svi drze a opet netko prodaje silne milijune od 48-43000
Ja sam nadokupio na 43 000 kn, pa što dragi bog da…….[smiley2][smiley2][smiley2]
svi drze a opet netko prodaje silne milijune od 48-43000
…a ebiga moraju i drugi malo u šoping s ženom,kao i naš kolega Plavi neki dan [smiley2].Ja moje kako sam kupio na 48k,tako tamo i stoje zamotane u celofanu,samo se bojim ako ovo potraje da ne padne prašina na njih[smiley1]
Cijeli dan me nema, izgleda da sam prerano jucer uzo po 46.
P/BV oko 3.8 ako nema dodatne dokapitalizacije a P/E oko 30 ako je dobit 80 mil.
A polugodisnja je 47 mil.
1. kotacija.
Jao, sutra rasprodajem sve sto imam i ulazim na 43-44.
…Danas sve ovo promatram i ne mogu vjerovati da su ljudi tako kratkovidni i brzopleti. Naravno tu su i dežurni pesimisti zaduženi za plašenje naivnih. Na žalost nisam pri kešu da sudjelujem u rasprodaji (zbog koje će neki ubrzo žaliti)…tako da samo mogu promatrati…Kako je bilo komentara da su “navlakači” navukli ljude u ovo dionicu..E pa ja nisam prodao niti jednu svoju INGRU, a za HT sam si složio drugu financ. konstrukciju…
Tako da ja čekam svoj target oko 70-80k već krajem godine….I baš me zanima tko će opet biti u pravu….[smiley2][smiley2][smiley2]
Jedino što sam prodao neki dan je onaj prok….ADPL na kojem sam izgubio živce…[smiley2][smiley8]
…očekujem pozitivan odg na rast gospodarstva u Americi,a ako se to noćas i potvrdi sutra se kreće od 45k[smiley2][smiley2][smiley2]
Samo nemojte srljati u kupovinu jer je netko kupio pa sad viče na sva zvona. Uskoro na tržište stiže 10.000 komada dionica kupljenih po 35.000 kuna u dokapitalizaciji. Jasno je zašto cijena pada. A što će biti kada dio njih odluči kapitalizirati dobit
Mislim da ne barem dok ne uđe u 1 kotaciju jer mislim da nikome od dioničara Ingre nije u interesu da zaradi samo 20-50k, već oni koji su ušli ciljaju na više.
Ja imam 60 komada i ne dajem ih ispod 100k…za sada…[smiley11]
…očekujem pozitivan odg na rast gospodarstva u Americi,a ako se to noćas i potvrdi sutra se kreće od 45k[smiley2][smiley2][smiley2]
Ne sutra već idućeg tjedna.
[color=blue]Tko je jamio jamio je.[/color]
Još sutra možete probati.[smiley11]
…Danas sve ovo promatram i ne mogu vjerovati da su ljudi tako kratkovidni i brzopleti. Naravno tu su i dežurni pesimisti zaduženi za plašenje naivnih. Na žalost nisam pri kešu da sudjelujem u rasprodaji (zbog koje će neki ubrzo žaliti)…tako da samo mogu promatrati…Kako je bilo komentara da su “navlakači” navukli ljude u ovo dionicu..E pa ja nisam prodao niti jednu svoju INGRU, a za HT sam si složio drugu financ. konstrukciju… Tako da ja čekam svoj target oko 70-80k već krajem godine….I baš me zanima tko će opet biti u pravu….[smiley2][smiley2][smiley2] Jedino što sam prodao neki dan je onaj prok….ADPL na kojem sam izgubio živce…[smiley2][smiley8]
—kolega više od 70-80k
[smiley11]
—kratkovidni i brzopleti, pa zapravo nisu već su to najčešće oni koji imaju 1-3 komada
—”navlakači” navukli ljude u ovo dionicu—navukao nitko nije valjda je svatko dovoljno bistar da procijeni šta će napraviti sa svojim novcem
Matrix dugujem ispriku…[smiley2] !Imam mostich atm-start,ali samo 1 u dubinu s tim da pratiš do 10 različithdionica,idealan za rekreativce…Šteta a tako sam bio blizu 1 kom -gratis ha,ha, pozdrav[smiley2][smiley2][smiley2]
Matrix dugujem ispriku…[smiley2] !Imam mostich atm-start,ali samo 1 u dubinu s tim da pratiš do 10 različithdionica,idealan za rekreativce…Šteta a tako sam bio blizu 1 kom -gratis ha,ha, pozdrav[smiley2][smiley2][smiley2]
Kolega, pa to je bila šala, ne bez brige ne trebate od idućeg tjedna i ja stupam u akciju…a Ingra…[smiley11] uvijek ste blizu…pozz
Jučer smo duboko zaronili, istina i tržište je u cjelini palo, ali mislim da se ne treba brinuti , kako je palo sa 42 000 na 36 000 , pa se vratilo i nastavilo rasti, tako će biti i u ovom padu cijene.Ako je ovo bila posljedica krize hipotekarnih zajmova u USA , što bi bilo praktički prvi puta da se naše tržište reflektira na događanja izvana, onda je neobično i što su najveći gubitnici kod nas bile dionice građevinskog sektora koje su vani ostvarile neznatne minuse, ili barem najmanje od ostalih sektora.
Jučer je čini mi se jedan investitor srušio cijenu , i to u dva navrata, a neobičan je i pogled na prodaju, naime, drugi nalog na prodaji je već na 44 798 , a treći već na 45 000, pa slijedeći na 45848,99 .
Koji su bili razlozi ovome da tako sruši cijenu , u ovakvoj situaciji , stvarno mi nije jasno.