Nije samo iskup od 22 milijuna Kn riješen, već i i onaj od 50 milijuna Kn, dakle sve je to riješeno………..
Sada imaju još obveznice od 200 milijuna Kn ali tek 2016.
Tik tak vremena sve manje i manje, a oporavak od krize je već vidljiv……..
Očekujem još ovaj kvartal minus od poslovanja ali od sljedećeg kvartala samo plusevi………
Tik tak….
na skdd kaze
Datum isteka 06.12.2011
a ne 2016 kako ti kazes
jedino mi nije jasno kako zbog objave ove vijesti nije počišćen ask do bar 17,20kn [lol]
da tik-tak [lol]
Jasno je jer "ŠTOPERI" odlično obavljaju svoj posao. Treba još malo operušati one kojima se žuri prodati ispod 20 kn. No nema veze mi koji nismo burekdžije imamo vremena i strpljenja.
jedino mi nije jasno kako zbog objave ove vijesti nije počišćen ask do bar 17,20kn [lol]
da tik-tak [lol]
Jasno je jer "ŠTOPERI" odlično obavljaju svoj posao. Treba još malo operušati one kojima se žuri prodati ispod 20 kn. No nema veze mi koji nismo burekdžije imamo vremena i strpljenja.
[/quote]
ja već tri tjedna vas slušam i držim ovu dionicu, čekajući tih 20 kn, ali ajde ljudi kad će više?????
a kupio po 14 [lol]
Mislim da smo ovdje u igri:
http://www.dubrovnik-turistinfo.com/?dubrovnikturist=vijesti&idKat=1&id=1133
[/quote]
ja već tri tjedna vas slušam i držim ovu dionicu, čekajući tih 20 kn, ali ajde ljudi kad će više?????
a kupio po 14 [lol]
[/quote]
Čuj njega,tri tjedna već čeka.Ja čekam godinu dana pa šta,čekat ću još godinu ako treba.Svanit će i meni i svima koji budu strpljivi.Pozdrav strpljivima. [lol]
posto se hanfa jos nije ocitovala to jos nije aktualan datum
skrolni prospekt do kraja i pogledaj sto je potrebno da se odluka provede
a kupio po 14 [lol]
Tik-tak…a ako ovo danas izdrzi mozda bi se moglo i ostvariti…Tik-tak…
[thumbsup]
U poslovnim planovima za ovu godinu koji se mogu naći na službenim web stranicama tvrtke spominje se završetak stambeno poslovnog kompleksa u Dubrovniku vrijednog 55 milijuna eura. U završnoj fazi nalaze se i dva velika projekta izgradnje luka na najvažnijem inozemnom tržištu INGRA-e – tržištu Alžira. Njihova vrijednost iznosi skoro 40 milijuna eura. Također se spominje da su u Hrvatskoj dovršeni radovi na dionicama Dugopolje – Šestanovac, Šestanovac – Račva i Račva – Ploče čija je ukupna vrijednost iznosila 400 milijuna kuna.
Biti će novaca i za rivijeru.
posto se hanfa jos nije ocitovala to jos nije aktualan datum
skrolni prospekt do kraja i pogledaj sto je potrebno da se odluka provede
[/quote]
Da, da stvarno nije aktualan datum, to je kao da ja kažem ingri na naplatu dolazi zajam od MMF-a od 1 milijarde dolara za dug RH……. Stvarno mi je žao što ti je logika oštećena…….
Tik tak vremena sve manje i manje….