INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja samo vidim da slabo branite kotu 17kn i da ide prema 16kn

Možete govoriti što hoćete ali činjenica je da je INGRA na povijesnom dnu, vratila dobar dio dugova, odgodila dio do 2016, smanjila max broj radnika- oko 100. U vlasništvu ima Arenu-siguran prihod, i Lapad. Šta ima pr. DLKV. , 1800 radnika, veliki dug, profitne marže nikakve u inozemstvu, osim u HR za HEP i HAC (ali neće još dugo). Tako da je INGRA zlatna koka, i svjesni ste da će ići gore, koliko ne znam ali sam uvjeren da će u ovoj godini solidno, a onda neće bit ovih naloga koji straše a ni vas koji pišete iz tko zna kojih namjera, već će izgubiti novac samo oni koji prodaju na ovim razinama, zato KOLEGE NE PRODAJTE SVOJE DIONICE.

INGRA je super dionica dostupna svima čak i onima plićeg đepa .
[/quote]

Da , upravo pristupačna svima , preporuča se i pušačima da umjesto kutije cigareta kupe dionicu Ingre , i da počnu pušit na njoj.

ja samo vidim da slabo branite kotu 17kn i da ide prema 16kn

bla bla bla [yawn]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Na miljon kuna INGRE je lako moguce stvoriti dva miljona do kraja godine ako se sklopi par novih poslova,

a ako se ne sklopi, onda se izgubi i taj 1 uloženi milion….

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Na miljon kuna INGRE je lako moguce stvoriti dva miljona do kraja godine ako se sklopi par novih poslova,

[/quote]

Uvijek mozes izvuci nesto, nikad ga neces izgubiti cijelog.. nece firma preko noci u stecaj, a cak i onda mozes izvuci nesto ili zaraditi ogledavajuci se na primjer đakovštine. Kako bilo opet su puno puno vece sanse da ce posao dobiti, a ne suprotno. Firma si moze cak i kupiti vrijeme s obzirom da ima imovinu za razliku od ostalih gradjevinara.

Možete govoriti što hoćete ali činjenica je da je INGRA na povijesnom dnu, vratila dobar dio dugova, odgodila dio do 2016, smanjila max broj radnika- oko 100. U vlasništvu ima Arenu-siguran prihod, i Lapad. Šta ima pr. DLKV. , 1800 radnika, veliki dug, profitne marže nikakve u inozemstvu, osim u HR za HEP i HAC (ali neće još dugo). Tako da je INGRA zlatna koka, i svjesni ste da će ići gore, koliko ne znam ali sam uvjeren da će u ovoj godini solidno, a onda neće bit ovih naloga koji straše a ni vas koji pišete iz tko zna kojih namjera, već će izgubiti novac samo oni koji prodaju na ovim razinama, zato KOLEGE NE PRODAJTE SVOJE DIONICE.

INGRA je super dionica dostupna svima čak i onima plićeg đepa .
[/quote]

Da , upravo pristupačna svima , preporuča se i pušačima da umjesto kutije cigareta kupe dionicu Ingre , i da počnu pušit na njoj.
[/quote]
pušimo —pasivno —-i aktivno —već tri godine !!…..

@HugoChavez
Kad bi se pameti prodavale, opet bi svako kupio svoju.

p.s.
Ako su sve druge nagrade razgrabljene – uzmi prvu.
Ako vašom glavom često prolaze pametne misli, to ne znači da se tamo i zadržavaju.

Optimist - loše informirani pesimist

dosta je bilo uvjeravanja, raspali po desnoj strani

bez plača molim!
svi mi koji kupujemo dionice izlažemo se određenom riziku gubitka,nitko nikoga ne tjera u taj vid ulaganja.
sve je stvar kad uđeš i u šta uđeš,i kad izlaziš.
……pa tako i sa ingrom…neki su u debelom minusu,a neki (okreču veliku lovu na njoj ,usprkos padovima)..treba znat

[/quote]

Uvijek mozes izvuci nesto, nikad ga neces izgubiti cijelog.. nece firma preko noci u stecaj, a cak i onda mozes izvuci nesto ili zaraditi ogledavajuci se na primjer đakovštine. Kako bilo opet su puno puno vece sanse da ce posao dobiti, a ne suprotno. Firma si moze cak i kupiti vrijeme s obzirom da ima imovinu za razliku od ostalih gradjevinara.
[/quote]

Đakovština je poseban slučaj, tamo je bila mala lova u igri, dok dionice Ingre imaju tisuće malih i srednjih ulagača, a radi se o desecima milijuna kuna!
Da se pokrene stečaj i nastane panika te da pokušaju izaći van, nema šanse da se niti 1/3 iskrca iznad 6-7 kn

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Stvari su vrlo jednostavne, ovo je dionica visokog rizika koja vam može u relativno kratkom vremenu donijeti duplo od onoga što ćete uložiti, ali isto tako moguće je da izgubite uloženo.
Visoki rizik je povezan s visokim profitom.

E sad, da li je pametno da vam ova dionica čini 100% portfelja?? Naravno da nije.
A da li se isplati riskirati i uložiti 10% novca u ovu dionicu?? Mislim da bi se moglo isplatiti.

A da li se isplati riskirati i uložiti 10% novca u ovu dionicu?? Mislim da bi se moglo isplatiti.

to su isto mislili na 50 kn…na 30 kn…na 20 kn….
vidim, ništa se ne mijenja [bye]

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

New Report

Close