Neki su spremni žrtvovati i do 1000dionica nebi li izazvali paničnu rasprodaju, ali ne ide. Zašto? Pa skoro svi su kupovali oko 17 tako da ovo nije isplativa razina. Burekdžije su u kešu, tako da nema koristi od drukanja na dole, jedino preostaje da kupujete na ovim raznama i drukate na 19 i tamo prodate. [wink]
I kad ćemo na 22 ili ko što DENIRO kaže ko kroz putar na 40?
jel i dalje grebemo po aviopisti?? Tigrus? Deniro? bilo tko?aaaaaaaaaaaaaaaa
zilava je ova ingra.
ranije je bila ko kula od karata.
Neki su spremni žrtvovati i do 1000dionica nebi li izazvali paničnu rasprodaju, ali ne ide. Zašto? Pa skoro svi su kupovali oko 17 tako da ovo nije isplativa razina. Burekdžije su u kešu, tako da nema koristi od drukanja na dole, jedino preostaje da kupujete na ovim raznama i drukate na 19 i tamo prodate. [wink]
I kad ćemo na 22 ili ko što DENIRO kaže ko kroz putar na 40?
[/quote]
To će biti kada se najmanje nadate.
Ja bi jedino volio da mi netko od ovih koji prodaju po 100-300 kom, napišu kakve planove imaju i koliko misle zaraditi sa tim količinama? Može i na privat. por. Hvala.
Možete govoriti što hoćete ali činjenica je da je INGRA na povijesnom dnu, vratila dobar dio dugova, odgodila dio do 2016, smanjila max broj radnika- oko 100. U vlasništvu ima Arenu-siguran prihod, i Lapad. Šta ima pr. DLKV. , 1800 radnika, veliki dug, profitne marže nikakve u inozemstvu, osim u HR za HEP i HAC (ali neće još dugo). Tako da je INGRA zlatna koka, i svjesni ste da će ići gore, koliko ne znam ali sam uvjeren da će u ovoj godini solidno, a onda neće bit ovih naloga koji straše a ni vas koji pišete iz tko zna kojih namjera, već će izgubiti novac samo oni koji prodaju na ovim razinama, zato KOLEGE NE PRODAJTE SVOJE DIONICE.
Možete govoriti što hoćete ali činjenica je da je INGRA na povijesnom dnu, vratila dobar dio dugova, odgodila dio do 2016, smanjila max broj radnika- oko 100. U vlasništvu ima Arenu-siguran prihod, i Lapad. Šta ima pr. DLKV. , 1800 radnika, veliki dug, profitne marže nikakve u inozemstvu, osim u HR za HEP i HAC (ali neće još dugo). Tako da je INGRA zlatna koka, i svjesni ste da će ići gore, koliko ne znam ali sam uvjeren da će u ovoj godini solidno, a onda neće bit ovih naloga koji straše a ni vas koji pišete iz tko zna kojih namjera, već će izgubiti novac samo oni koji prodaju na ovim razinama, zato KOLEGE NE PRODAJTE SVOJE DIONICE.
INGRA je super dionica dostupna svima čak i onima plićeg đepa .
sve je to lijepo šta ste nabrojali.. ali ako se ne počme nešto gradit teško će se opstat na račun arene i lapada.. a i to da ima 100 radnika nije baš za hvaljenje, znači da se ništa ne radi.. to je 100 radnika u upravi koji dobivaju plaću svaki mjesec a ne znam šta uopće rade!?
INGRA je super dionica dostupna svima čak i onima plićeg đepa .
[/quote]
Možda u tome i je dio problema jer zbog plićeg džepa tu je ušlo masu ljudi koji mal malo drkaju cijenu.
sto smo prosli, gdje smo sada i kuda idemo idemo…
Mislim da je na Ingri "desperation".
sve je to lijepo šta ste nabrojali.. ali ako se ne počme nešto gradit teško će se opstat na račun arene i lapada.. a i to da ima 100 radnika nije baš za hvaljenje, znači da se ništa ne radi.. to je 100 radnika u upravi koji dobivaju plaću svaki mjesec a ne znam šta uopće rade!?
Nije dobila novi posao nesto manje od godinu dana u vrijeme najvece globalne gospodarske krize od drugog svjetskog rata u kojoj su najvise osteceni upravo gradjevinari – to je sve bilo za ocekivati, ali zar zbog toga treba ocekivati i da posao nece dobiti u ovoj godini gdje slijedi oporavak gradjevinskog sektora i gdje je vec najavljeno stotine miljarde potencijalnih poslova?
Ponavljam ovo je dionica visokog rizika koja moze lagano prema dolje ali moze i naglo skociti za razliku od t-com-a koji nece ni gore ni dolje izvan granica od max. 2%.
Na miljon kuna INGRE je lako moguce stvoriti dva miljona do kraja godine ako se sklopi par novih poslova, a uvijek stignete i prodati prije nego se srusi na samo dno. Kod t-com-like dionica takve skokove ne mozete nikad ocekivati.
sto smo prosli, gdje smo sada i kuda idemo idemo…
[thumbsup]