Pa recite onako stručno-koju ulogu igraju-zašto štopaju, tj prodaju za jeftino a trend tržišta je takav da su mogli dobiti i više?? To su naši novci-i moji-kako mogu tako neprofesionalno raditi. To je u najmanju ruku sumnjivo a vi pričajte što želite. Da su privatni novci šta me briga neka rade što hoće. SUMNJIVO je 100%.
Meni je sumljivo i zato pišem, ako je privatno on je na gubitku, ali novac nije privatan već od korisnika mirovinskog sustava,
kupovali su ingru po 300 Kn i više dakle po 40000 Kn i na više, dokapitalizirali dionicu po 20 Kn, prolongirali rok na kraj 2016. za otplatu obveznica, pomogli ingri da ne propadne i sada kada su sve napravili, kako treba, prodaju kao da propada omf …… Da radim u Hanfi pratio bih način trgovanja i tko je naredio tako, ovo je stvarno za uskok……
Ali sve kad tad se otkrije……
Pa recite onako stručno-koju ulogu igraju-zašto štopaju, tj prodaju za jeftino a trend tržišta je takav da su mogli dobiti i više?? To su naši novci-i moji-kako mogu tako neprofesionalno raditi. To je u najmanju ruku sumnjivo a vi pričajte što želite. Da su privatni novci šta me briga neka rade što hoće. SUMNJIVO je 100%.
Meni je sumljivo i zato pišem, ako je privatno on je na gubitku, ali novac nije privatan već od korisnika mirovinskog sutava,
kupovali su ingru po 300 Kn i više dakle po 40000 Kn i na više, dokapitalizirali dionicu po 20 Kn, prolongirali rok na kraj 2016. za otplatu obveznica, pomogli ingri da ne propadne i sada kada su sve napravili, kako treba, prodaju kao da propada omf …… Da radim u Hanfi pratio bih način trgovanja i tko je naredio tako, ovo je stvarno za uskok……
[/quote]
Ima li tko kakvog novinara koji bi pokrenuo priču-nažalost u ovoj zemlji samo tako kreće otkrivanje prevara. Pa neka malo ispita i napiše koju riječ i lavina će se pokrenuti. Vjerujem da i na forumu INGRE ima netko ko piše a ima umiješane prste u ovoj muljaži. Sumnjivo je i te kako.
tik tak….
Vidim da vam je Raiffeisen mirovinski iskrcao još 24 tisuće komada.
Je li itko kontaktirao Hanfu zbog njih?
[/quote]
Pa od kad sam ja to u vašim očima stručnjak?
A što se tiče Ingre, zovite u Raiffeisen OMF i pitajte ih zašto to rade. Tel: 0800 0900
Kad ste već s njima na telefonu, pitajte ih i zašto su forsirali ATGR do 800,00 kn i zašto su kupovali Magmu.
Meni je sumljivo i zato pišem, ako je privatno on je na gubitku, ali novac nije privatan već od korisnika mirovinskog sustava,
[/quote]
Treba ih udariti tamo gdje ih najviše boli, zatražite promjenu mirovinskog fonda, ja sam od njih otišao još prije 4 godine
Štopanju?! Da li sam nešto propustio? Ako ne, onda bih rekao vrlo kratko – dok ne DOBIJU posao… naglasak je ovdje s razlogom.. puno previše rekla kazala, najava i sličnih mudrolija.. dok se ne stavi potpis na papir jednostavno – posao ne postoji…
tik tak…
cemu sada toliki cvilez. do jucer ste ocekivali da ce vas omf dizat u nebo danas cvilez jer nije, a dal ima firma posla koga briga.
omf moze prodavat i kupovat kako ga volja i hanfa tu nemre nis. moze direktor omf dat otkaz/opomenu svom brokeru zbog loseg vodjenja posla (ako je lose vodio), a s druge strane mozda taj isti broker ima 100% plusa na ini pa mu je cjeli portfelj i onako o plusu i sada se rjesava mrtvog konja dok moze prije kvartalnog izvjestaja.
ili jednostavno pretpostavlja da ingra ide u bankrot
Pa nije ovo loše,možete prodati druge dionice na kojima ste zaradili 20%,i opet kupiti još više ingre
…ovo je nevjerovatno…ali ipak smo u hr…ovdje ne vrijede zakoni ni pravila pa je očekivano…
Vrijede zakoni, i sve kad tad dođe na naplatu…….