INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tik tak……….

predlažem da se bigbossu na mjesec dana zabrani objava postova na INGR jer su obično spamanje i trollanje !
[/quote]
stavi ga na ignore,i problem riješen

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

pukla je obrana ,nemožeš sve sam

rasprodaja kooperanata se nastavlja.. al nece jos dugo!

Zovi timeout il možda da promjeniš na obranu 6-0 ??? il možda 3-2-1 ovu sa jednim vanjskim su već skontali.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

iz aviona se vidi da je +- 17 višednevna granica na kojoj jedni prodaju drugi kupuju… sumnjam u to da kupuju kako bi obranili 17, i sumnjam da kupuju samo mali pojedinci…

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

rasprodaja kooperanata se nastavlja.. al nece jos dugo!

Nažalost,tome se nadamo iz dana u dan…i tako već..predugo…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

iz aviona se vidi da je +- 17 višednevna granica na kojoj jedni prodaju drugi kupuju… sumnjam u to da kupuju kako bi obranili 17, i sumnjam da kupuju samo mali pojedinci…

VJERUJ MI DA KUPUJU POJEDINCI

VJERUJ MI DA KUPUJU POJEDINCI
[/quote]
ako i kupuju pojedinci, ne vjerujem da su to neiskusni ili obmanuti pojedinici… dakle +-17 je čvrst teritorij… bez obzira ško kažu drukeri na dolje (ili na gore)…

bojim se da gubimo čvrsto tlo ,sad će početi prodavati ovi špekulanti i evo ti panike

ANRICOM, hoćeš reći da ti gubiš čvrsto tlo i da tebe hvata panika…? ali to ipak ne bi trebao pisati na forumu… jer to nema veze s dionicom INGRe… [wink]

ja sam danas već u debelom minusu a nemam više love da branim i mogu ti reći da mi nije lako ako ovo nastavi tonuti

ja sam danas već u debelom minusu a nemam više love da branim i mogu ti reći da mi nije lako ako ovo nastavi tonuti

razumijem te, ali ako fondovi odluče nizbrdo, krenut će bez obzira koliko ti love imao… i mi svi ostali skupa stobom… dakle, ostaje ti stop loss ili nada…

New Report

Close