INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

10000 komada sljedeći tjedan bit će nizvodno i to jako

Kolega, buncanje nije preporučljivo u budnom stanju…
Vi vjerojatno mislite da će fizičke osobe doći u posjed 10.000 dionica INGRE.
Mislim da nema nikog tko bi se složio sa Vama.[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nažalost plavi nisu više problem hipotekarni krediti prenosim vam mišljenje sa jednoga bloga a što se tiče ingre ako se tržište smiri nema straha Dok je dolar slabio posljednjih nekoliko godina, market je korigirao svoju “vrijednost”, a to je bilo poprilicno logicno. Ulagaci su slavili nove rekorde, market kuca sustizao pad dolara ne bi li odrzao vrijednost, zlato i srebro korigirali svoju vrijednost, i da ne nabrajam dalje… Kako se kredita kriza uvlaci u finansijki sistem – to jeftini kredit postaje sve skuplji. Smanjena likvidnost pojacava vrijednost valute (dolara). Sta se sada logicno desava sa cijenama svega onoga sto se dizalo dok je dolar padao? Srebro je danas u jednom trenutku bilo na -10% (za jedan dan!?). Ne mogu reci da sam mogao pretpostaviti sta ce se desiti sa dolarom, ali vam mogu reci u kojem pravcu idu cijene svega gore nabrojanog ako se ne promijeni kamatna politika. Dolazimo u polako u situaciju gdje se zaista stvaraju uslovi za nesto “veliko”…

FED pokrenuo uzlet dionica na Wall Streetu i u Europi

Business.hr
17.08.2007 18:34
Pročitaj komentare(0)

Wall Street i europska tržišta doživjela su snažan uzlet nakon objave FED-a o smanjenju kamate na posudbe komercijalnim bankama, javlja CNN.com.
Vezane vijestiVolatilan dan europskih burzi
FED reagirao na krizu pojeftinjenjem posudbi novca bankama

Nakon snažnog pritiska na tržišta kapitala dodatno potaknut podom indeksa za preko pet posto, što je najveći jednodnevni pad indeksa u Japanu u posljednjih šest godina, FED je neočekivanom reakcijom podupro tržišta.

DJIA (Dow Jones industrial average) je porastao za 188,34 boda, odnosno 1,47 posto te ponovo probio granicu od 13.000. S&P 500 (Standard & Poor’s 500 Index) porastao je za 16,34 boda, odnosno 1,16 posto na 1.427,61 bod.

Oglas:

Nasdaq Composite se digao 56,84 boda ili 2,32 posto na 2.507,91 dok su europski FTSEurofirst 300 porasli gotovo tri posto, a britanski FTSE 100 za čak 3,8 posto.
Analitičari FED-ov potez smatraju pravom podrškom i porukom kako američka banka pruža svoju podršku.
Iz FED-a je javljeno kako se stanje na tržištu i dalje prati te je FED spreman “djelovati kako bi se otklonili efekti koje prouzrokuje nestabilnost na financijskom tržištu”.
Ipak, mn. ogi analitičari i investitori, koji se bave dugoročnijim ulaganjima ističu kako su gospodarski fundamenti dobri za budućnost, a pad vrijednosti dionica bi mogla biti samo dobra prilika za kupnju.

Interesantan post GERONIMA ali i evo brz odg FED-a da se neke slutnje ne ostvare.Osim toga po zatvaranju burzi večeras-NYSE-sve u lijepojj zelenoj boji,da se naslutit optimističan početak tjedna[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

samuel: ” 10000 komada sljedeći tjedan bit će nizvodno i to jako ” Kolega, buncanje nije preporučljivo u budnom stanju… Vi vjerojatno mislite da će fizičke osobe doći u posjed 10.000 dionica INGRE. Mislim da nema nikog tko bi se složio sa Vama.[smiley2]

Ovako 2474, ako se na varam, komada [color=blue]ZGRABIT[/color] će fondovi, tako da Vam ta iluzija ne prolazi.
Jedino mi je žao što je izvješće izašlo u nepovoljno vrijeme. Savršen tajming bio bi da je izašlo idućeg tjedna, ali regulativa se mora poštivati.

samuel: ” 10000 komada sljedeći tjedan bit će nizvodno i to jako ” Kolega, buncanje nije preporučljivo u budnom stanju… Vi vjerojatno mislite da će fizičke osobe doći u posjed 10.000 dionica INGRE. Mislim da nema nikog tko bi se složio sa Vama.[smiley2]

Ima, Daki ( koji je netragom nestao, kao i još neki nickovi btw ?? ).

Evo konsolidiranog.
ŠTo reči? Svaka čast![smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tvrdite da se cijena neće maknuti s mjesta, a ja tvrdim da hoće prema dolje. Neće svih 10.000 komada, ali dovoljno je dođe 100-200 komada pa da vidiš derneka. Cijena će barem okrznuti 35000 kuna.

Asko: ” samuel: ” 10000 komada sljedeći tjedan bit će nizvodno i to jako ” Kolega, buncanje nije preporučljivo u budnom stanju… Vi vjerojatno mislite da će fizičke osobe doći u posjed 10.000 dionica INGRE. Mislim da nema nikog tko bi se složio sa Vama.[smiley2]” Ima, Daki ( koji je netragom nestao, kao i još neki nickovi btw ?? ). Evo konsolidiranog. ŠTo reči? Svaka čast![smiley2]

Ma kolega nije ni zapravo bitno ko ima multinickove, jedino je bitno da ste dioničar Ingre, te da je pred Vama, kao i pred ostalim sadašnjim, ali i budućim dioničarima blistava budućnost.

10000 komada sljedeći tjedan bit će nizvodno i to jako

Još jedan bolesnik na forumu

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

samuel: ” 10000 komada sljedeći tjedan bit će nizvodno i to jako ” Još jedan bolesnik na forumu

Pustimo koleg, očito je da je tek sada počeo s trgovanjem, ali nema veze, svatko ima svoju filozofiju, no tržište će pokazati konačan odgovor ( ionako većina zna da neće dodatne dionice bitnije utjecati na daljnje cijene ove dionice.

Tvrdite da se cijena neće maknuti s mjesta, a ja tvrdim da hoće prema dolje. Neće svih 10.000 komada, ali dovoljno je dođe 100-200 komada pa da vidiš derneka. Cijena će barem okrznuti 35000 kuna.

…misliš na tvojih 100-200komada!?[smiley1]

POKRET OTPORA

za sada je ovako :

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b0ac36b7-91be-44ab-a70b-850914607166

Kolega ova Vam izjava nije trebala. Recite mi zbog čega će netko , pazite [color=blue]prodavati dionicu[/color] po 35 nakon fenomenalnog poslovnog izvješća koje govori dovoljno kakvo je stanje, a i kakva nas budućnost očekuje.
Zato kolega molim Vas da vlastite snove zadržite za sebe,a uđite u zbilju, jer očito da ste promašili negdje skoro 10k ( u najmanju ruku)

Možda će nam kolega, nakon što je dao novce i čekao alokaciju prodati po 35.000…možda, a možda se pojavi još 100-200 takvih…dobrodošli…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close