INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte promete kolega. Ekipa prodaje po 1-2 dionice, to su sve mali strašljivci. Evo danas cijeli dan 20 komada lol

Sve ok samo mi nije JASNO zašto je tako JEFTINO prodaju ( danas i jučer )…gdje im je logika???

Mamiću , hoćemo IPO!!

Tko je taj Mamić ?

Plavi, još čekam odgovor

plavi: ” SLK: ” P/E?” Nešto preko 30 , ali to će se vrlo brzo promijeniti , na manje naravno, jer ulaskom novog kapitala dobit će rasti sigurno brže od predviđenog plana uprave, da ne govorimo o tome da je projekcija rađena samo na temelju ugovorenih poslova.Ali i ovih 30 – 40 je malo ako imamo na umu projekcije i potentnost budućeg rasta prihoda i dobiti, a da ne govorimo o usporedbi sa sektorom gdje je taj pokazatelj kudikamo veći. ” Sve ok samo mi nije JASNO zašto je tako JEFTINO prodaju ( danas i jučer )…gdje im je logika???

pa prodavali su je nekidan i po 35 pa je za čas skočila do 49 iza toga[smiley1]

Pogledajte promete kolega. Ekipa prodaje po 1-2 dionice, to su sve mali strašljivci. Evo danas cijeli dan 20 komada lol matrix90: ” Sve ok samo mi nije JASNO zašto je tako JEFTINO prodaju ( danas i jučer )…gdje im je logika??? ”

Da ali ono moraš biti LUMEN, da to napraviš…[smiley2][smiley2]
To je ono kao za vrijeme privatizacije 90-ih…oćeš neš…ma evo ti besplatno…[smiley2][smiley2]

Nekoliko puta do sada je PBZ invest branio cijenu tako da mi pokupovali sve do cca 47-48 T. S obzirom na nekoliko puta ponovljeni scenarij, ne bi bilo loše kupiti na 44 i prodati na 47 za dan dva.
Ako PBZ invest nije odustao.

Ma to treba drzat 1g minimum i onda ako nemas love-prodat a ako imas drzi. Evo ja nakon duge borbe dokupio 1komad po 44054 al mijenjao nalog 20-tak puta meni je ovu dionicu savjetovala knjigovodja te sam istu poceo kupovat na 398oo zena se ubila dok je napravila i procitala sve analize jebiga kad ih ja ne razumijem najbolje,i ako citam knjige koje mi je preporucio slk..Jebiga mercedesu morat cu te opet koji put gnjavit na privat[smiley2][smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Čestitam svima koji su kupili po 43000

SAM PROTIV SVIH

Potop na Ingri……..[smiley7][smiley7][smiley7]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Čestitam svima koji su kupili po 43000

Hvala.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Potop na Ingri……..[smiley7][smiley7][smiley7]

Izgleda, da če biti INGRA danas gubitnica dana.[smiley15][smiley15][smiley15]

Viđeno već puno puta. Znala je već padati po 5k-6k, ali se onda i dići do novog ATH. Jedino mi je žao što nemam hrabrosti za daytrading jer kada Ingra krene gore nije lako ju uhvatit, a ne želim da me uhvati u raskoraku[smiley1]

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

A sad u borbu po jos 1 i nema me do nove godine uf valjda ce mi ostat za burek[smiley9]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close