INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je li se to meni čini ili ovaj prodavač čeka da se nakupi bida iznad 17,00 i svako malo sve polupa?

..cujem Kosorka u vijestima najavljuje elektranu u Dubrovnuki…ingra je u konzorciju sa Končarom…ima velike izglede da dobije posa…u tom slučaju nema ingre ispod 30…

@caccone

…a da budemo malo precizniji, jer nije samo R-OMF prodavao prosli mjesec od ovih u prvih 10.:

Na dan 7.1.2011.(nakon dokapitalizacije):
8. INGRA-GRADNJA D.O.O. 405.000 2,99% Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
link: http://www.poslovni.hr/Forum/ingr-ingra-dd-582-pg2750.aspx

Na dan 2.2.2011.(nakon dokapitalizacije):
8. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49% Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA / -67.500

sve pet
samo kolega…taj je prodao i prije ngeo ste stavili datum….dakle na mojedionice pogledajte…
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?dat1=14.01.2011&dat2=21.01.2011&dat3=28.01.2011&sifSim=INGR-R-A
11,01 je ingra gradnja imala 337,500

a i samo sam pitao hairija da mi pokaze ko to prodaje….jer izgleda i taj nick ima neke informacije ili? [huh]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ako tko može pokupiti sve do 16,90 bio bi mu zahvalan. Još mi to fali pa da zaključimo kupovinu na bidu.

neće uvijek biti ovako.

..cujem Kosorka u vijestima najavljuje elektranu u Dubrovnuki…ingra je u konzorciju sa Končarom…ima velike izglede da dobije posa…u tom slučaju nema ingre ispod 30…

Pa ako to stvarno vjerujete, kolega, predlažem da stavite svoj bid negdje iznad 17,00. Skoro siguran sam da ćete kupiti. A očekivani prinos do vašeg targeta je cca. 76%.
A, kako kažete, izgledi su veliki…

Na 17-ici je drž’-ne daj, podupri, podbaci [lol]

Ja imam osjećaj da neki sjede na ušima i drže oči zatvorene, pa draga moja gospodo ova kompanija bar jednom a nekada i dvaput godišnje izdaje nove dionice pa tko će sve to progutati ako ste čitali članak u Večernjem već najavljuju nove dionice do kada i do kuda to može ići.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Ja imam osjećaj da neki sjede na ušima i drže oči zatvorene, pa draga moja gospodo ova kompanija bar jednom a nekada i dvaput godišnje izdaje nove dionice pa tko će sve to progutati ako ste čitali članak u Večernjem već najavljuju nove dionice do kada i do kuda to može ići.

U zadnjih 5 godina izdavali su 15 puta nove dionice, ZAR NE? A koliko vidim ti si tek počeo pisati na INGRI. Hmm čudna li čuda, još jedan SPASITELJ. [lol] .

neće uvijek biti ovako.

@caccone
samo conclusion…

od 7.1.2011. do 2.2.2011 promjene u top 10:

R-OIM -213.049
Ingra Gradnja -67.500
————————–
top 10 -280.549

@shefsale

zanimljivo zapazanje glede Ingra Gradnje…
narocito jer…firma kćer najbolje poznaje situaciju u vlastitoj firmi majci…
a ostalo mozemo samo nagadjati…e sad…
ili smatraju da su im obveznice ovog trenutka sigurnija opcija…
ili im je trebao brzi kes…
ili…hebiga…ne znam

Optimist - loše informirani pesimist

Koja je ovo zaj…….. na ovoj dionici,ima li kraja agoniji.Valja ovo svakodnevno mrcvarenje izdurat.Ko izdrži taj će profitirati,bar se nadam.

@shefsale

zanimljivo zapazanje glede Ingra Gradnje…
narocito jer…firma kćer najbolje poznaje situaciju u vlastitoj firmi majci…
a ostalo mozemo samo nagadjati…e sad…
ili smatraju da su im obveznice ovog trenutka sigurnija opcija…
ili im je trebao brzi kes…
ili…hebiga…ne znam

Zahvaljujem:
Vezano uz Ingra-gradnju: možda bi od tog našeg nagađanja ZAŠTO bilo zanimljivije vidjeti TKO je te "njihove" dionice kupio… [huh]
Možda su ostale "u obitelji", ako me razumijete… [lol]

kako je neko reko da je pisalo iznad sanka:"sutra besplatno pice"
sutra ingra 22kn 😛

sutra 22 kn [thumbsup]
[/quote]
sutra 22 kn [kiss]

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

New Report

Close