Na INGRI i DLKV fondovi igraju dobre igre i krcaju se veoma povoljno. Netko će uskoro plakati kao što sad već plaču oni koji su prodavali INGRU po 14-15 i DLKV po 220-250 a bilo ih je puuuuno.
pozdrav svima!
pratim ovu temu odkad sam kupio ingru(od onog lipog petka), bila su veeelika predviđanja da će se danas dionica prodavat po 20, baš me zanima gdje ste sad vi veliki proroci! slažem se smnogima da je ovo podcijenjena dionica, da će dugoročno rasti, ali sve u svoje vrijeme!
Trebala bi se kupnja povući skroz pa nek prodaju kad hoće i kome hoće i onako se dva fonda igraju između sebe pa tko uleti uleti u mrežu
[thumbsup]
Trebala bi se kupnja povući skroz pa nek prodaju kad hoće i kome hoće i onako se dva fonda igraju između sebe pa tko uleti uleti u mrežu
[thumbsup]
[/quote]
Neka spuste cijenu na 15 Kn pa da svi oni koji nisu kupili, oni koji imaju da kupe još jeftinije ali i špekulanti imaju novi dokup…………. Ja sam za……..
vremena sve manje i manje tik tak……. tik tak…..
posto je ingra odvojila 4.150.000 dionica za povrat duga od 83 milje, a prodala oko 1.500.000 dionica po prosjecno 17 (nije ali nema veze). pa je to 25.500.000 kuna i jos im ostane 2.650.000 dionica.
pa nek to prodaju po prosjecno 18 (ha ha ha), eto 47.700.000.
e sad
to je 73.200.000 iliti 10 milja manje nego im treba za financiranje duga.
kako se planira sanirat taj novonastali minus
[thumbsup]
[/quote]
Neka spuste cijenu na 15 Kn pa da svi oni koji nisu kupili, oni koji imaju da kupe još jeftinije ali i špekulanti imaju novi dokup…………. Ja sam za……..
vremena sve manje i manje tik tak……. tik tak…..
[/quote]
Malo je ostalo, neznam hoće li stići do 15, jer špekulanti počinju kupovati malo prije a fondovi ih pretiču pa eto odbijanca. No bumo vdli.
jadni vi izblesiralo vas je skroz……a tako je je kad se paničari…..
Već u ponedjeljak ću nekog kitit po 18….. [kiss]
Nisam mogao odoliti pa se stavio par stotina na 16,62 i gle čuda poklopilo me prije odbijanca…neka se nađe.
… nešto mi se čini da bi igor mogo doletiti natrag ovog vikenda … tribalo bi se naoružat…