INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Razlog pada INGRE je Tigrusov STOP LOSS.
Samo eto, bitno je da je čovjek uočio ovdje kako treba izaći na -5%,a ne kao na FAZ-u na -45%.
[thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

ja sam danas već u debelom minusu a nemam više love da branim i mogu ti reći da mi nije lako ako ovo nastavi tonuti

jasno je da preko 17 kn više neće sve dok ne dođe neki velik posao…a bude li izvješće loše, pad na 15 kn vrlo je izgledan [embarass]

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

ja sam danas već u debelom minusu a nemam više love da branim i mogu ti reći da mi nije lako ako ovo nastavi tonuti

hmmmm…nekako mi se cini da si od zadnji puta pristupio drugacije…
karta "simpatije"
kaj sad zelis da oni koji imaju rasprodaju?!
si ti psihologiju negdje studirao?!

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Nije jaka rasprodaja cijena oko 17 Kn…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

samo da ostane tako [pray]

Nije jaka rasprodaja cijena oko 17 Kn…….

a što ja govorim… kakva rasprodaja… !?
meni su prihvatljivi ovi pokloni prodavatelja 16,8-16,9 … [lol]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

hmmmm…nekako mi se cini da si od zadnji puta pristupio drugacije…
karta "simpatije"
kaj sad zelis da oni koji imaju rasprodaju?!
si ti psihologiju negdje studirao?!
[/quote]
Ma jučer i prekjučer je prodavao s nulom, pa bi sad htio ugrabit koju dionicu više na 16,50, ništa novo, a broker sretan

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

e baš tako kolega pa ću prodati na 17,20 [angry]

@
NHF ,blesavo je blejit u komp kad se ništa ne događa, pa onda bar za burek…

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

jasno je da preko 17 kn više neće sve dok ne dođe neki velik posao…a bude li izvješće loše, pad na 15 kn vrlo je izgledan [embarass]
[/quote]

Izvještaj nemože biti lošiki nego onaj zadnji. Imamo puno ulaza od ARENE a i prodaje stanova http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-vec-prodala-40%25-stanova-u-dvorima-lapad,104436.html

a i troškovi su se znatno smanjili. Prema tome izvještaj će biti puno bolji od zadnjeg. No to sve nije razlog za eksploziju cijene ukoliko se kooperanti ne uzdrže od prodaje i ne daju brokerima druge parametre za prodaju. Inače poznavajući ljudski karakter ne bi me čudilo da logistika brokeri-kupci radi izvrsno tako da se info mogu znati unaprijed pa tako i raspon prodaje kooperantskih dionica a do nedavno i onih iz OMF-a.
Pa zar nije čovjek jedino razumom obdareno stvorenje? A taj isti razum može i zloupotrijebiti… Događa li se to i na burzi???

neće uvijek biti ovako.

Ljudi moji nece ovo ispod 17, pa nije bas lud ni ovaj koji prodaje..

Kooperanti su nove dionice dobili po 20kn, 10-15% dolje je prag tolerancije ali nema sanse da krene nize! Fondovi to nece dopustiti, cak ni R-OMF koji trenutno prodaje to nebi dopustio jer bi time smanjio vrijednost 600k preostalih dionica. Naravno tu i tamo ce se pronaci koji panicar ali to ce kupci s lakocom koregirati.

Kolege,

niti netko deveti prodaje niti netko 10 kupuje.
Sve radi ista osoba, vama uvalja po 16,99-17,05, a onda vi njemu u panici istresete po bidu na 16,8x

Međutim na ovoj dionici to je uzalud govoriti, previše je onih s uvjerenjima zavjera, a ovaj isti što kupuje živi kao tarot ili čita vašu sudbinu iz dlanova !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close