Navodno ide rekonstrukcija i obnova Arene u Puli te se tražilo idejno riješenje od INGRE, uz zadržavanje povjesnog identiteta te kulturne baštine, Jakovčić i Oppenheim imali službeni sastanak
Dodao bi ako su se sastali onda su i pričali o ovome
Najveći projekt Brijuni Rivijera čija se vrijednost procjenjuje na 895 milijuna eura, dok je projekt turističke zone Prukljan procijenjen na 200 do 300 milijuna eura.
http://www.dnevno.hr/vijesti/novac/vlada_predstavlja_30_projekata_za_obnovu_gospodarstva/208592.html
Navodno ide rekonstrukcija i obnova Arene u Puli te se tražilo idejno riješenje od INGRE, uz zadržavanje povjesnog identiteta te kulturne baštine, Jakovčić i Oppenheim imali službeni sastanak
Dodao bi ako su se sastali onda su i pričali o ovome
Najveći projekt Brijuni Rivijera čija se vrijednost procjenjuje na 895 milijuna eura, dok je projekt turističke zone Prukljan procijenjen na 200 do 300 milijuna eura.
http://www.dnevno.hr/vijesti/novac/vlada_predstavlja_30_projekata_za_obnovu_gospodarstva/208592.html
[/quote]
Zatišje u odnosima s javnošću INGRE……Zatišje i tišina su odlike mudrih i pronicljivih
NEŠTO SE SPREMA …. [pray] [huh] [proud]
super…ajde to poruči svom frendu bigbossu ***obrisano***
[/quote]
***obrisano***Nego Fajrunt, a kad su razni fotijaši, hartijaši i slični punili forum s targetima 5-10 kuna nisi se bunio. Ili jesi? Ne sjećam se, ali Boss bar ne spominje brojke i zarade. Meni je ovo njegovo tiktakanje simpatično. Čovjek je našao način da sve malo bocne u živac a da pritom nikog ne vrijeđa, nikom ne omalovažava ulaganje, prosudbe…
netko definitivno ulaze milione u ingru.
Vremena sme manje i manje tikić takić!
netko definitivno ulaze milione u ingru.
aha, znači kupio si pa sad slijedi drukanje za rast…. [yawn]
Da dam podršku.
Dosta sam se nakupovao zadnjih dana pa što bude.
nema "šta bude", BIT ĆEŠ BOGAT ČOVJEK! [cool]
[/quote]
Istina,samo ćemo morati biti jako stpljivi.Prosjek ulaska mi je 28kn tako da ću se načekati da bar vratim lovu,iako je kodnas sve moguće,dobra vijest,objava posla,tipa Alžir,Rusija i eto ti je brzo na 40kn a onda ko zna gdje je kraj.Pozdrav.
[/quote]
Istina,samo ćemo morati biti jako stpljivi.Prosjek ulaska mi je 28kn tako da ću se načekati da bar vratim lovu,iako je kodnas sve moguće,dobra vijest,objava posla,tipa Alžir,Rusija i eto ti je brzo na 40kn a onda ko zna gdje je kraj.Pozdrav.
[/quote]
ma nego, na 40 je dok kazes keks … [yawn] ovi koji spominju cifre od 100 kn…mogu mislit koji im je ulaz [yawn] day trade ticker n01 [thumbsup]
Da dam podršku.
Dosta sam se nakupovao zadnjih dana pa što bude.
Maloprije na IGH čitate bilancu unazad 3-4 godine, i sumnjate u dionicu, a ulazite u INGR-u???
Niste bacili na njihovu bilancu???