INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znate… Brutalni Kapital se ne smjeska.
Brutalni Kapital ima zlokobni smijeh koji ledi krv u zilama…
[sealed]

daj smanji te žestice, ovdje stvarno nikoga nećeš impresionirati, možda da probaš u dječjem vrtiću?
[/quote]
Joj, pusti ga…s psihosociološkog aspekta njegovi postovi su čista zabava
[/quote]

Kolega Voley,

vi ste ocito novi ovdje i jos ste zeleni,
pa zato i ne znate da se Brutalni Kapital ne smije vuci za rep jer se onda dobije po nosu.
ovo je isto dobra pouka za mlade…

sto se tice zanimanja za dionicu INGR-R-A, vec sam rekao da je Brualtni Kapital dozvolio kupnju.
koliko? – e to ovisi o Vama i Vasoj hrabrosti prema riziku spekulacije.

na ovoj dionici se ostaje bez gaca, ali i brutalno zaraduje (samo rijetki – op. Brutalni Kapital) .
[smiley]

osjeca se nekakva nervoza medju dezurnim drukerima….
[lol]
a i pocelo se pisat i na TA o INGRI…

Izgleda da je tik takovac donio dosta nervoze tik-tak forom… [shocked]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

nadam se da će te obraniti danas kotu 17kn [thumbsup]

tik tak……… Jača kupnja…… [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

mislis da je treba branit?
tesko po trenutnoj situaciji…

mislim da cete trebat puno jace drukat da se neprijedje 18

LP i do slusanja

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Je samo je problem,kad se svi nakrcaju,i kad se očekuje uzlet,obično se to ne dogodi..Mada je vrijeme da se ingra pomakne,al nikad se nezna. A u ovoj dionici je barem što se foruma tiče jako jako puno forumaša.. Jer nebi se bez razloga i na TA toliko pisalo o ingri zadnjih 10-ak dana. A tko neće bit nervozan,ako se nakrcao ingrom, crobex narastao 500bodova i mnoge dionice sa njim a ingra se ukopala na 17kn.
Spominje se neka razina od 22kn, to je +30% od današnje vrijednosti,dal može ingra sa špekulantima doći do te vrijednosti???

idući tjedan će bit bolje...

mislis da je treba branit?
tesko po trenutnoj situaciji…

mislim da cete trebat puno jace drukat da se neprijedje 18

LP i do slusanja

jučer sam ja branio i potrošio

Je samo je problem,kad se svi nakrcaju,i kad se očekuje uzlet,obično se to ne dogodi..Mada je vrijeme da se ingra pomakne,al nikad se nezna. A u ovoj dionici je barem što se foruma tiče jako jako puno forumaša.. Jer nebi se bez razloga i na TA toliko pisalo o ingri zadnjih 10-ak dana. A tko neće bit nervozan,ako se nakrcao ingrom, crobex narastao 500bodova i mnoge dionice sa njim a ingra se ukopala na 17kn.
Spominje se neka razina od 22kn, to je +30% od današnje vrijednosti,dal može ingra sa špekulantima doći do te vrijednosti???

možda,ali češ na nekim drugim izdanjima to napraviti prije.kuš ne tu ti je situacija takva da je bolje zaraditi danas 2%-5%,nego kroz mjesec,dva 30%.

Uh, gadno je štopa otpor na SMA10, nije ga uspjeli probiti, a ako se odbije prema SMA50 i padne ta potpora bi’će opet bežanija [sad]
Zanimljiva situacija, uzak je prostor, držim vam fige za up, a ako se probije gore, možda i ja opet uletim [thumbsup]

ajde ljudi krenite više da se odljepimo od tog mulja

Evo RBA OMF jos danas malo izlazi da se spusti ispod 5%

1.2.2011. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND
685.156 5,06%

dobro je da nespuštaju ispod 17 [thumbsup]

Čini mi se da će danas biti žabokrečina, cijeđenje između 17,05-17,25, a oko 15:45 bi mogla krenuti kupovina prema 18 jer je ask veoma tanak. Mejbi bit tako. Ima me malo na kupnji-ako prođe mada sumnjam. [sad]

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close