frckavi-evo i vama odgovor jer kao fol neznate. Pa zar vam zaista nije jasno da nemozete vise nikoga nadrukari da vam daje jeftino, niti po 15 a kamoli po 10 ili 8. ???? Radije nam napisite koliko ste ih sw nakupili ovih dana.
2. Raiffeisen OMF 820 005 km – 38 200 kom
10. Ingra Gradnja d.o.o 337 500 – 67 500 kom
Kako ovo protumačiti?
Ingra ne vjeruje u svoju dionicu ili Ingra želi nagraditi svoje vjerne dioničare "jeftinim" dionicama!
Ja znam da će moj prijatelj DATA reći da sam ja svojim drukanjem uplašio Ingru pa da zbog toga prodaju i ruše cijenu svoje dionice!
Izgledate pametno pa mi nije jasno zasto ne zelite shvatiti da se ne radi o prodaji zbog nevjerovanja u dionicu vec zbog placanja svih obveza za umirovljenje otpremnine, poreze i td, za radnike. Vec je to objavljivano nekoliko puta ali vi nikako ne zelite prozvakati sto INGRA ide prema 20 a ne prema 10kn. Eee moj Antisa…
[/quote]
[/quote]
Ja vidim da su prodali 67.500 dionica. Vi, kao i obično bez ikakvog dokaza, tvrdite da je to zbog otpremnina, poreza… Ne znam zašto bih vam vjerovao. Prije će biti da će novac od prodaje ići onome koji je Ingra Gradnji blokirao račun. Tako to inače funkcionira.
Tigruse prijatelju !
Uskači natrag na nove brutalne zarade !!
tigrus nema pojma,hehe
jučer se hvalio iskrcajem na 16 kn, a već danas mogao je dobiti 1000 EUR više, a tek za desetak dana da ne pričamo [lol]
Racunica je jasna:
Ingra Gradnja je ovom dokapitalizacijom stekla 197 500 novi dionica.
Nakon dokapitalizacije su imali ukupno 405 000 dionica.
Znaci da su prije dokapa vec imali 207 500 dionica na svom racunu.
Nije im bio potreban dokap da bi rasprodali ovih 67 500 komada…
tigrus nema pojma,hehe
jučer se hvalio iskrcajem na 16 kn, a već danas mogao je dobiti 1000 EUR više, a tek za desetak dana da ne pričamo [lol]
[/quote]
hihihi
ja sam se iskrcavao jucer malo iz ingre ali se ukrcavao u igh.
hihihi
polako sve prodajem i ulazim u nesto trece…
hihihi
ostat cete bez gaca.. hihihi
izvolite portfelj Brutalnog Kapitala.
[smiley]
Pa nije loše Tigruse !!! ……
Gledajući TA ingrica ima mjesta za dobar rast ….a gaće …kad jednom spadnu ko ovdje mnogima od nas …ko se boji vuka još ? haha….
mislim da neko nešto opasno zna kad mu se tolko žuri
frckavi-evo i vama odgovor jer kao fol neznate. Pa zar vam zaista nije jasno da nemozete vise nikoga nadrukari da vam daje jeftino, niti po 15 a kamoli po 10 ili 8. ???? Radije nam napisite koliko ste ih sw nakupili ovih dana.
2. Raiffeisen OMF 820 005 km – 38 200 kom
10. Ingra Gradnja d.o.o 337 500 – 67 500 kom
Kako ovo protumačiti?
Ingra ne vjeruje u svoju dionicu ili Ingra želi nagraditi svoje vjerne dioničare "jeftinim" dionicama!
Ja znam da će moj prijatelj DATA reći da sam ja svojim drukanjem uplašio Ingru pa da zbog toga prodaju i ruše cijenu svoje dionice!
Izgledate pametno pa mi nije jasno zasto ne zelite shvatiti da se ne radi o prodaji zbog nevjerovanja u dionicu vec zbog placanja svih obveza za umirovljenje otpremnine, poreze i td, za radnike. Vec je to objavljivano nekoliko puta ali vi nikako ne zelite prozvakati sto INGRA ide prema 20 a ne prema 10kn. Eee moj Antisa…
[/quote]
[/quote]
Ja vidim da su prodali 67.500 dionica. Vi, kao i obično bez ikakvog dokaza, tvrdite da je to zbog otpremnina, poreza… Ne znam zašto bih vam vjerovao. Prije će biti da će novac od prodaje ići onome koji je Ingra Gradnji blokirao račun. Tako to inače funkcionira.
[/quote]
Hajde onda ti nama objasni kako su rijesili umirovljenike??? Sa kojim novcima??? Kako su platili one koji nisu htjeli dionice??? PRODAJOM DIONICA ili??? joj jooj…
Dok neki mirovinci ulaze drugi mirovinci i sama Ingra izlaze.
Cijena se penje prema 20, ali počinje prava borba s nekoliko milijuna dionica.
Zato je možda bolje ulagati u IGH, tamo cijena raste bez razloga .
Pozdrav svim kolegama, INGRA polago ali sigurno leti, neki zanju nešto što drugi izgleda ne znaju,milsim da će informacije doci kao hladan tuš…