ništa ni danas od spektakla, izgleda da će se i ovaj tjedan vrtit oko 17
Je li to zato što si ti to reko ….
kaj misliš da nakrcani fondovi puni INGRE bi dozvolili da njihov imetak krene prema dole !!!
Malo sutra [thumbsup]
[/quote]
fondovi su se ukrcali na 300-400kn, danas dionica vrijedi 15kn a ti govoriš kako fondovi neće dozvoliti da njihov imetak krene prema dole…
Onda biti će da se ovih zadnjih tjedan dana moja baka ukrcavala !!!
Može bit da je nazovi je pa je pitaj.
Je li to zato što si ti to reko ….
kaj misliš da nakrcani fondovi puni INGRE bi dozvolili da njihov imetak krene prema dole !!!
Malo sutra [thumbsup]
[/quote]
A zašto su onda dopustili da padne sa preko 400 kn na 16,57 kn (trenutna cijena)?
Da se mogu jeftino nakrcat… [lol]
Ili se radilo o neprimerenom volumenu kotizacije…. kolko sam načuo sad je stvar u potpunosti rešena. [lol]
Mudri će se danas dopuniti ispod 17. Tik Tak, još malo je takve prodaje. tik tak …
Da se mogu jeftino nakrcat… [lol]
Ili se radilo o neprimerenom volumenu kotizacije…. kolko sam načuo sad je stvar u potpunosti rešena. [lol]
Šta vam taj volumen kotizacije znači ? Nikad čuo za tu riječ…. pretpostavljam da mislite tržišnu kapitalizaciju iliti MCAP ?
evo malo kalkulacija, da bi cijena došla na 20, treba nekih 1500 000 kn prometa ali da ponuda ostane ista, hmhm jesam u pravu?
U vodnom gospodarstvu predviđena četiri projekta ukupno su vrijedna više od 4,3 milijarde eura, od čega se na 1,9 milijardi eura procjenjuju projekti izgradnje sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u Hrvatskoj, a investicija u višenamjenski kanal Dunav-Sava procjenjuje se na 950 milijuna eura.
Ostalo je još malo vremena tik-tak, tik-tak [thumbsup]