izgleda da si krivo pročitao ugovor,imaju pravo prvokupa ali tek nakon 8 godina od potpisivanja ugovora tako da će morat izkeširat barem 130 milja ako ne i više.
[/quote]
Točno tako.
dobit će 130 mil eura kroz 8 godina, to je istina.
Nravno Ingra ne plaća nnikakve kamate na svoje krediote pa ono što duguje danas će dugocvati i za 8 godina
[/quote]
Ovo moram komentirati. Lupiš netočnu glupost, čovjek ti da argumentiranu repliku a ti nastaviš sa glupostima koje nemaju veze sa prodajom arene i najmom. Molim te da nastaviš dalje sa ustaljenom retorikom kao do sada- gmlljjkl mkllllmjgrrrr, mamu im poljubim i td.
eto prvog na naplatu
22.000.000 kn
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33849
evo i drugog
7.060.663 eura
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33850
u petak naplata
Jel ti uopće kužiš o čemu se tamo piše?
Ma ne. Napisao sam još prije desetak dana da to dolazi na naplatu, ali me je tik-tak ekipa uvjerila da je to sve već plaćeno dionicama.
Doduše u SKDD piše da trebaju iskupiti još 16.100.000,00 kn po komercijalnim INGR-M-104A, i 2.770.815,00 eura po komercijalnim zapisima INGR-M-104E, ali moguće je da SKDD jednostavno griješi. U stvari, siguran sam da je stanje na SKDD krivo jer tik-tak ekipa dosada još nikada nije pogriješila. (Možda samo BigBoss sa onim svojim ciljanim cijenama za, mislim, zlato i PTKM, ali to su ipak bile druge teme.)
Gotovina je u pravu!
[/quote]
pise da svako ko drzi dionicu ingre u petak ce vredit 80 milja kuna manje nego danas
[/quote]
itekako razumije ali malo panike nebi li ga tko poklopio na bidu ne škodi. No ako zaista ne razumije onda [lol] .
Iskup je riješen i zato ie kako ide-Gotovo sa tim, dug riješen.
Nije samo iskup od 22 milijuna Kn riješen, već i i onaj od 50 milijuna Kn, dakle sve je to riješeno………..
Sada imaju još obveznice od 200 milijuna Kn ali tek 2016.
Tik tak vremena sve manje i manje, a oporavak od krize je već vidljiv……..
Očekujem još ovaj kvartal minus od poslovanja ali od sljedećeg kvartala samo plusevi………
Tik tak….
jedino mi nije jasno kako zbog objave ove vijesti nije počišćen ask do bar 17,20kn [lol]
da tik-tak [lol]
Nedajte svoje dionice ispod 30, uskoro će kupci morati pristati i na tu cijenu. [yawn]
a nekad pristanu da kupe kada je dvostruko od 30……..
Tik tak vremena sve manje i manje…….
jedino mi nije jasno kako zbog objave ove vijesti nije počišćen ask do bar 17,20kn [lol]
da tik-tak [lol]
Zašto se trošiti kada je rasprodaja po popustu………
Tik tak………