INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nažalost plavi nisu više problem hipotekarni krediti prenosim vam mišljenje sa jednoga bloga a što se tiče ingre ako se tržište smiri nema straha

Dok je dolar slabio posljednjih nekoliko godina, market je korigirao svoju “vrijednost”, a to je bilo poprilicno logicno. Ulagaci su slavili nove rekorde, market kuca sustizao pad dolara ne bi li odrzao vrijednost, zlato i srebro korigirali svoju vrijednost, i da ne nabrajam dalje… Kako se kredita kriza uvlaci u finansijki sistem – to jeftini kredit postaje sve skuplji. Smanjena likvidnost pojacava vrijednost valute (dolara). Sta se sada logicno desava sa cijenama svega onoga sto se dizalo dok je dolar padao? Srebro je danas u jednom trenutku bilo na -10% (za jedan dan!?). Ne mogu reci da sam mogao pretpostaviti sta ce se desiti sa dolarom, ali vam mogu reci u kojem pravcu idu cijene svega gore nabrojanog ako se ne promijeni kamatna politika. Dolazimo u polako u situaciju gdje se zaista stvaraju uslovi za nesto “veliko”…

SAM PROTIV SVIH

Polako se vraća na stare staze, sada vidim 44k, do kraja dana 45k.

Jučer i danas je izgleda polaganje MATURE za novopečene ulagače,a za one iskusnije -provjera znanja,ebiga kad se mora -nije teško[smiley2][smiley2][smiley2]

POKRET OTPORA

Jučer i danas je izgleda polaganje MATURE za novopečene ulagače,a za one iskusnije -provjera znanja,ebiga kad se mora -nije teško[smiley2][smiley2][smiley2]

Slažem se.

Strpljen-spašen…[smiley2][smiley2]

jel to znači da je tvoj savjet da ne prodajem ?[smiley7] Da li to isto znači da je uračunata kazna dva mjeseca neigranja ?

bolje dobiti gubitak nego izgubiti dobitak

ovog trena veliki oporavak dionica u Europi![smiley2]Uskoro i kod nas[smiley1]

POKRET OTPORA

ovog trena veliki oporavak dionica u Europi![smiley2]Uskoro i kod nas[smiley1]

Očito su fondovi krenuli u intervenciju kod nas. Izvještaj fondova za 16.08. je najveći gubitak fondova u jednom danu ove godine. Još jedan takav izvještaj bi mogao generirati paniku.

Šećer za kraj, jučer izašlo konsolidirano , koje nismo niti prokomentirali još bolje od nekonsolidiranog.

http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/ingra-grupa-konsolidirana-dobit-47-04-milijuna-kuna%5Bsmiley2%5D

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Šećer za kraj, jučer izašlo konsolidirano , koje nismo niti prokomentirali još bolje od nekonsolidiranog. http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/ingra-grupa-konsolidirana-dobit-47-04-milijuna-kuna%5Bsmiley2%5D

Svaka čast.[smiley11]

Evo jedan anvijački. Ajde INGRA na 100.000 kuna. To bi mi se lijepo vidjelo na PBZ Equity. Kad već nemam dionice INGRE.

Evo jedan anvijački. Ajde INGRA na 100.000 kuna. To bi mi se lijepo vidjelo na PBZ Equity. Kad već nemam dionice INGRE.

Kolega pa kako nemate?
[smiley11]
Još se možete ukrcati prije 45k.
nije navlakački post bez brige…

asdfgh123: ” Evo jedan anvijački. Ajde INGRA na 100.000 kuna. To bi mi se lijepo vidjelo na PBZ Equity. Kad već nemam dionice INGRE. ” Kolega pa kako nemate? [smiley11] Još se možete ukrcati prije 45k. nije navlakački post bez brige…

Skupljam pare za HT. Ako tu zaradim, onda možda, a ako tu popu*** onda se vraćam samo ulaganju u fondove.

New Report

Close