http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/arena-(napokon)-otvorila-vrata%2c-ingri-placeno-17-milijuna-kuna,103010.html
Evo sutra opet blokade, pa možda upecamo i 20 kn
CoolIce još imaš vremena….da se ukrcaš, i usput pitanje za tebe:
Jel više voliš biti u pravu ili punog đepa?
punih djepova.
1. nemam love zarobljen sam u drugim duinicama
2. sa ovim pokazateljima se na ingri dobro zaradi jer je rizik isti takav
3. uci cu u ingru i dignuti je za 2% tek kada se rasproda oko 6.000.000 viska dionica.
A možda nas sutra i iznenadi nekakav dobar članak o ingri [proud]
Članci će dolaziti "dozirano", uporedo sa postepenim rastom. Još uvijek ima onih koji će jeftino prodati, tako da se fondovima ne žuri. [yawn]
Članci će dolaziti "dozirano", uporedo sa postepenim rastom. Još uvijek ima onih koji će jeftino prodati, tako da se fondovima ne žuri. [yawn]
[/quote]
Primjer kako doziraju informacije je lider koji zove Oppenheima dok je on u Alžiru, i pita ga u vezi konzorcija a ne pitaju što radi u Alžiru i jel ostvario neki posao…….
Usput mogli su ga pitati za neku fotku…….
tik tak vremena sve manje i manje……….
tik tak…..
dobro je neko napisao neki dan,ingra je prikazala minus koji to zapravo nije,a jooooj [kiss]
17 milja dugova koji su naplaćen usprkos krizi, svaka čast!!!!! [thumbsup]
Primjer kako doziraju informacije je lider koji zove Oppenheima dok je on u Alžiru, i pita ga u vezi konzorcija a ne pitaju što radi u Alžiru i jel ostvario neki posao…….
Usput mogli su ga pitati za neku fotku…….
tik tak vremena sve manje i manje……….
tik tak…..
[/quote]
Usput će im prodati Dvore Lapad! Vraća se kući punih džepova, i s potpisanim ugovorima?
[yawn]
Cijena Ingre je pala ispod 20 kn nakon objave poziva za Skupštinu. Mislim da su polako oni koji su mislili izaći vani i po meni će se cijena vrlo brzo vratiti preko 20 kn. IMHO.
A ukoliko dođe kakva dobra vijest iz Alžira moglo bi ovdje biti svašta.
Strah me i razmišljat o cijeni dionice da se potpiše nešto vrijedno preko 100 milijuna eura u Alžiru i Libiji, a potpis u Rusiji diže ovo na tri znamenke!
Osječa se pozitivno ozračje ovdje, negative sve manje što je jako bitno (gotovo da je i nema)
ovih NAPLAĆENIH 17 MILJA KUNA moralo bi sutra odmah u startu dići Ingru preko 18 kn, pa polako do 19 kn…idući tjedan napad i proboj 20 kn vrlo je realan
kooperanti su gotovi s rasprodajom (oni kad prodaju tuku po bidu i ne pitaju za cijenu, a toga nema već par dana) tako da pravih prepreka za rast jednsotavno više nema! pa IGH koji je uvaljan u pola afera u HR skočio je 50%, a Ingra se gotovo nije ni pomakla! DLKV je također jako skočio s 220 na 320 kn!!!
NAPRIJED INGRA, NA 20 KN! [thumbsup]
blueman@ jos nisi skupio dosta???? [cool]
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/arena-(napokon)-otvorila-vrata%2c-ingri-placeno-17-milijuna-kuna,103010.htm
Opaaaa, 17 milja kuna sjelo je na račun! Još će Ingra polovati s dobiti ovaj kvartal! [thumbsup]
Sutra pozitivna blokada u prvih 10 minuta trgovanja! [thumbsup]
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Ovo je odlična vijest koja bi morala biti popraćena jakim rastom cijene i pozitivnom blokadom. [smiley]
tako je, sve zelim kupiti ovo.
Da Alzir, Rusija, mozda potpisu i "nacelni ugovor" o obnovi autralije.
A sto i znaci potpisati ugovor Ingri kad sve sto radi radi sa gubitkom.
A taj gubitak (koji je zavrsio na raznoraznim preplacenim racunima) financiraju forumasi kupnjom izdanih dionica.
Tko garantira da je Ingra naucila raditi.
Ja ne vidim nikakv pomak u tom smislu.
A dok je tako nema nista od ovoga.
ispravite barem 1 moj netocni navod