na broju 2….od 18.01. Raiffeisen OMF 820.005
25.02. Raiffeisen OMF 761.644
To je kada blokiraš rast cijene pod svaku cijenu, umjesto da pusti ruši i drži cijenu pa s početnih
Raiffeisen OMF 858.205 6,34%
25.01. Raiffeisen OMF 761.644
96561 kupljeno jer je blokirao rast cijene, a u par navrata pokušao ju je i jače srušiti, ali potražnja za dionicama je tada bila jaka pa cijena nije pala već se drži na razini od 17,14 Kn……..
Ako odustane od agresivne prodaje cijena može agresivno narasti ……..
Evo da se osvrnem malo na ovu gradnju autoceste u Crnoj Gori zanimljivo je da se prića u kuloarima
da bi konstruktor uključio Ingru u ovaj projekt kao podizvođaća što bi bilo odlično iako ja smatram da je taj projekt u konačnici teško isplativ po ovim cjenama navodno da će Crnogorci po tom pitanju biti malo fleksibilniji odnosno više odriješiti kesu!! Da mi je znati koji su Žderićevi motivi kad želi izbaciti IGH a uključiti ingru, navodno… [rolleyes]
Sorry, al sad si ga ipak malo pretjerao,, [lol] .
[/quote]
Jel još uvijek misliš da pretjerujem???
Pa IGH nikada nije ništa izvodio, ovdje neće projektirati… ne znam uopće zašto i raste.
Izvoditi može INGRA, HIDRICA i VDKT. Nitko četvrti!
Da mi je znati koji su Žderićevi motivi kad želi izbaciti IGH a uključiti ingru, navodno…
[/quote]
Pa kad ga je Jure preveo žednog preko vode,a ovaj prvi nije volio vodu.
Kako stojimo sa Slovacima [smiley] [smiley]
Ajmeeeee, a ipak se nesto krece…
Sta to pise sutrasnji Business… [thumbsup] [thumbsup]
Tko se ukrcao – ukrcao! Sada – raketa!
Vidim da vam je Raiffeisen mirovinski iskrcao još 24 tisuće komada.
Je li itko kontaktirao Hanfu zbog njih?
Ajmeeeee, a ipak se nesto krece…
Sta to pise sutrasnji Business… [thumbsup] [thumbsup]
Tko se ukrcao – ukrcao! Sada – raketa!
neznam…
nemam ga
Đ. Đaković, Ingra, Končar i Konstruktor u igri za Omblu
eto kako smo napisali da se domaći konzorcij osnovao i dao ponudu za he omblu…….
Kako sam ranije napisao sve hidroelektrane, termoelektrane ingra s partnerima može graditi i još puno puno projekata
Ako konstruktor dobije i u Crnoj Gori biti će posla i za ingru……….. [lol] [thumbsup]
Đ. Đaković, Ingra, Končar i Konstruktor u igri za Omblu
eto kako smo napisali da se domaći konzorcij osnovao i dao ponudu za he omblu…….
Kako sam ranije napisao sve hidroelektrane, termoelektrane ingra s partnerima može graditi i još puno puno projekata
zanimljivo da gradjani dubrovnika ne znaju nista o tome….hidroelektrana ombla….?