INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakv omf prodaje ???
pa promjene u prvih 10 nema vec mjesec dana.
kakva hanfa i bakraci. vec mjesec dana drobim sto se mora dogodit 28.01 nakon toga mozemo razmatrat sto ce biti dalje.
ali samo do Datum isteka 15.03.2011 i INGR-M-111A
u medjuvremenu izadje godisnje izvjesce. po mojim procjenama objave od oko 52 milje minusa u 2010. pa onda mozemopricati o rastu i vrijednosti

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

kakv omf prodaje ???
kakva hanfa i bakraci. vec mjesec dana drobim sto se mora dogodit 28.01 nakon toga mozemo razmatrat sto ce biti dalje.
u medjuvremenu izadje godisnje izvjesce. po mojim procjenama objave od oko 52 milje minusa u 2010. pa onda mozemopricati o rastu i vrijednosti

Kolega ne pratite. U zadnjih tjedan dana Raiffeisen mirovinski je prodao preko 30 tisuća dionica. Provjerite. Ostali u Top 10 za sada nisu prodavali.

izašao i ja, dosta visoko danas, jednostavno nisam imao više strpljenja, prinos mi je nekih 16% [smiley] sad odoh u neke druge vode… [bye] možda se vidimo uskoro

"The mother of all evil is speculation"

Nekako ste mi svi nestrpljivi 🙂
Pa ako mislite da Ingra ide gore, strpite se i to je to.
Ako mislite da Ingra ide dole, opet se strpite i to je to.
Ovo prepucavanje na forumu je već pomalo dosadno.

Da li se vi ljudi čujete?
Pročitajte malo postove unazad.

Ingra mora narasti jer nema kamo dole. Ili mislite da može vrijediti 1kn?
Pa i da padne na 1 kn, opet se malo strpite i doći će na 17.
Ako firma ne propadne, nema straha. A u građevini je kriza i još će biti.

slažem se da nema kamo dole ili gore ili stečaj a da se desi stečaj onda ne žalite pare nego žalite buduće mirovine 🙂

uh imas pravo 2. -34151

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

Sve u svemu kriv menagment,dobri u gradnji arena….međutim trebali su se povezat jače sa IGH ,Viaduktom,Hidroelektrom itd.Takve poslove ispustit sramota. bilo bi tu posla i za Nexe—,jednostavno treba se zapitat operheim,da ih nebi vrime pregazilo ili je to njemu u interesu…..Meni se to čini neprijateljski molim kolege koji imaju uvide zbog čega nije ingra ušla u posao,da postave na tablu. [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Ja otišo u pravo vrijeme u IGH da nesto još zaradim. ingra je postala stvarno sramota od firme i samo šute,gube poslove.

Nešto se i Mesić ušutkao u zadnje vrijeme, valjda vidi i on da od puno pripovitke nema rasta cijene,
Sljedeća vjest će biti,odustalo se od otvaranja ureda u Rusiji…

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Ma bolje je i da sute, nego da svasta pricaju…
I meni se, iskreno, ovako i vise svidjaju,
jer ko zna, mozda i razmisljaju [rolleyes],
pa napokon nesto pametno poduzmu i
dionice cijenu na sto i jednu (101) kunu nabiju… [wink]

slažem se da nema kamo dole ili gore ili stečaj a da se desi stečaj onda ne žalite pare nego žalite buduće mirovine 🙂

… e ja cu i pare zalit’… [shocked]

kakv omf prodaje ???

na broju 2….od 18.01. Raiffeisen OMF 820.005
25.02. Raiffeisen OMF 761.644

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Čim ingra ode preko 22 tada znam da se nešto događa,to tada me nema.

New Report

Close