Slažem se. Tko ne voli zna di su mu vrata, samo nek pazi da ga ne opale po dupetu dok izlazi.
Usprkos svemu mislim da ovih 17 nije kraj nego početak, a to se vidi i u mojem portfelju…
100 ljudi, 100 ćudi valjda.
100 ljudi, 100 ćudi valjda.
ma neeeee, 100 ljudi 200 ćudi. Vremena se mijenjaju. Nego, zabrinut sam za fotija, zna li tko gde je??? JAVI SEEEEEEEE!!!
vjeroatno je odustao i on je napokon shvatio da nema smisla više drukat na dole da ovo može i mora samo gore
moram kopirat kolegu:
tik-tak tik-tak
Lijepo vas ovaj PBZ OMF šiša.
Stalno izaziva rasprodaju, a vi ko ovćice u rasprodaju .
ivek, ja sam izišo sa pola,uzeo igh neki dan.. i napokon mirno spavam, već sam u lijepom plusu, možda se vratim za desetak dana,kad budem 30% u zaradi, znam da će ingra bit na 17kn, [thumbsup]
HAAAAAA
nemam sreće. mogli su poklopiti sve do 17 pa da se i ja radujem dobroj kupovini. Ma i sutra konzorcij radi a kooperantima se žuri pa ubodem i ja koju tisu.
Ja sam izašo ovo je stvarno bezveze od dionice, izgubio 2000 kuna
Ma kad si ti kupio??? Znam da si bio antiprotivan. Pa kad se neznaš bosti nemoj ni počinjati. Ipak ti bolje ide drukanje na dole.
vjeroatno je odustao i on je napokon shvatio da nema smisla više drukat na dole da ovo može i mora samo gore
moram kopirat kolegu:
tik-tak tik-tak
Fotije gleda kako će ovaj put market da vas ošiša… taman kad se upali svetlo na kraju tunela, vani će da krene gloablna koreksija…
Nema vam sreće ovde dzabalebarosi moji… umesto da ste kupovali KOEI, DLKV, IGH i slično pre par nedelja, vi još uvek gubite vreme ovde i burek posni sledujete. Al eto nadam se da će Ingra da sklopi barem koji virtuelni poso i da se nadje dovoljno naivaca da se počastite i kojom koskom namesto suvim burekom.