Opa bato jos jedan pravi investitor koji na ulaze zbog 2 somica.
Svaka cast i moram reci da ste mi od danas uzor.
da mi je znat samo asa koji je kupovao po 18,50 da mu stisnem ruku ….. 🙂 mislim prodao sam ranije i nisam niti sanjo da ce tamo doc ali….:) 🙂
Pa ovo je smjesno kako ljudi ispadaju budale, Hvala malo za trejdo zaradio skoro 2 somica i dovidenja vidimo se ponovo uskoro 🙂
Taj sam!
Kupovao i po skuplje i po jeftinije nego danas, i ne zanimaju me zarade od 2 somića!!
[/quote]
[/quote]
Žalim Vas kolega sa ovakvim razmišljanjem:
"nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!"
[/quote]
hahahahhahahah da jasno da se bavis dionica koliko ja znao bi zasto sam to stavio ali jasno kad sam ja raspravljo i govorio da se ingra proda na 60 000 onda su me razuvjeravali jer nema rizika ako grad uzme u najam arenu tak da kolega sa vama ne bi kometiro jer ste toliko novi tu da je bez predmetno
Da su mene angažirali u/za PR odavno bi ovo bilo iznad 416,67kn [thumbsup]
Ovo je postalo bull betting – ne znam koliko će naplatiti zrak,ali obećanje je uvijek (pre)skupo.
zbog straha od daljnjeg pada kod dokapitalizacije ingra dovela par rusa na razgovor o poslu(nitko ništa više ne spominje) , pa ko fol zatvorili arenu 7dana,kad i tako nije bilo nikakvih događanja(jeli lova sjela,nezna se,nitko ništa ne spominje) sve u svemu cilj je postignut, napravljena je euforija, dijonicom se trži sretni jedni koji su je kupili,sretni drugi jer su je se riješili. A ja se samo pitam KAD ĆE INGRA IZAČI SA VIJEŠĆU O NEKOM NOVOM POSLU?? od arene ništa konkretnog osim pustih obečanja.
Evo iz teksta Poslovnog
"Iako je Ingra u javnosti posljednjih dana prisutna zbog problema s Arenom Zagreb, postoji još jedan potencijalni razlog rasta dionice. Igor Oppenheim, čelni čovjek Ingre, ovih je dana u Alžiru i spekulira se o potencijalnim novim poslovima. "
Zaista mislim da Ingra ove godine ima razloga za dobro povući, a to je:
-budući novi poslovi, Mesić, Alžir, Libija, i na kraju izbori
Igor Oppenheim, čelni čovjek Ingre, ovih je dana u Alžiru i spekulira se o potencijalnim novim poslovima. "
U vezi Igora čovjek voli putovati………… A zaboravio si i Rusija…….. i tamo bi Igor mogao putovati pošto već zna rutinu i ima spremne kufere pa neka putuje [lol]
Prije bih rekao da je to vijest vrijedna spomena, inače čelni ljudi putuju kada se ide potpisati nešto…..
Da su mene angažirali u/za PR odavno bi ovo bilo iznad 416,67kn [thumbsup]
Ovo je postalo bull betting – ne znam koliko će naplatiti zrak,ali obećanje je uvijek (pre)skupo.
INGRA na 18 je bagatela za ozbiljne dugoročne investitore.U godinu dana do 100% zarade.
Možda i više.
A na 17 može biti preskupa za daytradera. Ja sam duzgoročni daytrader i skačem od cvjeta do cvijeta.Odlična šema za ovakvo tržište.
INGRA je postala zakon.Bitno je da radi.A stvarno radi.
U INGRI teće med i mlijeko!
Bandić/Zagreb i holding trebali su jučer uplatiti dugove, međutim muk i tišina. Jesu li opet nasanjkali Opija&co? [lol]
Evo sažetak prema pogledu u top10 nema promjene od jučer!
Kada je promet bio 176.754 dionice! Što to znači??
To znači manji fondovi koji su u vlasništvu banaka a nisu OMF debelo podebljavaju svoje račune tako što agresivno kupuju dionice!
Zašto to rade……….. to ćemo uskoro otkriti!!!
Naposlijetku ovo je fondovska dionica
Moram priznati da sam jučer očekivao promjene, tj. kupnje u top 10, a kad tamo 0! Nije kupljena niti jedna jedina dionica tako da sad sumnjam i da kupuju neki tajanstveni "manji fondovi".
Osim toga, pročitali smo zadnjhi dana da neki forumaši kupuju/prodaju 25.000 dionica, pa 12.000 dionica itd. a to potvrđuje da nikakvih velikih strateških kupaca nema nego nekoliko većih špekulanata uz puuuno malih ulagača (među kojima i ja) tako da mi se čini da sada slijedi stagnacija, pa lagano klizanje cijene nazad. A ma, vidjet ćemo već ovih dana što će biti [rolleyes]
Ja nisam očekivao promjenu u top 10, pogotovo od OMF fondova, zbog čega ne kupuju, odgovor stoji u pravilnicima u vezi trgovanja ! Ali zato svi fondovi koji nisu OMF mogu kupovati!
Odgovore tražite u pravilnicima trgovanja kod hanfe! Eto sve sam rekao!
zbog straha od daljnjeg pada kod dokapitalizacije ingra dovela par rusa na razgovor o poslu(nitko ništa više ne spominje) , pa ko fol zatvorili arenu 7dana,kad i tako nije bilo nikakvih događanja(jeli lova sjela,nezna se,nitko ništa ne spominje) sve u svemu cilj je postignut, napravljena je euforija, dijonicom se trži sretni jedni koji su je kupili,sretni drugi jer su je se riješili. A ja se samo pitam KAD ĆE INGRA IZAČI SA VIJEŠĆU O NEKOM NOVOM POSLU?? od arene ništa konkretnog osim pustih obečanja.
Evo iz teksta Poslovnog
"Iako je Ingra u javnosti posljednjih dana prisutna zbog problema s Arenom Zagreb, postoji još jedan potencijalni razlog rasta dionice. Igor Oppenheim, čelni čovjek Ingre, ovih je dana u Alžiru i spekulira se o potencijalnim novim poslovima. "
[/quote]
Kao što i sam tekst navodi spekulira se o novim poslovima, a ovdje se 2 godine samo to i radi… mozda i uleti jedan,sad kad su se raspršili na sve strane svijeta,netko će se već sažaliti.
http://www.poslovni.hr/vijesti/zagreb-i-vlada-nece-placati-odrzavanje-arene-168925.aspx
platili pola duga , tvrde da dalje neće plaćat…
uf, opet se zakuhava s plaćanjem održavanja, vlada i grad izričito su izjavili da više neće plaćati [embarass]