tako je, sve zelim kupiti ovo.
Da Alzir, Rusija, mozda potpisu i "nacelni ugovor" o obnovi autralije.
A sto i znaci potpisati ugovor Ingri kad sve sto radi radi sa gubitkom.
A taj gubitak (koji je zavrsio na raznoraznim preplacenim racunima) financiraju forumasi kupnjom izdanih dionica.
Tko garantira da je Ingra naucila raditi.
Ja ne vidim nikakv pomak u tom smislu.
A dok je tako nema nista od ovoga.
ispravite barem 1 moj netocni navod
Točno kolega ….jebena su vremena za građevinu …pa još u ovom našem cro okruženju gdje je sve preskupo …tenderi , vani konkurencija ….teško je preživjeti …istina ….mislim da nam svima treba malo optimizma ….izlaz su poslovi vani …kupujemo optimizam i budućnost ….tko zna možda je to krivo ! bumo vidli ….
A taj gubitak (koji je zavrsio na raznoraznim preplacenim racunima) financiraju forumasi kupnjom izdanih dionica.
Nemoj kupovati niti slučajno…drži se svojih stavova………… [wink] [thumbsup]
Nema baš neke navale sa strane kupaca, a ni povlačenja sa prodaje,otvaranje +2-3%
Kupnje: INGR-R-A
Cijena Količina
18,50 500
18,00 210
17,80 200
17,78 500
17,55 1135
17,51 3455
17,50 369
17,48 317
17,39 717
17,21 537
Prodaje: INGR-R-A
Količina Cijena
750 17,48
309 17,50
300 17,63
1500 17,64
689 17,66
1266 17,67
550 17,69
570 17,71
1420 17,72
100 17,75
ovih NAPLAĆENIH 17 MILJA KUNA moralo bi sutra odmah u startu dići Ingru preko 18 kn, pa polako do 19 kn…idući tjedan napad i proboj 20 kn vrlo je realan
kooperanti su gotovi s rasprodajom (oni kad prodaju tuku po bidu i ne pitaju za cijenu, a toga nema već par dana) tako da pravih prepreka za rast jednsotavno više nema! pa IGH koji je uvaljan u pola afera u HR skočio je 50%, a Ingra se gotovo nije ni pomakla! DLKV je također jako skočio s 220 na 320 kn!!!
NAPRIJED INGRA, NA 20 KN! [thumbsup]
Kooperanti još prodaju ali imaju loše savjetnike. Umjesto da dignu cijenu i čekaju oni se guraju na ask. Izglea ih neki savjetnik-broker dobro der-a mogli su imati 2-3 kn više po dionici. No bliži se kraj i tog šišanja. Onda preko 20 a tek oko 25 prodaju mudri i strpljivi.
S obzirom na tvoje navode-preporuka: Kupuj DKVS-firma radi sve u 16 i to svaki dan.
vremena sve manje i manje….. Što će biti vidjeti ćemo…..
tik tak…….
tik tak
ovih NAPLAĆENIH 17 MILJA KUNA moralo bi sutra odmah u startu dići Ingru preko 18 kn, pa polako do 19 kn…idući tjedan napad i proboj 20 kn vrlo je realan
kooperanti su gotovi s rasprodajom (oni kad prodaju tuku po bidu i ne pitaju za cijenu, a toga nema već par dana) tako da pravih prepreka za rast jednsotavno više nema! pa IGH koji je uvaljan u pola afera u HR skočio je 50%, a Ingra se gotovo nije ni pomakla! DLKV je također jako skočio s 220 na 320 kn!!!
NAPRIJED INGRA, NA 20 KN! [thumbsup]
Kooperanti još prodaju ali imaju loše savjetnike. Umjesto da dignu cijenu i čekaju oni se guraju na ask. Izglea ih neki savjetnik-broker dobro der-a mogli su imati 2-3 kn više po dionici. No bliži se kraj i tog šišanja. Onda preko 20 a tek oko 25 prodaju mudri i strpljivi.
[/quote]
ne’š ti mudrosti i strpljivosti od 7,5 kn [lol]
Pitanje za eksperte.
Kako je moguće da kooperanti rasprodaju dionice koje još nisu dobili, ili barem nisu uvrštene na ZSE. Možda mi je nešto promaklo al na svim službenim mjestima i dalje piše da ingr-a ima 7.500.000 dionica.
Što je sa novim dionicama i kada će se one pribrojiti trenutnima?
Da to možda nije ono famozno tik,tak?
[yawn]
tik,tak?
[yawn]
Ne tik tak nije za pad cijene već obratno……………
tik tak……
Pitanje za eksperte.
Kako je moguće da kooperanti rasprodaju dionice koje još nisu dobili, ili barem nisu uvrštene na ZSE. Možda mi je nešto promaklo al na svim službenim mjestima i dalje piše da ingr-a ima 7.500.000 dionica.
Što je sa novim dionicama i kada će se one pribrojiti trenutnima?
Da to možda nije ono famozno tik,tak?
[yawn]
Na ZSE piše da ima 7.500.000 dionica, ali na SKDD piše da ima preko 13.000.000 dionica.
Mislim da se već trguje tim dionicama, a to što one nisu uvrštene, to je tek tehnička formalnost koja se mora odraditi. Prije svega moraju napisati prospekt uvrštenja tih dionica na ZSE i Hanfa taj prospekt mora odobriti.
Danas će biti prilike za daytradere……….. [lol] [lol]
zaustavite tik,tak,tik,tak