Nisam dugo ništa pisao o INGRI,idalje ju skupljam za neke bolje dane.Danas je INGRA u hurcu i ne može joj pomoći niko osim nje same.Ali to je danas trend svih bauštelaca-nažalost.Ali šta je tu je.Ja sam ju uzimao i po 60 i po 14,i nakon svake trnsakcije sve šta ostane na računu -INGRA.Kupujem i čekam…….do kada pa makar i do mirovine.
Htio sam Vam prenesti jednu informaciju vezanu za Arenu.Rusi žele naš Medveščak u svojoj KHL-ligi.Trenutno su pregovori i isdhod je neizvjesan.A ako Medvjedi pristanu sve domaće utakmice se igraju u Areni.15000 ulaznica po prosječnoj cijeni od 10 eura,puta ohoho utakmica,pa sponzori,tv prijenosi……….
Možda je izlaz iz krize za INGRU bliži nego šta itko od nas očekuje.?????????’
Nemojte misliti da Rusi zovu Medvjede šta dobro igraju…….takva gledanost na hokejaškim tekmama je rijetkost,a puno ljudi puta 1 kuna je više nego 1 čovjek puno kuna.Spoštovanjem i sretno,ja skupljam i dalje.
Još od 60 kn vi najavljujete vlakić, izgleda da vas je dobro za sada provozalo!!!
Evo ga vlakić
sve manje i manje vremena, tik tak……. [lol] [lol]
…tako je…a tako ce biti i sa Ingricom…ili cete propustiti i ovaj zadnji vlakic…(lp)
[/quote]
Još od 60 kn vi najavljujete vlakić, izgleda da vas je dobro za sada provozalo!!!
[/quote]
vlakici voze po voznom redu…kad stignu u stanicu slijedi iskrcaj starih i ukrcaj novih putnika…
a ima i onih sto se eto vole voziti u oba smjera…za njih nema zime jer dobro poznaju put kojim su prosli…
Ima kakva poveznica u trgovanju Blje od prije 1-2 mjeseca i ingre sad?
Samo pitam [cool]
http://www.forum.hr/showthread.php?t=229751&page=146
Pričekajte FI pa onda kupujte. Cijena je zabita u pod sada, ali opet kad izađe izvješće koje ne može biti dobro paničari bi je mogli srušiti opet koju kunu, a to je na ovom cijenovnom nivou jako puno [smiley].
Mislim da ne treba žuriti sa kupnjom niti jednog građevinara.
Pa ako kažeš da je cijena sada zabita u pod, KAKO ONDA MISLIŠ, KUDA ĆE POSLIJE FI-a????
Koliko znam ISPOD PODA je betonska deka, neće valjda raditi HILTOVKA………????????????? [undecid]
[/quote]
Nisi čuo da postoje i podrumi. Pogotvo kad znaš da je u dionici hrpa špekulanata koji bi htjeli uloviti 2-3%
[lol]
Pa ako kažeš da je cijena sada zabita u pod, KAKO ONDA MISLIŠ, KUDA ĆE POSLIJE FI-a????
Koliko znam ISPOD PODA je betonska deka, neće valjda raditi HILTOVKA………????????????? [undecid]
[/quote]
Nisi čuo da postoje i podrumi. Pogotvo kad znaš da je u dionici hrpa špekulanata koji bi htjeli uloviti 2-3%
[lol]
[/quote]
podrumi znaju biti tijesni, moglo bi biti guzve…a i jedini moguci nacin kako izaci iz podruma moze biti samo prema gore…
Podrumi su već pretjesni odavno, lukavci su izašli iz podruma i čekaju gore na krovu gdje se može vidjeti da se sunce probija kroz oblake i da će uskoro zasjati u punom sjaju, većina će izaći van kroz glavni ulaz već na prvom katu i čekati će ponovno u podrumu svoju priliku a ovi što su na krovu će se vinuti u nebesa [bye]
Pozdrav vjernim ingrašima…
Strpljen-spašen
Podrumi su već pretjesni odavno, lukavci su izašli iz podruma i čekaju gore na krovu gdje se može vidjeti da se sunce probija kroz oblake i da će uskoro zasjati u punom sjaju, većina će izaći van kroz glavni ulaz već na prvom katu i čekati će ponovno u podrumu svoju priliku a ovi što su na krovu će se vinuti u nebesa [bye]
Strpljen-spašen
INGR nema prostora za puno niže, a to znači maksimalni minus po ulasku na ovoj cijeni 15%, a samo jedna dobra info. ju diže u pozitivnu blokadu. Ne želim razmišljati što će biti ako se zaredaju 2 ili 3, ova dionica je zakon [thumbsup]
Strpljen-spašen
INGR nema prostora za puno niže, a to znači maksimalni minus po ulasku na ovoj cijeni 15%, a samo jedna dobra info. ju diže u pozitivnu blokadu. Ne želim razmišljati što će biti ako se zaredaju 2 ili 3, ova dionica je zakon [thumbsup]
[/quote]
Znači s ovih -4% još može past 11% ,ok!!!!
Zaboravih naglasit +ingra