INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[/quote]
INGR nema prostora za puno niže, a to znači maksimalni minus po ulasku na ovoj cijeni 15%, a samo jedna dobra info. ju diže u pozitivnu blokadu. Ne želim razmišljati što će biti ako se zaredaju 2 ili 3, ova dionica je zakon [thumbsup]
[/quote]

Tvrtka je polagala nade u jedan domaći posao za koji je bila sigurna da će ga dobiti na temelju porijekla svog lobiste. Po svemu sudeći oni taj posao dobiti neće zbog trenutnog financijskog statusa i nemogućnosti dobivanja bankovnih garanacija za isti. To je ono što je do fonda došlo i to je razlog zbog kojeg je uprava fonda dala zeleno svijetlo da se bagerom riješe ove dionice.

Osobno mislim uzeti par tisuca komada nakon najave stečaja pa ako je suđeno neka ide skupa s njima u …… Međutim fond nema takvih ovlasti jer odgovaraju nekom drugom pa izlaze makar i sa gubitkom.

ja se samo bojim ovih kkoji su unutra kad počnu sutra rasprodavati svoje dionice i tako u krug

Krug je poželjan….
Međutim kad krene korekcija hvata sve….
Neke više neke manje……
Kupiti ili prodati pa kupiti jeftinije odluka je isključivo vaša…..

Ćaos

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ja očekujem objavu posla…. [proud] [cool] [proud] [cool] [proud] [cool]

i ja…već tri godine [tongue]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xknZeIrCoP2X1tDmimGGXg==.pdf

oni su zbog neke regulacije omf bio dužnan rasprodati dio svoga portfelja, jer ingri je dao novac putem komercijalnih zapisa, a sigurno je kupio neki povezani fond s omf fondom, tik tak vremena sve manje i manje…….

…cini se tako nekako…nista strasno…pad s 2.-og na 3-ce mjesto…
…samo su uskladili svoju izlozenost s ostala dva fonda…
…a i dalje su izlozeni nesto vise od ostala dva OMF-a…
…jednom rijecju…risk cut……ak je to to, meni dovoljno…
…a i ova objava bi mogla znaciti da su danas "finito" glede ove svoje (ras)prodaje…

Na dan 7.1.2011. OMF-ovi (nakon dokapitalizacije):
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A

2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 858.205 6,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA

Na dan 31.1.2011. OMF-ovi:
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A

3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 645.156 4,763 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA [b]-213.049[/b]
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA

Optimist - loše informirani pesimist

[/quote]

Prije ili kasnije, i corava koka jedno zrno nadje…. [pray]

[/quote]

Prije ili kasnije, i corava koka jedno zrno nadje…. [pray]
[/quote]

Kakogod, ja sam svoje rekao… [cool]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

ja očekujem objavu poslova u vrijednosti preko 200 miliona eura, to je minimalno čemu je trebalo več krenuti potpisivanje, a do kraja godine još dvaput toliko
[angry]

a ja ocekujem da ova dionica naraste… sto vise moguce…
[rolleyes]

Ovo je realnost, od 3 godine unazad ;

1. HGSP-R-A -96,79% 31.12.2007
2. INGR-R-A -95,33% 31.12.2007
3. DKVS-R-A -95,12% 31.12.2007
4. NVBA-R-A -93,61% 31.12.2007
5. VART-R-1 -92,86% 31.12.2007

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

priča se u kuloarima ako se ne varam, e sad …

potrosena razina ..ajmo na novu razinu…2 kn gore ili dole…svejedno je [cool]

Ponekad pročitam što se piše na nekim dionicama, a ovaj komentar mi na ovoj dionici jedini ima smisla.
Kao što kolega kaže, 2 kn gore ili dole uopće nije važno. Na ovoj dionici se događa sve i svašta. Nema reda, nema logike, ovdje nikakve analize nemaju značenje. Ovo je poput pokera, igra u kojoj ima dosta blefera(trejdera) i onih što se igraju velikim novcima. Ponekad je čak i zabavno gledat što ti veliki izvode.
Svako dobro želim vama koji vjerujete u ovu dionicu, nadam se da će vam se isplatit.

Lijepi pozdrav!

p.s. Inverter imas 100-tku [thumbsup]

Bliži se trenutak...

New Report

Close