Danas čitam novine 24 sata kad ono preko cijele stranice jedan veliki sat i unutra umjesto kazaljka stoji Kosorica a iznad sata stoji natpis VRIJEME CURI hehehe, tik-tak
viđeee burekdžija što su se naslagali na ask i uredno i strpljivo čekaju red za burek [lol] . Danas nema pritisaka, izgleda se konzorcij nakrcao i sad čeka tko će pogurati naprijed. E pa gospodo MORATI ćete PRVI početi gurati a onda vam se i mi pridružimo.
I još mi udijeliše čistu jedinicu. Hmm, zar se istina tako nagrađuje. No moj savjet vam je maknite se i postavite kunu više-svima će se više isplatiti, a vama burek, dva više. [thumbsup]
Trenutno:
CROBEX + 0,21%
DLKV + 1,29%… [bye]
INGR + 1,53%… [thumbsup]
tik-tak…tik-tak…. [lol]
Što ti vrijedi +2,3 il 5% kad se nismo makli od 17kn.. ineće se maknut dok se ne dobije neki posao.
Što ti vrijedi +2,3 il 5% kad se nismo makli od 17kn.. ineće se maknut dok se ne dobije neki posao.
[/quote]
Potpuno si u pravu, ali to je jedini (pravi) nacin da se pomaknemo.
Medjutim, interesantno je da se takva situacija dugo nije vidjela pa je mozda i to neki pokazatelj…
Trenutno: CROBEX 0,29% – INGRA 2,11%
Opa promjena politike u ingri…….. sada se bacaju u transparetnost!
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/YYvjco7dQxXbQP71QeGhfQ==.pdf
tik tak vremena sve manje i manje……..
Ma kakav burek investitor??!?!?!!!
Pa mislite li da bi netko tko okreće 30000 dionica Ingre to radio ovako i išao ulagati 1,1 mil. kn da bi lovio čistih 25 lipa po dionici? Kupio na 17,45, a što ako sutra padne na 17 i on nema kome prodati tu količinu? U tom slučaju je izgubio dvostruko više nego li je danas dobio. Ako trejda s tolikom količinom na ovakav način onda nema pojma ili to ne radi s vlastitom lovom i dionicama.
Ja naprosto ne vjerujem da je on sam danas napravio ovoliki promet.
[/quote]
Ako sutra padne na 17kn cu izgubiti 1k eura manje nego sto bih izgubio da nisam napravio ovaj trejd danas.
[/quote]
ispada da ti sam trguješ na ingri
[/quote]
danas nisam trgovao pa pogledaj promet, taman manji za iznos koji sam protrgovao jucer.
jel vama to neobicno da netko u danu portrguje miljon kuna, a da to nije fond?
POnudite Rusima da kupe CIJELU ARENU- to će im na ovom području biti mjesto za sva bitna
okupljanja….!
danas nisam trgovao pa pogledaj promet, taman manji za iznos koji sam protrgovao jucer.
jel vama to neobicno da netko u danu portrguje miljon kuna, a da to nije fond?
[/quote]
Kolega molim te kakvih milijon kuna, pa ti bi bio lud da trguješ s toliko novaca tko će ti to povjerovati!?!?