INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas ce ingra trgovanje zavrsiti u zelenom! kladio bih se u to..

nakitili te u petak na 17,60 sa 12.000 komada pa je sada frka,ha? [bye]
[/quote]

To je bio jedan nalog da, u petak sam usao s 37172 komada.
Steta sto vise nemam slobodnog casha inace bi pokupovao i ovih 30-ak tisuca do 17,5kn danas.

Bez obzira mislim da ce danas ingra zavrsiti u zelenom.

[/quote]
da nije takvih kao ti ,dionica bi već bila na 20kn ali eto i tebi se obilo o glavu,I sad ćeš najvejerovatnije početi prodavati kad se dionica sjurne prema dole jer nemaš više keša za kupovinu

nema kraju ovom iskrcaju

…je, sad su poceli i u prvih 10…bas gledam u petak, od 7.1. do 28.1. RaifOIF -138.049 komada tj. na 5.32%…a sada doznam da je jos prodano -75.000 komada tj. na 4.763%…a tu je jos i Ingra Gradnja sa -67.500 komada…ne znam, mozda sam i pogrijesio, jer kada izlaze prvih 10 to se nikada nije pokazalo kao dobar znak…samo da cijela ova prica na kraju ne zavrsi sa onom – daj sto das…

Optimist - loše informirani pesimist

Ovaj OMF je rasprodao ukupno 213 049 dionica u zadnjih desetak dana… Hm… Blago receno cudno… Dobro da nismo i vise potonuli…

Next week (maybe) good news from Algeria market…

ljubomoran sam na ove koji su se danas ukrcali

štopao si danima ovu dionicu i preprodavao ,sad uživaj u svom uratku

[/quote]

Jednom sam se iskrcao i opet ukrcao, mislim da sam vise efekta imao na rast nego na pad dionice. Da u petak nisam usao s 37172 komada sto mislis gdje bi danas bila?

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xknZeIrCoP2X1tDmimGGXg==.pdf

oni su zbog neke regulacije omf bio dužnan rasprodati dio svoga portfelja, jer ingri je dao novac putem komercijalnih zapisa, a sigurno je kupio neki povezani fond s omf fondom, tik tak vremena sve manje i manje…….

Prema točki 8 danas su završili sa prodajom jer 2.2. im se knjiži promjena.

neće uvijek biti ovako.

[/quote]

jasno, to bi značilo da si se ukrcao 60-70 lipa jeftinije

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

…ovo danas vjerojatno reakcija na ono sto se dogodilo s djurom…ali ipak, djuro je narastao ohoho a mi smo cijelo vrijeme balansirali za 1-1.5 kn iznad 17…i danas normalo ova reakcija…ali opet hebote, kazu da ce OIF poceti kupovati tek kada naraste iznad 22, ali kako ?! kad vec neki od njih vec sad (ras)prodaju za 15% nizu cijenu nego je bila dokapitalizacija…e sad, netko nesto zna ili…jer zbilja, ako su cijelu proslu godinu mogli bili iznad 5%, i u prvih 10 inace nije bilo nekih promjena, zasto odjednom sada smanjuju na ispod 5%…kako rekoh, lose ako izlaze ovi iz prvih 10…ali eto, sto je tu je…(lp)

Optimist - loše informirani pesimist

[/quote]

jasno, to bi značilo da si se ukrcao 60-70 lipa jeftinije

[/quote]

Lako je tako kada je bio glavni broker prodaje za RBA OMF. Danas je pokupio i zadnju prodaju na dnu ali nisam ni ja platio puno više. Hvala. [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

Ma definitivno, tebi je najgore…

…ovo danas vjerojatno reakcija na ono sto se dogodilo s djurom…ali ipak, djuro je narastao ohoho a mi smo cijelo vrijeme balansirali za 1-1.5 kn iznad 17…i danas normalo ova reakcija…ali opet hebote, kazu da ce OIF poceti kupovati tek kada naraste iznad 22, ali kako ?! kad vec neki od njih vec sad (ras)prodaju za 15% nizu cijenu nego je bila dokapitalizacija…e sad, netko nesto zna ili…jer zbilja, ako su cijelu proslu godinu mogli bili iznad 5%, i u prvih 10 inace nije bilo nekih promjena, zasto odjednom sada smanjuju na ispod 5%…kako rekoh, lose ako izlaze ovi iz prvih 10…ali eto, sto je tu je…(lp)

Kolega, mislim da ne znate razliku između OIF-a i OMF-a.
A za sve ostale informacije o limitima ulaganja i tih famoznih 22 kn obratite se kolegama BigBossu i MEGIDO1. Nećete pogriješiti.

New Report

Close