INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja tebi želim da zaradiš kao i svakom pa taman neka dalekovod raste na špekulacijama ali ti očito nisi informiran u kakvim govnima je ta firma.

…ALI DOBIVA POSLOVE! (govorio sam o ludom tržištu, primjer DKVS ode 130 % a ne postoji i ljudi kupuju)

…a koja firma u Hrvtskoj nije u govnima? ODGOVOR je INGRA! (razmisli malo…)
[/quote]

Opet ti kažem mogu ih imat koliko hoće i lijepo zvuči ali zarada je skoro nula ako nije minus i to češ vidjet u izvešću. Ako zaradiš meni je drago jer ekipa zarađuje na validusu i sl.

oplaaa, opet se netko na 17 kn iskipao po našem tigriću koji glumi brutalnog kapitalca? [lol]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

ee sad smo u gadnim problemima

oplaaa, opet se netko na 17 kn iskipao po našem tigriću koji glumi brutalnog kapitalca? [lol]

Ovaj što prodaje ima još 750 000 komada, biti će ovdje svašta e ako mu se priključi još netko onda bi mogao biti pravi bal.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

nije dobro ovo iskrcavanje

Ja tebi želim da zaradiš kao i svakom pa taman neka dalekovod raste na špekulacijama ali ti očito nisi informiran u kakvim govnima je ta firma.

…ALI DOBIVA POSLOVE! (govorio sam o ludom tržištu, primjer DKVS ode 130 % a ne postoji i ljudi kupuju)

…a koja firma u Hrvtskoj nije u govnima? ODGOVOR je INGRA! (razmisli malo…)
[/quote]

Opet ti kažem mogu ih imat koliko hoće i lijepo zvuči ali zarada je skoro nula ako nije minus i to češ vidjet u izvešću. Ako zaradiš meni je drago jer ekipa zarađuje na validusu i sl.
[/quote]

..ajd nek ti bude, rasplet je blizu pa bumo pametniji uskoro!

Ovaj što prodaje ima još 750 000 komada, biti će ovdje svašta e ako mu se priključi još netko onda bi mogao biti pravi bal.
[/quote]
dajte ga pokazite prstoma

Dioničar Broj %
1. PBZ D.D. 909.974 6,72%
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71%
3. Raiffeisen OMF 720.156 5,32% / za ovog znamo da ima na dan 02,01 645,156
4. PBZ Croatia osiguranje OMF 603.877 4,46%
5. AZ OMF 564.324 4,17%
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81%
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34%
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INS… 380.759 2,81%
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50%
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49%

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

hihihi
[lol]

@caccone
…a da budemo malo precizniji, jer nije samo R-OMF prodavao prosli mjesec od ovih u prvih 10.:

Na dan 7.1.2011.(nakon dokapitalizacije):
8. INGRA-GRADNJA D.O.O. 405.000 2,99% Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
link: http://www.poslovni.hr/Forum/ingr-ingra-dd-582-pg2750.aspx

Na dan 2.2.2011.(nakon dokapitalizacije):
8. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49% Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA / -67.500

Optimist - loše informirani pesimist

ovo postaje mucno za gledati…

"Day after yesterday"

Ovaj što se istresa po bidu uvijek ostavi malo mrvica po 17 Kuna da se možete ponovo naslagati .

Veoma kulturna osoba.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Dobro zapažanje i podsjećanje na Ingra gradnju!
S obzirom da je to firma kćer od Ingre (točnije, osnivač je Ingra Pro d.o.o. čiji je osnivač Ingra d.d.) pravo je pitanje KOME je i ZAŠTO dotična prodavala dionice koje je dobila u zamjenu za obveznice.***
Da li zato da dođe do ikakvih sredstava ili iz nekih drugih razloga?
Valjda firma kćer najbolje poznaje situaciju u vlastitoj firmi majci, za razliku od svih nas koji samo možemo nagađati.

Možda je odgovor sličan kao i na moje zapažanje o jučerašnjoj (tj. od četvrtka) nikakvoj promjeni u TOP10 na dan najveće prosječne cijene, koju nitko nije komentirao…

*** Naravno da *te* dionice nisu mogli prodavati, već one od prije, ali na koncu sve je to "prosjek sarma" slučaj, tako je svejedno koje su nominalno prodavali, ionako ne psotoje papirnate dionice.

New Report

Close