kako je neko reko da je pisalo iznad sanka:"sutra besplatno pice"
sutra ingra 22kn 😛
Može li mi neto reci samo jeli coolice napisao (na ignore listi mi je) nesto pametno ili nesto ne-pametno u svom stilu…
P.S. ne trazim detaljno objasnjenje nego izrazito kratak odgovor
Unaprijed zahvalan!
Može li mi neto reci samo jeli coolice napisao (na ignore listi mi je) nesto pametno ili nesto ne-pametno u svom stilu…
Unaprijed zahvalan!
[lol] [lol] [lol]
što je to krenulo’????
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xknZeIrCoP2X1tDmimGGXg==.pdf
oni su zbog neke regulacije omf bio dužnan rasprodati dio svoga portfelja, jer ingri je dao novac putem komercijalnih zapisa, a sigurno je kupio neki povezani fond s omf fondom, tik tak vremena sve manje i manje…….
…cini se tako nekako…nista strasno…pad s 2.-og na 3-ce mjesto…
…samo su uskladili svoju izlozenost s ostala dva fonda…
…a i dalje su izlozeni nesto vise od ostala dva OMF-a…
…jednom rijecju…risk cut……ak je to to, meni dovoljno…
…a i ova objava bi mogla znaciti da su danas "finito" glede ove svoje (ras)prodaje…
Na dan 7.1.2011. OMF-ovi (nakon dokapitalizacije):
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 858.205 6,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
Na dan 31.1.2011. OMF-ovi:
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 645.156 4,763 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA [b]-213.049[/b]
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
[/quote]
mogu pitat?? ovih 645.156kom šta ima hypo. jel to bio točan podatak jer danas na skdd.hr ih ima 40000više???
Unaprijed zahvalan!
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
Neznam , i meni je na ignore. [thumbsup]
mogu pitat?? ovih 645.156kom šta ima hypo. jel to bio točan podatak jer danas na skdd.hr ih ima 40000više???
Namira ide na t+3 i ti na SKDD vidiš situaciju od prije 3 dana. Oni su prijavili odmah onaj dan kad su toliko dionica prodali da su pali ispod 5%. Mislim da će se sutra na SKDD vidjeti ta brojka koju su prijavili.
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
Neznam , i meni je na ignore. [thumbsup]
[/quote]
napisao je da smo danas na 22kn
…to je podatak iz pdf-a…http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xknZeIrCoP2X1tDmimGGXg==.pdf
…a na skdd bi trebalo biti vidljivo tek valjda sutra…