INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– ingra

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Da, nema tu zasad pouzdanog probijanja resistanta na trokutu od juče….

Ima još vremena i moguć je novi pokušaj nakon konsolidovanja kupovine, no prilično je jasno da prodavci i dalje vrše pritisak, koji dodatno rasplamsavaju spekulanti koji su jučer i poslednjih dana ulazili u očekivanju proboja. Pitanje je šta sad oni svi očekuju ovde, no sudeći prema današnjem trendu kretanja cene, ništa dobro.

Videćemo, sve je i dalje moguće, iako prodavci trenutno vode.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Povraća mi se od ovakvih investitora-burek i jogurt mi izlazi na usta.

neće uvijek biti ovako.

koja sramota ,danas ujutro opet uskocio,al sada sam fino u minusu.Kada se sjetim koliko sam izgubio kada sam kupio na 60 i prodo na 40,ajmeeee. Ja mislio da ce 2011 biti zlatna za ingru da ce opet na 40-60 kuna.

Svi vezani? Ok, odvajamo se od piste 🙂

koja sramota ,danas ujutro opet uskocio,al sada sam fino u minusu.Kada se sjetim koliko sam izgubio kada sam kupio na 60 i prodo na 40,ajmeeee. Ja mislio da ce 2011 biti zlatna za ingru da ce opet na 40-60 kuna.

pa ako si mislio da će 2011 biti zlatna,kamo ti se žuri????

kako daytraderi vole ovu dionicu……… [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ponavljam još jednom a to je i zadnja. INGRU i DLKV drže beskrupulozni maheri koji imaju svoj cilj-tu im nesvjesno pripomažu burekdžije koji jedan dan dobiju drugi izgube i tako u krug. Dok se sa "VRHA" ne odluči drugačije tapkat ćemo od 17-18,50 pa i do 20 ali tu joj je za sada granica. Koliko će trebati da se odluče za rast NEMAM POJMA. Strpljivo i pomalo u dokup ako se ima sa čim.

neće uvijek biti ovako.

Samo je ralika što je DLKV 150% od dna , i posla ima ,
a INGRA takoreći tavori i posla nama ….
Tako da usporedba ne stoji….

smanjuje se minus.......

Pozdrav!

Kao što vidite, nov sam ovdje i znam o dioničarenju onoliko koliko čuješ okolo od prijatelja i gledajuć u Investor. Malo, rekli bi zavidnici. 😉

Pratim ovaj forum sporadično jedno godinu-dvije i svašta se tu dalo vidjet. Sad sam se malo sa Ingrom zabavljao i bilo je zanimljivo pratit razvoj. A i još je. No ono na što je ustvari zanimljivo jest ovo što se dogodilo jučer…
Po mom laičkom mišljenju i zdravom razumu (right…), ovo što se jučer dogodilo je jedan najobičniji artefakt burze potpomognut raznim okolnostima. Dakle dogodilo se "probijanje trokuta". 🙂 Trokut koji je umjetno stvoren (gdje je argument vrlo jasno ograničavanje cijene i na asku i na bidu sa golemim količinama dionica proteklih dana). Znači oni koji su ga stvorili znaju da ga stvaraju, ljudi koji prate te stvari primjete "stvaranje trokuta" i stave to na forum, crobex raste, ingra ne još, ekipa željna rasta i puna frustracije zbog rasta burze i ostalih građevinara te prošlih promašaja na Ingri to samo čeka i GLE ČUDA, eto okruženja kao stvoreno "da se probije trokut". I mali se probije. E sad, ima jedan sitni problemčić… Ingra ne ugovara poslove. Štoviše gubi ih. Pa ubaci tu malo zezancije oko naplate najma Arene i slično. Zašto bi rasla naglo? Ja ne vidim razloga. I kad moj mali nedioničarski mozgić to spoji dobije se zaključak od jučer da ćemo se vrtiti oko 17,50 a ne ić na 22 , i taj zaključak je loše ocijenjen (nebitno, samo iznosim činjenicu odraza žara za rastom ekipe ovdje). Nažalost, to se i dogodilo. Eto nas trenutno na 17,45. Kad već laički kenjam, da bacim i svoj osvrt na TA. Po meni – izmišljotina na koju se ne možeš osloniti dugoročnije. Ali izmišljotina koja se da itekako iskoristiti za daytrading i fino zaraditi, jedino što se lako o opečeš na tu izmišljotinu. 🙂

Eto, kaj ja znam. Ispravite me, naučite.
Pozdrav svima!

Da sam broker davno bih se ubio. Ili bi me ubili. Whatever.

e Ivek,Ivek moraš pazit gdje uskaceš….

http://www.poslovni.hr/vijesti/fbih-raspisani-javni-natjecaji-za-izgradnju-minihidroelektrana-170350.aspx

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close