obrana na 17 kn izdržava,hvala dečki
Pričekaj da brutalni kapital krene s iskrcajom…
Znate da brutalni kapital uvijek ima stop loss gumb pri ruci….
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dalekovod-dobio-poslove-isporuke-ovjesne-i-spojne-opreme-od-5-milijuna-eura,104325.html
posla na sve strane a dionica im stoji stoji…???????????????’
ZSE=LUDO TRŽIŠTE
5 milijuna? Pa dobro ajde budi ozbiljan i reci jel to ozbiljan novac?
Da li znaš da li će to izvest i ostat u plusu kao i sve druge poslove?
Ajmo zaradit za jedan izlet u Amsterdam………..
Ja Častim……….
U Tripoli u lunapark [lol]
[/quote]
Nisi informiran kolega!!!!!!!!!!!
– preporučam da se informiraš ako se misliš bavit ovim poslom jer ti džep ovisi o INFORMIRANOSTI i ozbiljnosti donošenja odluka
P.S. Dalekovod trenutno ima preko 100 miliona eura poslova koji su u tijeku, što održavanja, što izvođenja radova, što projektiranja i pripreme izvođenja radova, što isporuka, što nabave i da ne dužim jer sam ograničen sa brojem znakova u postovima.
Dugovi i ostalo me ne zanima jer je svakoj tvrtki najbitnija opća stabilnost ( pri tome mislim na sve ukupne segmente menađmenta) pri dobivanju poslova a DALEKOVOD dobiva poslove
DOBIVAT ĆE IH I INGRA, sve je spremno za objavu poslova koji će se samo nizati jedan za drugim blizu smo JAKO BLIZU niste niti svjesni kako bi reko BB TIKTAKTIKTAK
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dalekovod-dobio-poslove-isporuke-ovjesne-i-spojne-opreme-od-5-milijuna-eura,104325.html
ZSE=LUDO TRŽIŠTE
Ja Častim……….
[/quote]
– preporučam da se informiraš ako se misliš bavit ovim poslom jer ti džep ovisi o INFORMIRANOSTI i ozbiljnosti donošenja odluka
P.S. Dalekovod trenutno ima preko 100 miliona eura poslova koji su u tijeku, što održavanja, što izvođenja radova, što projektiranja i pripreme izvođenja radova, što isporuka, što nabave i da ne dužim jer sam ograničen sa brojem znakova u postovima.
Dugovi i ostalo me ne zanima jer je svakoj tvrtki najbitnija opća stabilnost ( pri tome mislim na sve ukupne segmente menađmenta) pri dobivanju poslova a DALEKOVOD dobiva poslove
DOBIVAT ĆE IH I INGRA, sve je spremno za objavu poslova koji će se samo nizati jedan za drugim blizu smo JAKO BLIZU niste niti svjesni kako bi reko BB TIKTAKTIKTAK
[/quote]
Ne moraš pisat toliko,jer ako ispod ne stoji link za neku obavjest o poslu kome to išta znači??
Pa budi iskren pa reci koliko se već na ovoj dionici piše na ovaj način..posao samo što nije..
tik-takovci kažu do 15.2.2011 ako se ne varam,onda uzlet,ali i njima več vrijeme radi tik-tak još 12dana.
Ja tebi želim da zaradiš kao i svakom pa taman neka dalekovod raste na špekulacijama ali ti očito nisi informiran u kakvim govnima je ta firma.
ZSE=LUDO TRŽIŠTE
Ja Častim……….
[/quote]
[/quote]
Ne moraš pisat toliko,jer ako ispod ne stoji link za neku obavjest o poslu kome to išta znači??
Pa budi iskren pa reci koliko se već na ovoj dionici piše na ovaj način..posao samo što nije..
tik-takovci kažu do 15.2.2011 ako se ne varam,onda uzlet,ali i njima več vrijeme radi tik-tak još 12dana.
[/quote]
Kolega znate li vi uopće što znači pojam "RESTRUKTURIRANJE i FINANCIJSKA KONSOLIDACIJA" i dali se takav proces može provesti u kraćem periodu nego je to učinila INGRA a ona je to učinila za razliku od svih ostalih građevinara????????????
…a svoj sarkazam ili-ti pesimizam ne širite dalje od četiri zida u kojima provodite vrijeme jer negativno utječe na okolinu a na kraju se ipak Vama obije od glavu kao bumerang (to je dobronamjerni savjet) a ako Vam treba lova jer grcate u dugovima i nemate za život a imate dionice INGRE u tom slučaju vam ne preostaje ništa drugo nego prodati i smiriti strasti te olakšati sebi i drugima oko Vas
PITANJE.
Dali se bolje osječate kada čitate optimistične vijesti ovdje (koje imaju svoje uporište) ili kada se danima druka i širi negativna energija ?
Znam, problem je što su svi nestrpljivi i htjeli bi da Opi potpiše čim ode na nekakve pregovore u Alžir ili Rusiju i sl., a taj odlazak je tek možda pokrenuo lavinu raznih aktivnosti kakko bi se uspjelo dobiti posao što iziskuje nekoliko mjeseci rada i istraživanja
Mislim da kolega pozitiva treba ponovno objaviti svoj slogan "STRPLJEN-SPAŠEN"
obrana na 17 kn izdržava,hvala dečki
Nema niti potrebe za obranom kada nitko ne želi prodati ispod 17. Ovih malo što prodaju silaze sa aska i spuštaju 10-15 lipa po bidu.
Čeka se polijetanje…
Ja tebi želim da zaradiš kao i svakom pa taman neka dalekovod raste na špekulacijama ali ti očito nisi informiran u kakvim govnima je ta firma.
…ALI DOBIVA POSLOVE! (govorio sam o ludom tržištu, primjer DKVS ode 130 % a ne postoji i ljudi kupuju)
…a koja firma u Hrvtskoj nije u govnima? ODGOVOR je INGRA! (razmisli malo…)
Još mali pa samo "spašen" bez onoga "strpljen"