nebi reko ovo je neko profesionalno dizanje cijene po kunu svaki dan,samo što su mali danas malo pretjerali pa pogurali do 18,70
e stvarno je ova tema postala takvo smeće kakvog nema, pa ovoliko drukanja i niškorisnih informacija nema niti na jednoj temi na forumu, i opet kakvi ulagaći takva dionica, firma vredi koliko i ulog u kvartovskom ruletu…….
op.a. imam ingru
Twixer, pa ti onda lijepo objasni promjene i izmjene i događanja na dionici.
Kaj, sramite se fond manageri, jer ste se naplatili na ovaj način i sve morate sami odraditi, da spasite
stvar? …Takav Vam je bioritam. Vi ste stupovi financijske kuće u državi…ne?
Ja nemam veze sa sa fond managerima. Pogotovo ne hrvatskim. U zivotu sam sreo samo jednu osobu koja radi u fondovskoj ili brokerage industriji i to za Credit Suisse. Tom prilikom nismo razgovarali o fondovima.
Trenutno imam nesto novaca ulozenih u jedan REIT fond, jer se ja stvarno ne kuzim u taj sektor a zelim imati izlozenost tamo.
Da skratim. Sva moja saznanja o transakcijama fondova na ovoj ili bilo kojoj drugoj dionici su vezane za SKDD Top 10 koji je javno dostupan svima.
da mi je znat samo asa koji je kupovao po 18,50 da mu stisnem ruku ….. 🙂 mislim prodao sam ranije i nisam niti sanjo da ce tamo doc ali….:) 🙂
Pa ovo je smjesno kako ljudi ispadaju budale, Hvala malo za trejdo zaradio skoro 2 somica i dovidenja vidimo se ponovo uskoro 🙂
Taj sam!
Kupovao i po skuplje i po jeftinije nego danas, i ne zanimaju me zarade od 2 somića!!
….Da je prihod bio veći, on bi prema ugovoru pokrio dio ili cijele operativne troškove, pa eventualno i smanjio ratu najma dvorane, no kako je prihod izostao, Vlada i Zagreb su dužni isplatiti ugovoreni iznos u cijelosti….
..kako će ih INGRA oženit… [lol]
Današnja prosječna će biti oko 17,40 Kn. Znači da sutra da odemo u pozitivnu blokadu treba biti cijena malo iznad 19 Kn. Bilo bi lijepo…
Molim lijepo da se kolo ponovo pokrene.. Nije potrebno kao dopodne ali do 18 bi bilo poželjno.. i onda opet natrag, naravno.. [lol]
a dje je Danko?
Danko vrati se i razbij ovog ocalinka.
Danko Danko!
posustala kupnja, na prodaji se skupilo 25000 dionica u 10naloga…ide se malo dole…
Pogledam kakvo je stanje, a ono prvi bid na 17,21 a drugi bid na 16,93
Tu neko tuđim lulekom po plotu tuče.