INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čekamo na nižim razinama [thumbsup] [lol]

ja znam da može se očekivati korekcija, na ingri ali nakon toga jak rast……

Tik tak, vremena sve manje i manje……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

bojim se kad krene prema dole ,koji će to biti stampedo.

[lol] [lol] , još čekaš na 16, tako si rekao. Hmm sumnjam da ćeš uspjeti. Jedino ako imaš koga u OMF koji daje naloge i igra se sa tuđim(našim) novcima za privatne interese. Svi će oni doći na red pred uskokom, koji (ako)rade protiv pravila. Sve po malo, posla je previše-samo novinski naslov i eto istrage-naravno kada bude političke volje-do tada ništa.
[/quote]

Kad tad dođe sve na naplatu…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

@ BigBoss
Kolega kako imate želudac više pisati, ovo je kataklizma , dok sve leti INGRA je zakopana. Prokleta firma i mojih 45 kn

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

ovdje je čisto prekrcavanje u pitanju.
Sredina 17,30 već danima pa tko se nađe između dobro, tko ne neka se strpi .

Dokle PBZ OMF izlazi netko pak ulazi.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

čekamo na nižim razinama [thumbsup] [lol]

ja znam da može se očekivati korekcija, na ingri ali nakon toga jak rast……

Tik tak, vremena sve manje i manje……

Da nije obrnuto, prvo jak rast a onda korekcija.

neće uvijek biti ovako.

Da li netko ima informaciju zašto oni skrivaju svoje poslovanje kao zmija noge ????

Prodam Validus i kupim Ingru,,.. a što sam ponosan nase! BRAVO JA[thumbsup]!!!

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

Da li netko ima informaciju zašto oni skrivaju svoje poslovanje kao zmija noge ????

Kako skrivaju? Pa čak i ja koji mislim da je firma u težoj banani smatram da su prilično transparentni. Osim toga, imaš revidirani izvještaj pa gledaj koliko god želiš.

A to što ne dobivaju nove poslove, to je već druga stvar i vjerojatno je povezano sa početkom moje druge rečenice.

Nekako ste mi svi nestrpljivi 🙂
Pa ako mislite da Ingra ide gore, strpite se i to je to.
Ako mislite da Ingra ide dole, opet se strpite i to je to.
Ovo prepucavanje na forumu je već pomalo dosadno.

Da li se vi ljudi čujete?
Pročitajte malo postove unazad.

Ingra mora narasti jer nema kamo dole. Ili mislite da može vrijediti 1kn?
Pa i da padne na 1 kn, opet se malo strpite i doći će na 17.
Ako firma ne propadne, nema straha. A u građevini je kriza i još će biti.

brutalni kapitalac :)

@ BigBoss
Kolega kako imate želudac više pisati, ovo je kataklizma , dok sve leti INGRA je zakopana. Prokleta firma i mojih 45 kn

Potpisujem u potpunosti! Sve sto sam ja htio napisati, ti si rekao!
Ovo je prejadno vise! Dok sve raste, mi ni ‘mic’! [angry]
Ova dionica je postala najvece smece na nasem TK!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

@ BigBoss

Potpisujem u potpunosti! Sve sto sam ja htio napisati, ti si rekao!
Ovo je prejadno vise! Dok sve raste, mi ni ‘mic’! [angry]
Ova dionica je postala najvece smece na nasem TK!
[/quote]

U tom grmu leži zec-vi onda prodajte. To je taktika.Oni koji kupuju tolike tisuće imaju strpljenja pa imam i ja.

neće uvijek biti ovako.

Netreba zaboraviti još nešto-nisu svi kooperanti prodavali na 14,15, bilo je i strpljivih a ima ih još malo. I njih valja iscijediti a u tome maheri imaju pomoć OMF koji ih drži na istom nivou već danima. No i to će iscuriti a šta onda?? Raketlina Drašek-solnce ti presveeetlo. [lol] [shocked]

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close