Čestitam svima koji su kupili po 43000
Ja cu jos malo pricekati…. [smiley1]
Evo mali update stanja[smiley6]
Sve je ovo normalno i nije se prvi put desilo,ko je ulagač neka se ne brine ,ko je špekulant iskoristio je ovu priliku.[smiley2]
Samo nemojte srljati u kupovinu jer je netko kupio pa sad viče na sva zvona. Uskoro na tržište stiže 10.000 komada dionica kupljenih po 35.000 kuna u dokapitalizaciji. Jasno je zašto cijena pada. A što će biti kada dio njih odluči kapitalizirati dobit.
Većinu od tih 10000 su pokupovali fondovi, a oni za sada ne kapitaliziraju dobit.
1. nemaju puno izbora za kupovinu
2. kada bi oni krenuli prodavati dionicu na veliko, cijena bi išla dole značajno više nego danas , a to im svakako ne treba
luki007:
”
Potop na Ingri……..[smiley7][smiley7][smiley7]
”
Izgleda, da če biti INGRA danas gubitnica dana.[smiley15][smiley15][smiley15]
Imam ja jačeg kandidata.
[smiley2]
Većinu od tih 10000 su pokupovali fondovi, a oni za sada ne kapitaliziraju dobit. 1. nemaju puno izbora za kupovinu 2. kada bi oni krenuli prodavati dionicu na veliko, cijena bi išla dole značajno više nego danas , a to im svakako ne treba
nemoj biti previše siguran
– korekcija, nove jeftinije dionice, općenito stanje na tržištu loše, za sada
Upravo tako asdgf123, oni koji će dobiti po 35 000 , kao ja, imaju već 4 puta više dionica u portfelju, već su mogli od kada prodavati, da su htjeli.
A fondovi koji kupe po 35 000 neće prodavati na burzi, baš suprotno / to neće povećati free float.
Čini se nije uspjelo plašenje, neide to ispod 43 000…..
Da mi je neko prije 3 dana reko da ću moć kupit ingru po 43 000 kn…….
dobro je govorio kucilo oro..
howgh[smiley2]