INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oš-neš moraš kupit INGRU…naravno, ak imaš love, ovo je 10 puta bolje od IPO-a HT-a, bute vidjeli, vremena sve manje tika taka bija baja buf, il si kupio il nisi!!!!!!!

izgleda da su ovdje ipak prestala velika iskrcavanja,a to znači da 20 kunića i nije tako daleko…

nezamina me 20 kunića to sam več nekoliko puta napisao, ako imaš snage i volje pomnoži to sa 4-5 puta onda možemo razgovarati

izgleda da su ovdje ipak prestala velika iskrcavanja,a to znači da 20 kunića i nije tako daleko…

pa i nije 15% rasta… neće nitko da zagrize ovih 17.70, dajte ljudi b.b sat će otat bez baterija, tik tak

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

nezamina me 20 kunića to sam več nekoliko puta napisao, ako imaš snage i volje pomnoži to sa 4-5 puta onda možemo razgovarati
[/quote]
dobro onda dva puta po 20 kunića.. [wink]

[/quote]
dobro onda dva puta po 20 kunića.. [wink]
[/quote]

da ispadnem fer, obećajem da ću razmisliti za godinu dana (ako do tada ne bude 80 kn minimalno dajem tebi 40) [thumbsup]

jesi ti to spreman potpisati….

pa i nije 15% rasta… neće nitko da zagrize ovih 17.70, dajte ljudi b.b sat će otat bez baterija, tik tak
[/quote]
nema se municuje više,što se tiće ingre tu se završava saga o njoj [bye]

[/quote]
nema se municuje više,što se tiće ingre tu se završava saga o njoj [bye]
[/quote]

Koji ste vi naivci, šta ne kužite da su na bidu i asku jedni te isti igrači ?

Nabili su se na 17,70 i na 17,40 i ispod, i sad kad je zid napravljen ajmo mali trpajte nam jos par tisuća dionica dok ne podignemo ljestvicu ? Klasika

odmah, nađi javnog bilježnika i dogovori vrijeme, a nagodinu 18. siječnja primopredaja

Gdje nam je Čeliković, nije valjda uzeo slobodne dane, ili sprema vatromet za potpisivanje ugovora s Rusima i piše govor za Igija te gostovanje u dnevniku HTV-a, RTL-a i Nove TV kako bi upoznao javnost sa poslom stoljeća u Libiji (koji je bio predviđen za SCT Slovenije….???!!!

šuplja ti je priča jer da želiš kupiti još dionica onda se ne bi uopće javljao

kolega

nemojte obracat paznju na tog covjeka…
sjetite se samo njegovih basni o petrokemiji na 350 kn, atpl na 3000 kn, lrh na 6000 kn…
cim proda nestat ce i prestati prosipati goluposti…

[/quote]

Bigi ipak barata linkovima, a vi??? Ovaj što je na plašljivici 17,70 ima svoje ljude na ovom forumu. Ja ga shvaćam zašto hoće pobere još ostatke od kooperanata pa će onda dići na 20 i prepustiti da mu drugi dižu cijene-tada dolaze i objave tik tak i ostalo. No ipak treba ostati čovjek. Čestitke i strpljivim kooperantima koji su na većoj zaradi od onih sa 14,20-15,00. Pozz

neće uvijek biti ovako.

BigBoss-ov tic-tac se odnosi na pravilo: "Mirovinski fondovi ne mogu kupovati dionice koje nisu uvrštene, odnosno one za koje nemaju čvrsto jamstvo da će u određenom roku biti uvrštene u burzovnu kotaciju".

Drugim rijecima, mirovinci mogu kupovati TEK kada HANFA odobri prospekt (to ce se dogoditi u ozujku kako najavljuju iz INGR-e), te zagrebacka burza to objavi na svojim stranicama…

Ne triba bit puno pametan da se zakljuci cemu taj tic-tac…

Samo di je tu garancija da ce mirovinci uopce poceti kupovati?!

Novi poslovi, samo novi poslovi mogu dignuti cijenu…

New Report

Close