INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

obrana na 17 kn izdržava,hvala dečki

Pričekaj da brutalni kapital krene s iskrcajom…
Znate da brutalni kapital uvijek ima stop loss gumb pri ruci….

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dalekovod-dobio-poslove-isporuke-ovjesne-i-spojne-opreme-od-5-milijuna-eura,104325.html

posla na sve strane a dionica im stoji stoji…???????????????’

ZSE=LUDO TRŽIŠTE

5 milijuna? Pa dobro ajde budi ozbiljan i reci jel to ozbiljan novac?
Da li znaš da li će to izvest i ostat u plusu kao i sve druge poslove?

Ajmo zaradit za jedan izlet u Amsterdam………..
Ja Častim……….

U Tripoli u lunapark [lol]
[/quote]

Nisi informiran kolega!!!!!!!!!!!

– preporučam da se informiraš ako se misliš bavit ovim poslom jer ti džep ovisi o INFORMIRANOSTI i ozbiljnosti donošenja odluka

P.S. Dalekovod trenutno ima preko 100 miliona eura poslova koji su u tijeku, što održavanja, što izvođenja radova, što projektiranja i pripreme izvođenja radova, što isporuka, što nabave i da ne dužim jer sam ograničen sa brojem znakova u postovima.

Dugovi i ostalo me ne zanima jer je svakoj tvrtki najbitnija opća stabilnost ( pri tome mislim na sve ukupne segmente menađmenta) pri dobivanju poslova a DALEKOVOD dobiva poslove

DOBIVAT ĆE IH I INGRA, sve je spremno za objavu poslova koji će se samo nizati jedan za drugim blizu smo JAKO BLIZU niste niti svjesni kako bi reko BB TIKTAKTIKTAK

samo da ne padnemo ispod 17 ,odlićno se za sad držimo [thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dalekovod-dobio-poslove-isporuke-ovjesne-i-spojne-opreme-od-5-milijuna-eura,104325.html

ZSE=LUDO TRŽIŠTE

Ja Častim……….

[/quote]

– preporučam da se informiraš ako se misliš bavit ovim poslom jer ti džep ovisi o INFORMIRANOSTI i ozbiljnosti donošenja odluka

P.S. Dalekovod trenutno ima preko 100 miliona eura poslova koji su u tijeku, što održavanja, što izvođenja radova, što projektiranja i pripreme izvođenja radova, što isporuka, što nabave i da ne dužim jer sam ograničen sa brojem znakova u postovima.

Dugovi i ostalo me ne zanima jer je svakoj tvrtki najbitnija opća stabilnost ( pri tome mislim na sve ukupne segmente menađmenta) pri dobivanju poslova a DALEKOVOD dobiva poslove

DOBIVAT ĆE IH I INGRA, sve je spremno za objavu poslova koji će se samo nizati jedan za drugim blizu smo JAKO BLIZU niste niti svjesni kako bi reko BB TIKTAKTIKTAK
[/quote]
Ne moraš pisat toliko,jer ako ispod ne stoji link za neku obavjest o poslu kome to išta znači??
Pa budi iskren pa reci koliko se već na ovoj dionici piše na ovaj način..posao samo što nije..
tik-takovci kažu do 15.2.2011 ako se ne varam,onda uzlet,ali i njima več vrijeme radi tik-tak još 12dana.

idući tjedan će bit bolje...

Ja tebi želim da zaradiš kao i svakom pa taman neka dalekovod raste na špekulacijama ali ti očito nisi informiran u kakvim govnima je ta firma.

ZSE=LUDO TRŽIŠTE

Ja Častim……….

[/quote]

[/quote]
Ne moraš pisat toliko,jer ako ispod ne stoji link za neku obavjest o poslu kome to išta znači??
Pa budi iskren pa reci koliko se već na ovoj dionici piše na ovaj način..posao samo što nije..
tik-takovci kažu do 15.2.2011 ako se ne varam,onda uzlet,ali i njima več vrijeme radi tik-tak još 12dana.
[/quote]

Kolega znate li vi uopće što znači pojam "RESTRUKTURIRANJE i FINANCIJSKA KONSOLIDACIJA" i dali se takav proces može provesti u kraćem periodu nego je to učinila INGRA a ona je to učinila za razliku od svih ostalih građevinara????????????

…a svoj sarkazam ili-ti pesimizam ne širite dalje od četiri zida u kojima provodite vrijeme jer negativno utječe na okolinu a na kraju se ipak Vama obije od glavu kao bumerang (to je dobronamjerni savjet) a ako Vam treba lova jer grcate u dugovima i nemate za život a imate dionice INGRE u tom slučaju vam ne preostaje ništa drugo nego prodati i smiriti strasti te olakšati sebi i drugima oko Vas

PITANJE.

Dali se bolje osječate kada čitate optimistične vijesti ovdje (koje imaju svoje uporište) ili kada se danima druka i širi negativna energija ?

Znam, problem je što su svi nestrpljivi i htjeli bi da Opi potpiše čim ode na nekakve pregovore u Alžir ili Rusiju i sl., a taj odlazak je tek možda pokrenuo lavinu raznih aktivnosti kakko bi se uspjelo dobiti posao što iziskuje nekoliko mjeseci rada i istraživanja

Mislim da kolega pozitiva treba ponovno objaviti svoj slogan "STRPLJEN-SPAŠEN"

obrana na 17 kn izdržava,hvala dečki

Nema niti potrebe za obranom kada nitko ne želi prodati ispod 17. Ovih malo što prodaju silaze sa aska i spuštaju 10-15 lipa po bidu.
Čeka se polijetanje…

neće uvijek biti ovako.

Ja tebi želim da zaradiš kao i svakom pa taman neka dalekovod raste na špekulacijama ali ti očito nisi informiran u kakvim govnima je ta firma.

…ALI DOBIVA POSLOVE! (govorio sam o ludom tržištu, primjer DKVS ode 130 % a ne postoji i ljudi kupuju)

…a koja firma u Hrvtskoj nije u govnima? ODGOVOR je INGRA! (razmisli malo…)

OCITO OVO NECE GORE DOK NE STAVIM BAR 50.000 NA BID.
evo Vam onda!
[angry]

kuna ili komada?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

@Mrasic6

Još mali pa samo "spašen" bez onoga "strpljen"

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

lipa

New Report

Close