Ja tebi želim da zaradiš kao i svakom pa taman neka dalekovod raste na špekulacijama ali ti očito nisi informiran u kakvim govnima je ta firma.
…ALI DOBIVA POSLOVE! (govorio sam o ludom tržištu, primjer DKVS ode 130 % a ne postoji i ljudi kupuju)
…a koja firma u Hrvtskoj nije u govnima? ODGOVOR je INGRA! (razmisli malo…)
[/quote]
Opet ti kažem mogu ih imat koliko hoće i lijepo zvuči ali zarada je skoro nula ako nije minus i to češ vidjet u izvešću. Ako zaradiš meni je drago jer ekipa zarađuje na validusu i sl.
oplaaa, opet se netko na 17 kn iskipao po našem tigriću koji glumi brutalnog kapitalca? [lol]
oplaaa, opet se netko na 17 kn iskipao po našem tigriću koji glumi brutalnog kapitalca? [lol]
Ovaj što prodaje ima još 750 000 komada, biti će ovdje svašta e ako mu se priključi još netko onda bi mogao biti pravi bal.
…ALI DOBIVA POSLOVE! (govorio sam o ludom tržištu, primjer DKVS ode 130 % a ne postoji i ljudi kupuju)
…a koja firma u Hrvtskoj nije u govnima? ODGOVOR je INGRA! (razmisli malo…)
[/quote]
Opet ti kažem mogu ih imat koliko hoće i lijepo zvuči ali zarada je skoro nula ako nije minus i to češ vidjet u izvešću. Ako zaradiš meni je drago jer ekipa zarađuje na validusu i sl.
[/quote]
..ajd nek ti bude, rasplet je blizu pa bumo pametniji uskoro!
Ovaj što prodaje ima još 750 000 komada, biti će ovdje svašta e ako mu se priključi još netko onda bi mogao biti pravi bal.
[/quote]
dajte ga pokazite prstoma
Dioničar Broj %
1. PBZ D.D. 909.974 6,72%
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71%
3. Raiffeisen OMF 720.156 5,32% / za ovog znamo da ima na dan 02,01 645,156
4. PBZ Croatia osiguranje OMF 603.877 4,46%
5. AZ OMF 564.324 4,17%
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81%
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34%
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INS… 380.759 2,81%
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50%
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49%
hihihi
[lol]
@caccone
…a da budemo malo precizniji, jer nije samo R-OMF prodavao prosli mjesec od ovih u prvih 10.:
Na dan 7.1.2011.(nakon dokapitalizacije):
8. INGRA-GRADNJA D.O.O. 405.000 2,99% Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
link: http://www.poslovni.hr/Forum/ingr-ingra-dd-582-pg2750.aspx
Na dan 2.2.2011.(nakon dokapitalizacije):
8. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49% Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA / -67.500
Ovaj što se istresa po bidu uvijek ostavi malo mrvica po 17 Kuna da se možete ponovo naslagati .
Veoma kulturna osoba.
Dobro zapažanje i podsjećanje na Ingra gradnju!
S obzirom da je to firma kćer od Ingre (točnije, osnivač je Ingra Pro d.o.o. čiji je osnivač Ingra d.d.) pravo je pitanje KOME je i ZAŠTO dotična prodavala dionice koje je dobila u zamjenu za obveznice.***
Da li zato da dođe do ikakvih sredstava ili iz nekih drugih razloga?
Valjda firma kćer najbolje poznaje situaciju u vlastitoj firmi majci, za razliku od svih nas koji samo možemo nagađati.
Možda je odgovor sličan kao i na moje zapažanje o jučerašnjoj (tj. od četvrtka) nikakvoj promjeni u TOP10 na dan najveće prosječne cijene, koju nitko nije komentirao…
*** Naravno da *te* dionice nisu mogli prodavati, već one od prije, ali na koncu sve je to "prosjek sarma" slučaj, tako je svejedno koje su nominalno prodavali, ionako ne psotoje papirnate dionice.