INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@gismund

Ma i bojim se tih vleikih kojima ovaj rast ne odgovara. Vido ove članke, rastu ko gljive poslije kiše. Pa to je užas šta nam pokušavaju napraviti!

MAŠINERIJA koja želi srušiti današnji fantastični rasti Ingre daje si iz sata u sat sve veći odušak!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Tko-laze-o-placanju-troskova-Arene-odnosno-tko-jedini-govori-istinu?homesrclink=carousel

Da problem oko financiranja sportske dvorane nije ni izbilza riješen daje naslutiti oštra retorika i prepucavanje između Uprave Holdinga i Bandića, koji je čak priprijetio direktoru Holdinga Ivi Čoviću riječima: "Da se slična situacija dogodi u privatnom sektoru, menadžeri ne samo da bi bili smijenjeni, nego bi i kazneno odgovarali.

Ne mogu vjerovati da će ovakvim metodama opet uspjeti zatući Ingru!!!!

Dobro, možda kratkoročno, ali dugoročno smo mi na veeelikom dobitku.
Ljudi, nedajte da vas ovakvi članci i pohlepnjaci s foruma obeshrabre!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

http://www.jutarnji.hr/arena-zagreb–ingra—ako-bandic-ispuni-obecanje-o-uplati—medvjedi–ce-igrati-u-areni/916884/
¸¸1
– Ingra želi omogućiti građanima uživanje u hokeju i vjerovat ćemo na riječ gradonačelniku da će Grad svoj dio obveze ispuniti do sutra. Isto tako nadamo se da će Zagrebački holding platiti troškove održavanja te da ćemo sutra dobiti potvrdu o uplati – rekao je predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim

Na kakvu Božju sad riječ?!?!?!?!?!?! [angry] [angry] [angry]

Pa ljudi su danas ulazili i dodatno se nakrcavali jer ste vi rekli da je rijeseno. A umjesto para, dobili smo riječ?!?!!?!?!?!

Stipe,danas su se ukrcavali oni koji su jučer prodavali s namjerom rušenja cijene ,pa se pripali da će puno uteći.Ako se današnji kupci osjećaju prevarenim,super.Čekamo ih na 15 i niže.Ingru ne treba
shvačati kao trejdersku dionicu,nego samo kao dugoročnu investiciju,jer rijetki će u trejdanju
nešto zaraditi.Veliki postavljaju zasjede i prepade i podvale.
Imaju i prav jer nas malih špekulanata u ovoj dionici ima ko u priči.

U INGRI će teći med i mlijeko!
Samo za strpljive!U tu kategoriju ne spadam!

INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 820.005 6,05 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 42,06

Bandić još uvijek nije platio potpuni iznos i pravi se mutav jer je tu lovu preusmjeravao negdje drugdje pa sad mora kupovati vrijeme dok ne nabavi lovu, moje je mišljenje da će potpuni iznos biti plaćen do kraja ovog tjedna!!
A sutra nam ostaje za vidjeti u kojem smjeru će se kretati dionica ingre ako nastavi s ovim rastom
prelazimo kvotu od 20kn u slijedećem tjednu!
Pozdrav mirovincima [cool]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 820.005 6,05 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 42,06

Netko je bio spomenuo da INGRA-GRADNJA neće prodavati, nego samo kooperanti.

Izgleda da je zbilja (potreba) nažalost drukčija (sa 405.000 na337.500 – 67.500)

@gismund

Ma i bojim se tih vleikih kojima ovaj rast ne odgovara. Vido ove članke, rastu ko gljive poslije kiše. Pa to je užas šta nam pokušavaju napraviti!

MAŠINERIJA koja želi srušiti današnji fantastični rasti Ingre daje si iz sata u sat sve veći odušak!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Tko-laze-o-placanju-troskova-Arene-odnosno-tko-jedini-govori-istinu?homesrclink=carousel

Da problem oko financiranja sportske dvorane nije ni izbilza riješen daje naslutiti oštra retorika i prepucavanje između Uprave Holdinga i Bandića, koji je čak priprijetio direktoru Holdinga Ivi Čoviću riječima: "Da se slična situacija dogodi u privatnom sektoru, menadžeri ne samo da bi bili smijenjeni, nego bi i kazneno odgovarali.

Ne mogu vjerovati da će ovakvim metodama opet uspjeti zatući Ingru!!!!

Dobro, možda kratkoročno, ali dugoročno smo mi na veeelikom dobitku.
Ljudi, nedajte da vas ovakvi članci i pohlepnjaci s foruma obeshrabre!

Previše se uzbuđuješ oko toga. Jesi svjestan da je netko u 3 zadnja dana pokupio na burzi preko 850.000 dionica Ingre?!? Pa to je skoro 13 milijuna kuna! Ne misliš valjda da to kupuju mali ulagači?
Što te briga ide li cijena 1kn gore ili dolje, bitno je da se malima sada pobere što više dionica iz ruku da kasnije lakše i brže raste. Što više malih sada proda, prepuštaju kasniju zaradu velikima, ali tako im i treba [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@stoop
mislim da to nije prodaja nego je to dio onih dionica koje su prepustili radnicima koji su išli u penziju

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ljuti me spominjanje mog rođe Bandiča ,molim moderatora da izbaci postove koji vrjeđaju ljude koji se bore za interese grada a i na njih same jer vam je dionica skočila,pogotovo onim koji treydaju ja iskreno čekam 180kn pa kad to bilo. [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/slucaj-arena-u-loptanju-bandica-i-holdinga-dobitnik-je-ingra,102772.html

Ovo je do sada najbolji članak koji najbolje opisuje stvarno stanje ove zavrzlame [rolleyes]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/slucaj-arena-u-loptanju-bandica-i-holdinga-dobitnik-je-ingra,102772.html

Ovo je do sada najbolji članak koji najbolje opisuje stvarno stanje ove zavrzlame [rolleyes]

@Gismund odličan post, čestitam [thumbsup]

Nije lijepo vidjeti da je vani danas sve crveno .,koliko dugo ce kod nas jos sve moci rasti a vani sve pocelo padat.,kad pocne nagla rasprodaja ujutro kad ameri zatvore sa 2% minusa nece ni bandic moci pomoci nista…

Mislim da nece zatvoriti sa -2%, cak ni blizu. Bitne stvari za sutra su kakav ce imati izvjestaj Alcoa (after hours) i kako ce ovi europski duznici sutra prodati obveznice.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Vidla sam jednog jako zgodnog , ušminkanog , sa finom čukom….glasnogovornik INGRE…
MATRIX90 , JESI TO TI? …

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close