aha, znači kupio si pa sad slijedi drukanje za rast…. [yawn]
[/quote]
jok jos nije na 13 ili 2 kvartala pozitivnog poslovanja pa nista od mojeg ulaska.
i ponovo ja ne drukam nego pisem kako je a stanje za ovu firmu je jako cudno.
nije da su se strgali od dobivanja posla zadnjih pol godine, a kada su radili prosle godine radili su samo gubitke.
s druge strane uspjeli su pokrit gubitke tako da su nastancali jos bezvrijednih dionica i podjelili kooperantima. i pored toga bacaju ih lopatama na burzu. a neko kupije li kupuje.
mislim da im je taj neko dao kredit bar bi kamate dobili a ovak bu ju u unija papir isli trgovat
ah da
22.000.000 kn na naplatu dolazi 28.01.2011
i jos
7.060.663 eura (52.248.906kn po 7,4) isto 28.01.2011
toliko ingra MORA prodat na burzi do sljedeceg petka (28.01).
protrgovano je oko 30.642.792 kna od 04.01 do jucer u oko 10 eadnih dana.
a koliko je tu spekulacija nemam pojma
ali
imaju jos 7 dana da nabave oko 42 milje kuna znaci da ce sada polako pocet uvaljivanje.
i kada to sve napokon zavrsi i cjena ode di ode i stvar se smiri.
06.12.2011 novih 200.000.000 stize na naplatu. kako ce to izmajmunirat ostaje za vidit.
tak da mi nije za ulazit na 17-18 nikak mozda 13 vjerojatnije 7-8
Jesam samo neznam napraviti fundamentalnu analizu i procijeniti vrijednost. Uglavnom meni je to slično kao i kod IGH-a dugovi su iz 2007. godine iznosili 817 miliona kuna, a sada po zadnjem izvještaju 1,27 milijarde kuna. Prihodi su 2007. godine iznosili 740 miliona kuna, a u 2009. 195 miliona kuna. Svodi se na veliko povećanje zaduženosti i veliki pad prihoda.
Razlog zašto sam kupovao je što je dionica pala znatno više od IGH, a manje se oporavila. Mislim da će jedna pratiti drugu jer su vrlo slične. Nakon prolaska vala od INE prodajem zbog visine duga.
Nek’ si ti nama tu.
Dobro je uvijek imati jednog takvog na temi da čovjek još više utvrdi činjenice, odnosno anti-činjenice.
Naime, oni koji prate ovu dionicu/firmu – znaju da ovo što ti pišeš s istinom ima veze kao što postoje farme svinja u Iranu.
ali tvoje je pravo da pokušaš prodati priču potencijalnoj žrtvi…
ah da
22.000.000 kn na naplatu dolazi 28.01.2011
i jos
7.060.663 eura (52.248.906kn po 7,4) isto 28.01.2011
toliko ingra MORA prodat na burzi do sljedeceg petka (28.01).
protrgovano je oko 30.642.792 kna od 04.01 do jucer u oko 10 eadnih dana.
a koliko je tu spekulacija nemam pojma
ali
imaju jos 7 dana da nabave oko 42 milje kuna znaci da ce sada polako pocet uvaljivanje.
i kada to sve napokon zavrsi i cjena ode di ode i stvar se smiri.
06.12.2011 novih 200.000.000 stize na naplatu. kako ce to izmajmunirat ostaje za vidit.
tak da mi nije za ulazit na 17-18 nikak mozda 13 vjerojatnije 7-8
Iskreno žao mi je što ti se pogoršalo zdravlje, jer sklop za logičko povezivanje i ažuriranje ti je oštećen!
Ažuriraj i nadogradi bazu!
Vremena sve manje i manje……. Tik tak…….
U tiskanom izdanju jutarnjeg ima članak o areni u kojoj su popucali podovi oko igrališta. Ima i slika te moram priznat da jako ružno izgleda.. Nije valjda da će se arena srušit?
možda će sa ovim platit
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/107018/ZG-Arenu-cemo-platiti-izmedu-240-i-300-milijuna-eura.html
ma možeš mislit, država ima deficit od -14 milijardi kuna, nema odakle vraćati kredite koje je digla itd.
grad ZG i Holding ne znaš koji je u gorem stanju, oba prezadužena, obveznice holdinga na korak su do ranga "smeće"… i oni će kupovati Arenu? [yawn] [bye]
ma možeš mislit, država ima deficit od -14 milijardi kuna, nema odakle vraćati kredite koje je digla itd.
grad ZG i Holding ne znaš koji je u gorem stanju, oba prezadužena, obveznice holdinga na korak su do ranga "smeće"… i oni će kupovati Arenu? [yawn] [bye]
[/quote]
točno…. kada im je još dionica ostalo za prodaju 🙂
Hvala na tekstu……..
Tik tak…….. vremena sve manje i manje…..