Da se mogu jeftino nakrcat… [lol]
Ili se radilo o neprimerenom volumenu kotizacije…. kolko sam načuo sad je stvar u potpunosti rešena. [lol]
Šta vam taj volumen kotizacije znači ? Nikad čuo za tu riječ…. pretpostavljam da mislite tržišnu kapitalizaciju iliti MCAP ?
[/quote]
Kolega, u pravu ste – to je ingraški izraz za tržišnu kapitalizaciju.
Inače, za 11 dana dospijeva 7 milja eura komercijalnih zapisa. 60% je trenutno u trezoru Ingre, ali za preostalih cca. 20 milja kuna će nekako morati izmisliti keš.
Tik-tak
danas zelenilo
Vlada za obnovu Plesa izdvaja 300 milijuna eura
Referenca od ingre
Dogradnja i rekonstrukcija putničke zgrade zračne luke „Pleso“.
http://www.ingra.hr/index.php?page=references
Zanimljivo…………. Može Igor usput i slikati Pleso, pošto često putuje…..
Tik tak…… vremena sve manje i manje
tik tak……
Bitno je znati kako razmišlja naš predsjednik nadzornog odbora…pa eto članka!
Šta vam taj volumen kotizacije znači ? Nikad čuo za tu riječ…. pretpostavljam da mislite tržišnu kapitalizaciju iliti MCAP ?
[/quote]
Inače, za 11 dana dospijeva 7 milja eura komercijalnih zapisa. 60% je trenutno u trezoru Ingre, ali za preostalih cca. 20 milja kuna će nekako morati izmisliti keš.
Tik-tak
[/quote]
Imaš li link ili to onako ofrlje pišeš? Zar nisi čuo nove vijesti od prije mjesec dva? Za tebe su nove jer ih izgleda nisi zapazio na vrijeme.
Ovdje furt treba nekog educirati. No dobro:
1. Odeš na http://www.skdd.hr
2. Odabereš "Pregled vrijednosnih papira"
3. U prazni prostor upišeš "ingr" i stisneš Enter
4. Nakon što ti se izlistaju svi vrijednosni papiri koje Ingra ima izdane, na svakom preko tickera možeš provjeriti koliko ih je točno izdano i, ako su dužnički vrijednosni papiri, kada dospijevaju.
Ovaj o kojem sam ja pisao ima ticker INGR-M-104E
tik-tak?
Tik-tak
to je vec sredjeno jer je taj novac u dionicama odvojen kod dokapitalizacije. jedino ga je trebalo dobit prodajom na burzi sto se i dogadjalo zadnje neko vrijeme. koliko su uspjeli vidjet ce mo uskoro. sto me vraca nazad na to da ako namire sve dugove kako su planirali. po ovim cjenama dionica su napravili 10 milja kuna novog minusa.
Ovdje furt treba nekog educirati. No dobro:
1. Odeš na http://www.skdd.hr
2. Odabereš "Pregled vrijednosnih papira"
3. U prazni prostor upišeš "ingr" i stisneš Enter
4. Nakon što ti se izlistaju svi vrijednosni papiri koje Ingra ima izdane, na svakom preko tickera možeš provjeriti koliko ih je točno izdano i, ako su dužnički vrijednosni papiri, kada dospijevaju.
Ovaj o kojem sam ja pisao ima ticker INGR-M-104E
tik-tak?
Da ali taj dug je sređen s dokapitalizacijom………… Ovo što radiš je dio zavaravanje i kupuj….
Ovdje se upiše ticker od INGR-M-104E
Tik tak, a vremena sve manje i manje……..