Evo da se osvrnem malo na ovu gradnju autoceste u Crnoj Gori zanimljivo je da se prića u kuloarima
da bi konstruktor uključio Ingru u ovaj projekt kao podizvođaća što bi bilo odlično iako ja smatram da je taj projekt u konačnici teško isplativ po ovim cjenama navodno da će Crnogorci po tom pitanju biti malo fleksibilniji odnosno više odriješiti kesu!! Da mi je znati koji su Žderićevi motivi kad želi izbaciti IGH a uključiti ingru, navodno… [rolleyes]
Evo da se osvrnem malo na ovu gradnju autoceste u Crnoj Gori zanimljivo je da se prića u kuloarima
da bi konstruktor uključio Ingru u ovaj projekt kao podizvođaća što bi bilo odlično iako ja smatram da je taj projekt u konačnici teško isplativ po ovim cjenama navodno da će Crnogorci po tom pitanju biti malo fleksibilniji odnosno više odriješiti kesu!! Da mi je znati koji su Žderićevi motivi kad želi izbaciti IGH a uključiti ingru, navodno… [rolleyes]
Ako ima išta u glavi Žderić se u ovim vremenima treba riješiti IGH (vjerojatno i tako razmišlja) poradi silnih afera i sl. to mu samo može naškoditi ako ide u Crnu goru s njima u kompi (crna gora=hrvatska po aferama, Đukanovića čeka sudbina Sanadera) tako da mu drugi izbor zbog Mesića jedino može biti ingra (zna on šta mu Mesić može riješiti, Žderić Ingru u crnu goru a Mesić Konstruktor u Libiju/Alžir/Rusiju)
Interesne skupine se skupljaju oko Mesića a ne oko Marine Matulović i sl.
Sorry, al sad si ga ipak malo pretjerao,, [lol] .
Interesne skupine se skupljaju oko Mesića a ne oko Marine Matulović i sl.
Slažem se, mislim da bi to mogao biti Žderićev motiv, a politika je to, mislim da se vidi čije vrijeme dolazi a čije odlazi, treba na vrijeme zauzet pozicije!!
@ Unicorno, samo prenosim ono što se priča i meni je to malo sumljivo ali gledajući s političke strane ruka ruku mije a Žderića su pošteno stjerali u kut, prema tome mora se nekako izvući iz svega toga a mi svi jako dobro znamo da je ingra politički lijevo orijentirana firma čije vrijeme tek dolazi a desno orijentiranoj firmi IGH odlazi [cool]
Na kraju krajeva kad idemo gledati nigdje više konstruktor ne spominje IGH kao partnera a mislim da su se njih dvoje čak i nešto posvađali kada je Jure Radić izjavio da će ići samostalno tko god bude gradio cestu!
Dionica IGH-a ne nailazi na nekakvo oduševljenje ulagača u smislu rasta cijene na burzi sad kad je konstruktor opet u igri… neznam vidjet čemo, meni je drago da se o Ingri priča kad su posrjedi veliki projekti pa valjda će nas negdje pogodit sreća uz ovakve, kako bi Mesić rekao dobre veze [pray]
Stpljen-spašen
pozitiva @ daleko si ti od strpljen….vise od godinu dana vas par koji ste zaglibili ovdje borite se sa vjetrenjacama…tj. medjedima
sto se tice komentara da se interesne grupe skupljaju oko mesica to je potpuno istina jer on je bio mocan covjek puno godina. sadasnja kolicina moci se tek treba pokazati.
meni je trenutno zanimljivije trazit ko ce biti buduci mocan covjek. jer mesic je svoje odradio.
josipovic mi se ne cini kao neko ko bi mogao voditi velike stvari. bandic i kerum nisu jos uvjek na visini zadatka
pozitiva @ daleko si ti od strpljen….vise od godinu dana vas par koji ste zaglibili ovdje borite se sa vjetrenjacama…tj. medjedima
Hočeš reći da smo imali prilike nadokupljivati jeftino?? [lol]
dolko god ce se ingra baviti politikom a ne poslom a jedino se bavepolitikom u zadnjih x godina nema nikuda.
nazalost u firmi su samo politicari a ne strucnjaci.
Navodno ti ne drukaš, nego samo prenosiš što si čuo od nekog tko je čuo od nekog da se priča da su navodno neki čuli nešto…..
Dimi se na sve strane…!!!!!!!
Kad se odjednom upale svi bageri, buldožeri, dozeri, kombinirke, rovokopači, valjci, dizalice i sl. ima da se na ZSE sruši sustav od trgovine! [cool] [pray] [thumbsup]