Ma kakav burek investitor??!?!?!!!
Pa mislite li da bi netko tko okreće 30000 dionica Ingre to radio ovako i išao ulagati 1,1 mil. kn da bi lovio čistih 25 lipa po dionici? Kupio na 17,45, a što ako sutra padne na 17 i on nema kome prodati tu količinu? U tom slučaju je izgubio dvostruko više nego li je danas dobio. Ako trejda s tolikom količinom na ovakav način onda nema pojma ili to ne radi s vlastitom lovom i dionicama.
Ja naprosto ne vjerujem da je on sam danas napravio ovoliki promet.
[/quote]
Ako sutra padne na 17kn cu izgubiti 1k eura manje nego sto bih izgubio da nisam napravio ovaj trejd danas.
[/quote]
ispada da ti sam trguješ na ingri
[/quote]
danas nisam trgovao pa pogledaj promet, taman manji za iznos koji sam protrgovao jucer.
jel vama to neobicno da netko u danu portrguje miljon kuna, a da to nije fond?
[/quote]
Ajde kolega malo više "uvjerljivosti".
Ako ste već tako dobri i smioni kao što kažete onda ste ovo trebali najaviti prije današnjeg trgovanja, a ne poslije, jer ona stara izreka kaže: lako je biti general poslije bitke.
A uostalom koliko zarađujete (ili gubite) to ipak zanima najviše samo vas, a ne nas, IMHO.
danas nisam trgovao pa pogledaj promet, taman manji za iznos koji sam protrgovao jucer.
Kolega molim te kakvih milijon kuna, pa ti bi bio lud da trguješ s toliko novaca tko će ti to povjerovati!?!?
[/quote]
50k eura prodao i 50k eura kupio i to je vama za cuditi se???!! Jadna majko gdje ja ovo pisem.
Pozdrav ekipa sretno s dionicama(om?).
Meni takvi opisi trgovanja nalikuju na prvotravanjsku šalu…………
Vezano uz temu ingra:
Odličan ambijent na igralištu……..
Tik tak vremena sve manje i manje………..
Evo Blažičko diplomatski ….: PROBLEM u ARENI….. LEDOMAT nema dostatnog PROSTORA za manevriranje prilikom ulaska i izlaska sa igrališta…
DRUKERI NA SVE STRANE
Večeras sve savršeno u Areni a pojedinci moraju naći manu organizaciji pa makar se pokakili u vlastiti tanjur!
Nema nas Amerika, a da nas ima tražili bi da se otcijepimo….!
INGRA je upala u limb između 17 i 18 kn, sad se ovdje zabavljaju samo burekđije, neke i s većim iznosima.
dajte da se konačno počne ozbiljno ovdje igrati, ili dignite na 20 kn ili pustite neka potone na 14 pa će opet biti velikih prometa i muvinga. ovo sad je koma-par lipa gore dolje [yawn]
Ma kakav burek investitor??!?!?!!!
Pa mislite li da bi netko tko okreće 30000 dionica Ingre to radio ovako i išao ulagati 1,1 mil. kn da bi lovio čistih 25 lipa po dionici? Kupio na 17,45, a što ako sutra padne na 17 i on nema kome prodati tu količinu? U tom slučaju je izgubio dvostruko više nego li je danas dobio. Ako trejda s tolikom količinom na ovakav način onda nema pojma ili to ne radi s vlastitom lovom i dionicama.
Ja naprosto ne vjerujem da je on sam danas napravio ovoliki promet.
[/quote]
Ako sutra padne na 17kn cu izgubiti 1k eura manje nego sto bih izgubio da nisam napravio ovaj trejd danas.
[/quote]
ispada da ti sam trguješ na ingri
[/quote]
[/quote]
Normalno da nisi kad si jučer uletio po 17,45 (po tvojoj priči a ja u nju ne vjerujem – naročito u količinu) . Danas si mogao samo prosuti po bidu i u tom slučaju bi popušio bar 50-60 lipa po komadu. Na tvoju navedenu količinu od 30000 komada to bi bilo samo 2 soma eura. Ili bolje rečeno 1 korak naprijed 2 natrag. [lol]
Vamius, nazovi šefa. Traži te jer si navodno neuvjerljiv na forumu [bye]
Nema povjerenja da ti dodjeli još koju temu samo pišeš na INGRA-i.
Opa promjena politike u ingri…….. sada se bacaju u transparetnost!
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/YYvjco7dQxXbQP71QeGhfQ==.pdf
tik tak vremena sve manje i manje……..
TIK TAK tik tak…
INGRA je upala u limb između 17 i 18 kn, sad se ovdje zabavljaju samo burekđije, neke i s većim iznosima.
dajte da se konačno počne ozbiljno ovdje igrati, ili dignite na 20 kn ili pustite neka potone na 14 pa će opet biti velikih prometa i muvinga. ovo sad je koma-par lipa gore dolje [yawn]
koma je samo za one koji su zaglibili na visim razinama i cekaju godoa….
[/quote]
A što podrazumijevaš pod višim razinama? 25, 30, 40? Nije valjda da ima i onih s još većim ulazom?
[/quote]
A što podrazumijevaš pod višim razinama? 25, 30, 40? Nije valjda da ima i onih s još većim ulazom?
[/quote]
itekako….i to dobar dio preko 100 kn…iznenadio bi se …
Opa promjena politike u ingri…….. sada se bacaju u transparetnost!
Oni su uvijek bili transparentni, sa najkonkretnijim finacijskim izvještajima! Mislim da su čak prvi na ZSE počeli slati izvještaje po Međunarodnom računovodstvenom financijskom standardu!