INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma shvatio je on to, nije glup, vidi i on da Ingra raste i kreće prema 20 kn, a onaj jad od OPTE pada prema 20 kn, pa ovdje druka jer mu je muka [yawn]

Zamisli genijalnosti s početka 2010g, kupio sam Ingru na 41 kn i kada sam vidio koji se potop sprema prodao na 39 kn i s tom lovom ušao u Opte, zamjena 1:1.

Nakon godinu dana Ingra je na koljenima, jedino što imaju u blagajni su vlastite dionice a Opte najperspektivnija firma na ZSE [wink]

Najgori su ljudi koji stalno kukaju, sada mirovinci imaju priliku da smijene Igora i da stave boljeg, skupe još 20-30 posto dionica na burzi i onda mogu staviti nekoga tko može! Jer u pitanju je veliki kapital……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kad je već zaj….cija onda je ovaj gospodin što nudi 60 kn za dionicu mogao staviti i 400.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Koje su to igre. Neko stavio nalog na 100 dionica po 60 kn. Lol!

Hahahahaha koja legenda – kupnja za 60kn [thumbsup]

Ovo bi znacilo da se novo izdane dionice mogu prodavati tek u ozujku???

Molim komentar!

Pa vidio si da se dionicama već trguje. Ingra Gradnja je prodala brdo i još malo.

To uvrštenje je tek forma koja se mora zadovoljiti – već se trguje tim dionicama, ali njihovo službeno uvrštenje na ZSE će uslijediti tek poslije objave prospekta.

stampedoooo

+ Blokada nakon 10 minuta trgovanja!!!
Prodaja je rasturena, ne bi me čudilo da netko luđački pomete nakon deblokade sve do 20 kn [shocked] [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

frckavi-evo i vama odgovor jer kao fol neznate. Pa zar vam zaista nije jasno da nemozete vise nikoga nadrukari da vam daje jeftino, niti po 15 a kamoli po 10 ili 8. ???? Radije nam napisite koliko ste ih sw nakupili ovih dana.

2. Raiffeisen OMF 820 005 km – 38 200 kom
10. Ingra Gradnja d.o.o 337 500 – 67 500 kom

Kako ovo protumačiti?
Ingra ne vjeruje u svoju dionicu ili Ingra želi nagraditi svoje vjerne dioničare "jeftinim" dionicama!

Ja znam da će moj prijatelj DATA reći da sam ja svojim drukanjem uplašio Ingru pa da zbog toga prodaju i ruše cijenu svoje dionice!

Izgledate pametno pa mi nije jasno zasto ne zelite shvatiti da se ne radi o prodaji zbog nevjerovanja u dionicu vec zbog placanja svih obveza za umirovljenje otpremnine, poreze i td, za radnike. Vec je to objavljivano nekoliko puta ali vi nikako ne zelite prozvakati sto INGRA ide prema 20 a ne prema 10kn. Eee moj Antisa…
[/quote]

neće uvijek biti ovako.

Ovo s ovim blokadama je veoma glupava stvar. Neka berza pusti akciju da se trguje da vidimo dokle su kupci spremni ići… Tehnički gledano, sad Ingra već izgleda dosta bolje, dva dana rasta na pojačanom volumenu tehnički lepo izgleda, a sad dokle će rast da se nastavi i kada će da krene realizovanje profita, to ćemo tek da vidimo…

Fundamentalno to i dalje izgleda veoma slabo, no to za ovakve igranke to i nije toliko bitno, dok traje momentum i fokus ulagača, nije prilika za odbacit, al kad stane, e onda bi moglo slično i u suprotnom smeru. Ipak, ne očekujem toliko snažan pad, već koreksiju radi konsolidovanja kupaca i prodavača, nešta kao pružanje šanse i drugima da uđu i pokušaju da zarade. Vidi mi se scenario sličan ko šta smo gledali nedavno na IGH.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Tigruse prijatelju !

Uskači natrag na nove brutalne zarade !!

frckavi-evo i vama odgovor jer kao fol neznate. Pa zar vam zaista nije jasno da nemozete vise nikoga nadrukari da vam daje jeftino, niti po 15 a kamoli po 10 ili 8. ???? Radije nam napisite koliko ste ih sw nakupili ovih dana.

2. Raiffeisen OMF 820 005 km – 38 200 kom
10. Ingra Gradnja d.o.o 337 500 – 67 500 kom

Kako ovo protumačiti?
Ingra ne vjeruje u svoju dionicu ili Ingra želi nagraditi svoje vjerne dioničare "jeftinim" dionicama!

Ja znam da će moj prijatelj DATA reći da sam ja svojim drukanjem uplašio Ingru pa da zbog toga prodaju i ruše cijenu svoje dionice!

Izgledate pametno pa mi nije jasno zasto ne zelite shvatiti da se ne radi o prodaji zbog nevjerovanja u dionicu vec zbog placanja svih obveza za umirovljenje otpremnine, poreze i td, za radnike. Vec je to objavljivano nekoliko puta ali vi nikako ne zelite prozvakati sto INGRA ide prema 20 a ne prema 10kn. Eee moj Antisa…
[/quote]

[/quote]

Ti si stvarno za u raku bacit, svak ko prati trendove i čeka povoljnu priliku za ulaz će da zaradi ili minimalno izgubi, jer ne svodi se ova igranka na 10, 12, 20 ili 30 nego na to da ti indikatori pokažu gde ćeš da udješ i gde da izidjes… Ovde je najviše investitora koji su kupovali po mnogo većim cenama od trenutnih i ti će da se načekaju, a neki moguće neće nikad da dočekaju sopstvene ulazne cene.

Dok god traje dauntrend i nema naznake oporavka, akcije se ne kupuju jer je to padajuće sečivo, kad krenu prve naznake oporavka cene, kao šta je to sada onda se tek otvaraju prilike za ulaz, a kad se oporavak odnosno aptrend potvrdi onda se ulazi jače u akciju… sve gluposti oko ciljanja dna i vrha po intuisiji su gluposti i kad tad će da omanu… za takve stvari, bolje je otić u kladionicu.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

New Report

Close