eto malo sluzbenih dokumenata o 54% padu upravljackih prava.
nista stvarno novog ali sluzbeno napokon.
Završila rasprodaja, a sad polako dalje do targeta. 25 kn bilo bi fino za koji mjesec, dva… [thumbsup]
Za sada prosječna današnja cijena je 17,09. Vraćaju se oni koji su prodali iznad 18. Mislim da će u posljednjem satu trgovine biti još jedan uspon, između 17,50 i 18 očekujem zaključnu. [yawn]
Za sada prosječna današnja cijena je 17,09. Vraćaju se oni koji su prodali iznad 18. Mislim da će u posljednjem satu trgovine biti još jedan uspon, između 17,50 i 18 očekujem zaključnu. [yawn]
Danas teško, ali za par dana prosjecna ce bit 18. A za koji mjesec, dva ove cijene ce bit samo puste želje… [cool]
Vi pričate jedno, a tržište zasada pokazuje drugačije. Zadnja cijena 16.60. Crtate prelijepu sliku sa premalo bojica.
Korekcija nakon prijašnjih dana je normalna, očekivana i uopće neloša stvar. Bar nešto normalno u vezi ove dionice…
Vi pričate jedno, a tržište zasada pokazuje drugačije. Zadnja cijena 16.60. Crtate prelijepu sliku sa premalo bojica.
Korekcija nakon prijašnjih dana je normalna, očekivana i uopće neloša stvar. Bar nešto normalno u vezi ove dionice…
Sve to stoji, trejderi su u akciji, ali važna je prosječna cijena,a i bureki treba da se zarade. Čujemo se opet na 20 kn..
[cool]
I neka tih 20kn dođe ćim prije [thumbsup].
Sve to stoji, trejderi su u akciji, ali važna je prosječna cijena,a i bureki treba da se zarade. Čujemo se opet na 20 kn..
[cool]
[/quote]
[lol]
…a baš bi volio da im ne plate…pa da ovi pokrenu tužbu…pa ih oderu još za kamatu jedno par milja….koji imbecili..majko.. [lol]
I ja sa smijem
kazu da je arena kostala 115 milijuna eura (reko openhajm)
za to dogo kredit od cca 6% minuimum
na 28 godina ce platiti banci oko 8,5 milijuna eura godisnje anuitet daklem 1 milijun eura manje nego sto dobije od grada i vlade.
Ah, da to je ono sranje.
ma ja sam samo druker, sto ja znam.
I jos nesto.
Drzavna obveznica na 28 godina (ne postoji) bi isla uz yield od minimum 8%.
Pa sad racunajte koliko ta Arena vrijedi.
tika taka tika taka