Pozdrav svim kolegama, INGRA polago ali sigurno leti, neki zanju nešto što drugi izgleda ne znaju,milsim da će informacije doci kao hladan tuš…
slažem se moguće da objave već ovaj tjedan nešto,jer ovima se stvarno žuri uz sve silne dionice kooperanata uspjevamo rast preko 10% dva dana zaredom ,malo smrdi na inside info
Hajde onda ti nama objasni kako su rijesili umirovljenike??? Sa kojim novcima??? Kako su platili one koji nisu htjeli dionice??? PRODAJOM DIONICA ili??? joj jooj…
Kolega, ja neću ulaziti u neargumentiranu špekulaciju. To je vaša domena.
Osim toga, čini mi se da ne radite razliku između Ingre i Ingre gradnje. Ingra gradnji je, po dosadašnjim novinarskim člancima, blokiran račun. Znači da su sva sredstva koja su bila na računu proslijeđena vjerovniku koji je račun i blokirao, a sva nova sredstva koja sjednu na taj račun se automtski proslijeđuju istom vjerovniku sve dok se on u potpunosti ne naplati. Slijedom navedenog, ako je račun još blokiran, Ingra gradnja nikome ne može ništa plaćati.
još da se maknu burekđije sa aska,ljudi di vam se žuri ovo raste do 20 ovaj tjedan
Idemo i preko 25 kada se ovi ukljuće :
joj kada pocne tonut
a mirovinci moraju prestat kupovat oko 10%
slobodni pad do 5 kuna
joj kada pocne tonut
slobodni pad do 5 kuna
Naivan si ti moj sinek ak misliš da mirovinci dižu cijenu…
joj kada pocne tonut
slobodni pad do 5 kuna
evo kolega još jedan savjet prvo se raspitaj pa onda piši,fondovi imaju granicu od 10% prema vlastitim sredstvima znači da mogu u ingru uložit preko 600 milja kuna
Kasnis?
joj kada pocne tonut
slobodni pad do 5 kuna
A jel netko možda "pretpostavlja" tko će biti glavni izvođač svih radova…..?????
Tko ima najdužu tradiciju na ovim tržištima?????
Pokrit ćemo pola svijeta!
PA ME ZANIMA KOLIKO ĆE TADA DIONICA VRIJEDITI? 15 ili 150 kn?
da mi je znat samo asa koji je kupovao po 18,50 da mu stisnem ruku ….. 🙂 mislim prodao sam ranije i nisam niti sanjo da ce tamo doc ali….:) 🙂
Pa ovo je smjesno kako ljudi ispadaju budale, Hvala malo za trejdo zaradio skoro 2 somica i dovidenja vidimo se ponovo uskoro 🙂
da mi je znat samo asa koji je kupovao po 18,50 da mu stisnem ruku ….. 🙂 mislim prodao sam ranije i nisam niti sanjo da ce tamo doc ali….:) 🙂
Pa ovo je smjesno kako ljudi ispadaju budale, Hvala malo za trejdo zaradio skoro 2 somica i dovidenja vidimo se ponovo uskoro 🙂
mene vise cude ovi panicari sto prodaju ispod 17