi .

Netko stalno piše "strpljen-spašen" i činjenica je da sva istina leži u tome, ali na ovoj dionici to nije moguće, dioničari su lako manupilativni, a kada cijena predugo stoji ili svakodnevno lagano pada, onda većina ovdašnjih dioničara lupi šakom u stol, kao u birtiji, kaže ko ga hebe i sve istrese po bidu.
Ako dionica malo raste odmah sve novce upucaju u rast i tako stalno ukrug .
Ovom ovanu koji vodi stado Ingrinih ovaca to jako odgovara što više njemu je svejedno gjde je cijena dionice, bitno mu je da ovce surađuju i on povećeva svoj portfelj u broj dionica dok Ingra ne objavi neki pozitiv rezultata gdje će cijena narasti .

Medvjedi – medvjed je najveći pas i ulazi u porodicu pasa pa termin medvjeda razmotrite još jednom da bi ga bolje razumijeli.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Moze jos jedan teks?!

http://dulist.hr/content/view/12322/65/

Naprid Igore!

New Report

Close