INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promjene od dana upisa novih dionica do danas!

Ovo mi se ne sviđa! [angry]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

2. Raiffeisen OMF 820 005 km – 38 200 kom
10. Ingra Gradnja d.o.o 337 500 – 67 500 kom

Kako ovo protumačiti?
Ingra ne vjeruje u svoju dionicu ili Ingra želi nagraditi svoje vjerne dioničare "jeftinim" dionicama!

Ja znam da će moj prijatelj DATA reći da sam ja svojim drukanjem uplašio Ingru pa da zbog toga prodaju i ruše cijenu svoje dionice!

Virujem u te, s tobom živim lipo………volit ću te slipo …..do 30 kn.

U INGRI će teći med i mlijeko!

Kako ovo protumačiti?
Ingra ne vjeruje u svoju dionicu ili Ingra želi nagraditi svoje vjerne dioničare "jeftinim" dionicama!

Ja znam da će moj prijatelj DATA reći da sam ja svojim drukanjem uplašio Ingru pa da zbog toga prodaju i ruše cijenu svoje dionice!

Virujem u te, s tobom živim lipo………volit ću te slipo …..do 30 kn.

U INGRI će teći med i mlijeko!
[/quote]

Ja mislim da si ti ono što si u petak kupio po 15 rješio već danas po 16 kn, teško da ćeš ti ovdje izdržati do 30 kn!

Kako ovo protumačiti?

Izgledate pametno pa mi nije jasno zasto ne zelite shvatiti da se ne radi o prodaji zbog nevjerovanja u dionicu vec zbog placanja svih obveza za umirovljenje otpremnine, poreze i td, za radnike. Vec je to objavljivano nekoliko puta ali vi nikako ne zelite prozvakati sto INGRA ide prema 20 a ne prema 10kn. Eee moj Antisa…

neće uvijek biti ovako.

Twixer, šta je tebi došlo?…Igraj svoju igru i gledaj svoja posla.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Twixer, pa ti onda lijepo objasni promjene i izmjene i događanja na dionici.
Kaj, sramite se fond manageri, jer ste se naplatili na ovaj način i sve morate sami odraditi, da spasite
stvar? …Takav Vam je bioritam. Vi ste stupovi financijske kuće u državi…ne?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo jedno zanimljivo priopcenje:

Poštovani,

Prospekt za uvršenje dionica izdanih u postupku dokapitalizacije društva Ingra d.d. (u daljnjem tekstu: Društvo) na Zagrebačku burzu je u postupku izrade te će Društvo zahtjev za njegovo odobrenje podnijeti Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (u daljnjem tekstu: Agencija) bez odlaganja, u zakonom propisanom roku. Budući da, sukladno zakonu, u prospektu između ostalog moraju biti navedeni i godišnji revidirani konsolidirani financijski izvještaji izdavatelja, Društvo očekuje da će zahtjev za odobrenje prospekta podnijeti Agenciji tijekom ožujka 2011. godine odnosno odmah po izradi godišnjih revidiranih konsolidiranih financijskih izvještaja Društva za 2010. Godinu.

S poštovanjem,

INGRA d.d.
Ul. Alexandera von Humboldta 4b, 10000 ZAGREB, HRVATSKA

Ovo bi znacilo da se novo izdane dionice mogu prodavati tek u ozujku???

Molim komentar!

Kako ovo protumačiti?

Izgledate pametno pa mi nije jasno zasto ne zelite shvatiti da se ne radi o prodaji zbog nevjerovanja u dionicu vec zbog placanja svih obveza za umirovljenje otpremnine, poreze i td, za radnike. Vec je to objavljivano nekoliko puta ali vi nikako ne zelite prozvakati sto INGRA ide prema 20 a ne prema 10kn. Eee moj Antisa…
[/quote]

ma shvatio je on to, nije glup, vidi i on da Ingra raste i kreće prema 20 kn, a onaj jad od OPTE pada prema 20 kn, pa ovdje druka jer mu je muka [yawn]

Molim komentar!

Ma ne, nove dionice prodaju se već tjedan dana i ovako od oka prodano ih je preko 800.000 komada….

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

tako je, placemo sto je opte pala sa 40 na 26.
ingra je rasla sa 14 na 16.
onaj pad sa 100 na 80 sa 15 (koji nije niti jedan drugi gradjevinar napravio nitko vise ne spominje)

Ingra Grdanja prodaje jer su u blokadi i placaju svoje dobavljace prije stecaja
da li lazem:
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/72278/Ingra-gradnja-pred-stecajem.html

Zivio Igor Oppenheim kojemu mirovinci kupuju dionice preko debt/equity swap-a

Zivio
zivio!

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Evo jedno zanimljivo priopcenje:

Poštovani,

Prospekt za uvršenje dionica izdanih u postupku dokapitalizacije društva Ingra d.d. (u daljnjem tekstu: Društvo) na Zagrebačku burzu je u postupku izrade te će Društvo zahtjev za njegovo odobrenje podnijeti Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (u daljnjem tekstu: Agencija) bez odlaganja, u zakonom propisanom roku. Budući da, sukladno zakonu, u prospektu između ostalog moraju biti navedeni i godišnji revidirani konsolidirani financijski izvještaji izdavatelja, Društvo očekuje da će zahtjev za odobrenje prospekta podnijeti Agenciji tijekom ožujka 2011. godine odnosno odmah po izradi godišnjih revidiranih konsolidiranih financijskih izvještaja Društva za 2010. Godinu.

S poštovanjem,

INGRA d.d.
Ul. Alexandera von Humboldta 4b, 10000 ZAGREB, HRVATSKA

Molim komentar!

Sretna Nova! 😉
I mene zanima dali se već trguje novim (dokapitaliziranim) dionicama od ove zadnje dokapitalizacijske poplave?

jučer je na prodaji sve do pred kraj kad je počelo čišćenje od onih 17.000 komada, bilo oko 130.000-140.000 komada. sad je nešto preko 100.000 komada, i to dosta iznad trenutne kupnje.
na 16 kn ili ispod toga ne nudi se ništa na prodaju.
ne bude li nekih većih iznenađenja, danas bi mogao krenuti napad na kotu 17 kn ,a nalozi na kupnju vjerojatno će naglo početi dolaziti u zadnjoj minuti predotvaranja [wink]

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

New Report

Close