Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
rasprodaja kooperanata se nastavlja.. al nece jos dugo!
Zovi timeout il možda da promjeniš na obranu 6-0 ??? il možda 3-2-1 ovu sa jednim vanjskim su već skontali.
Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.
iz aviona se vidi da je +- 17 višednevna granica na kojoj jedni prodaju drugi kupuju… sumnjam u to da kupuju kako bi obranili 17, i sumnjam da kupuju samo mali pojedinci…
Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.
rasprodaja kooperanata se nastavlja.. al nece jos dugo!
Nažalost,tome se nadamo iz dana u dan…i tako već..predugo…
Nikad više 2007-08 na ZSE:(
iz aviona se vidi da je +- 17 višednevna granica na kojoj jedni prodaju drugi kupuju… sumnjam u to da kupuju kako bi obranili 17, i sumnjam da kupuju samo mali pojedinci…
VJERUJ MI DA KUPUJU POJEDINCI
VJERUJ MI DA KUPUJU POJEDINCI
[/quote]
ako i kupuju pojedinci, ne vjerujem da su to neiskusni ili obmanuti pojedinici… dakle +-17 je čvrst teritorij… bez obzira ško kažu drukeri na dolje (ili na gore)…
ANRICOM, hoćeš reći da ti gubiš čvrsto tlo i da tebe hvata panika…? ali to ipak ne bi trebao pisati na forumu… jer to nema veze s dionicom INGRe… [wink]
ja sam danas već u debelom minusu a nemam više love da branim i mogu ti reći da mi nije lako ako ovo nastavi tonuti
ja sam danas već u debelom minusu a nemam više love da branim i mogu ti reći da mi nije lako ako ovo nastavi tonuti
razumijem te, ali ako fondovi odluče nizbrdo, krenut će bez obzira koliko ti love imao… i mi svi ostali skupa stobom… dakle, ostaje ti stop loss ili nada…