INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zg28

Citiram: "jer ste toliko novi tu da je bez predmetno…"

Ako tretirate kolege po datumu od kad je pod nekim nickom korisnik ovog foruma bespredmetno je dalje išta pisati…SRETNO

(javit ću ti se kroz neko vrijeme da mi stisneš ruku za onu kupnju 1000 kom po 18,70 jučer…kako si sam spomenuo)

Razlog više za angažiranje agencije koja se več javila za najam dvorane ili da INGRA uzme sve u svoje ruke!

Razlog više za angažiranje agencije koja se več javila za najam dvorane ili da INGRA uzme sve u svoje ruke!

jedino ako su ludi, jer ako postoji ugovor kojim su to dužni raditi grad i vlada,onda treba da ga i poštuju… sad bi trebalo zaključat vrata dvorane… pa bi bili sigurni da će se sve riješiti,jer na utakmice medveščaka su pozvani mnogi ugledni gosti iz austrije

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

zbog straha od daljnjeg pada kod dokapitalizacije ingra dovela par rusa na razgovor o poslu(nitko ništa više ne spominje) , pa ko fol zatvorili arenu 7dana,kad i tako nije bilo nikakvih događanja(jeli lova sjela,nezna se,nitko ništa ne spominje) sve u svemu cilj je postignut, napravljena je euforija, dijonicom se trži sretni jedni koji su je kupili,sretni drugi jer su je se riješili. A ja se samo pitam KAD ĆE INGRA IZAČI SA VIJEŠĆU O NEKOM NOVOM POSLU?? od arene ništa konkretnog osim pustih obečanja.

Evo iz teksta Poslovnog
"Iako je Ingra u javnosti posljednjih dana prisutna zbog problema s Arenom Zagreb, postoji još jedan potencijalni razlog rasta dionice. Igor Oppenheim, čelni čovjek Ingre, ovih je dana u Alžiru i spekulira se o potencijalnim novim poslovima. "

Zaista mislim da Ingra ove godine ima razloga za dobro povući, a to je:
-budući novi poslovi, Mesić, Alžir, Libija, i na kraju izbori
[/quote]
Kao što i sam tekst navodi spekulira se o novim poslovima, a ovdje se 2 godine samo to i radi… mozda i uleti jedan,sad kad su se raspršili na sve strane svijeta,netko će se već sažaliti.
[/quote]

Najbitnije je da se putuje, najljepše je što je Igor u Alžiru, možda uslika neku lijepu fotku!!!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kakva bježanija

kakva bježanija

O cemu ti to, cca 30000 kom na kupnji iznad 17 kn, nema to više na 15 kn, dosta prije smo na 20, a burekđije nek trejdaju, meni se to ne da..

neznam samo od koga ili čega bježe…al da je zanimljiv ljudski um, to doista i jest

Pogledajte samo DKVS i zaključak nek donese svako za sebe! (nemoš vjerovat šta su ljudi sve spremni)

kakva bježanija

Prodaju burekdžije sa minusom. [lol] . Nije svaki dan moguće zaraditi. Kada se oni iskrcaju idemo preko 18.

neće uvijek biti ovako.

kakvo brutlano iskrcavanje po kupnji! pa kud ste navalili, neće Ingra u stečaj! [angry]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

ovu dionicu vole daytraderi.
……… 5 posto u jednom danu a možeš i više….. [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

prevelik je pritisak na prodaji i potpora puca… veći kupci su se povukli…sad mali igrači sa 2000-5000 komada počinju igru i tuku po kupnji -treba im se maknuti s puta dok se ne istresu [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

unovčavanje zarade

New Report

Close