Oš-neš moraš kupit INGRU…naravno, ak imaš love, ovo je 10 puta bolje od IPO-a HT-a, bute vidjeli, vremena sve manje tika taka bija baja buf, il si kupio il nisi!!!!!!!
izgleda da su ovdje ipak prestala velika iskrcavanja,a to znači da 20 kunića i nije tako daleko…
nezamina me 20 kunića to sam več nekoliko puta napisao, ako imaš snage i volje pomnoži to sa 4-5 puta onda možemo razgovarati
izgleda da su ovdje ipak prestala velika iskrcavanja,a to znači da 20 kunića i nije tako daleko…
pa i nije 15% rasta… neće nitko da zagrize ovih 17.70, dajte ljudi b.b sat će otat bez baterija, tik tak
nezamina me 20 kunića to sam več nekoliko puta napisao, ako imaš snage i volje pomnoži to sa 4-5 puta onda možemo razgovarati
[/quote]
dobro onda dva puta po 20 kunića.. [wink]
[/quote]
da ispadnem fer, obećajem da ću razmisliti za godinu dana (ako do tada ne bude 80 kn minimalno dajem tebi 40) [thumbsup]
pa i nije 15% rasta… neće nitko da zagrize ovih 17.70, dajte ljudi b.b sat će otat bez baterija, tik tak
[/quote]
nema se municuje više,što se tiće ingre tu se završava saga o njoj [bye]
[/quote]
nema se municuje više,što se tiće ingre tu se završava saga o njoj [bye]
[/quote]
Koji ste vi naivci, šta ne kužite da su na bidu i asku jedni te isti igrači ?
Nabili su se na 17,70 i na 17,40 i ispod, i sad kad je zid napravljen ajmo mali trpajte nam jos par tisuća dionica dok ne podignemo ljestvicu ? Klasika
Gdje nam je Čeliković, nije valjda uzeo slobodne dane, ili sprema vatromet za potpisivanje ugovora s Rusima i piše govor za Igija te gostovanje u dnevniku HTV-a, RTL-a i Nove TV kako bi upoznao javnost sa poslom stoljeća u Libiji (koji je bio predviđen za SCT Slovenije….???!!!
kolega
nemojte obracat paznju na tog covjeka…
sjetite se samo njegovih basni o petrokemiji na 350 kn, atpl na 3000 kn, lrh na 6000 kn…
cim proda nestat ce i prestati prosipati goluposti…
[/quote]
Bigi ipak barata linkovima, a vi??? Ovaj što je na plašljivici 17,70 ima svoje ljude na ovom forumu. Ja ga shvaćam zašto hoće pobere još ostatke od kooperanata pa će onda dići na 20 i prepustiti da mu drugi dižu cijene-tada dolaze i objave tik tak i ostalo. No ipak treba ostati čovjek. Čestitke i strpljivim kooperantima koji su na većoj zaradi od onih sa 14,20-15,00. Pozz
BigBoss-ov tic-tac se odnosi na pravilo: "Mirovinski fondovi ne mogu kupovati dionice koje nisu uvrštene, odnosno one za koje nemaju čvrsto jamstvo da će u određenom roku biti uvrštene u burzovnu kotaciju".
Drugim rijecima, mirovinci mogu kupovati TEK kada HANFA odobri prospekt (to ce se dogoditi u ozujku kako najavljuju iz INGR-e), te zagrebacka burza to objavi na svojim stranicama…
Ne triba bit puno pametan da se zakljuci cemu taj tic-tac…
Samo di je tu garancija da ce mirovinci uopce poceti kupovati?!
Novi poslovi, samo novi poslovi mogu dignuti cijenu…